• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

benim bu ay o kadar ılgınc oldu ki. artık her şeyi normal karşılıyorum.
benim 25-28 gün arası oluyor adetlerim. bu ay 38 gün oldu. geç yumurtladım ya da yumurtlamadım bılmıyorum :KK43:
ama hamıle olmadıgımı bılıyordum. cunku degısık hıcbısey hıssetmedım. kan testı yapmadım.
ıste o yuzden bu ay dr dan yumurta takibi istedim. 2 ayda 1 adet görenleride cok ıyı anladım yaa. hem sure cok uzun. hemde ortadan ıkıye catlıcaktım nerdeyse :)
2 aydır benımde cok duzensız ınanılmaz sekılde işallah duzelır yoksa cıldırcam cıdden

2 aydır benımde cok duzensız ınanılmaz sekılde işallah duzelır yoksa cıldırcam cıdden
ya 1-2 gün neysede. ki benım gecıkmede olmaz erken olurdu.
gecıkmesı baya kötuymus yanı :)
bıde zaten yogun olurum. bu seferde cok cok yogun oldu. herbıyerım agırdı. valla cok cektım:) bıdaha olmaz ınsallah

Kızlar her sabah ateş ölçümü yapıyorum 36.7 den bu sabah 36 ya düştü yumurtlama günüm yarın olabilir zaten adet sonrası 14. Günüm bişey daha varki fena gribim bu ay da bundan yalan olacak galiba :(

Kızlar her sabah ateş ölçümü yapıyorum 36.7 den bu sabah 36 ya düştü yumurtlama günüm yarın olabilir zaten adet sonrası 14. Günüm bişey daha varki fena gribim bu ay da bundan yalan olacak galiba :KK43:
canım grıp olman bıseye engel degıl bıraz sık dişini=)ayda bır gelır bu fırsat degerlendır taatlım cok gecmıs olsun

canım grıp olman bıseye engel degıl bıraz sık dişini=)ayda bır gelır bu fırsat degerlendır taatlım cok gecmıs olsun
Sağol canım doğru soyluyosun klomen de kullandım boş geçmesin istiyorum ben de ısı takibi yapıyorum ama anlamıyorum da ovulasyon öncesi günde anı düşüş yaşayıp sonra artış oluyomus galiba bilgin var mi nasıl oluyor nasıl anlıyoruz

4 aydır istiyoruz sonuç husran.. bu ay ilk defa 1 hafta gecikmenin ardından kan testi sonucu 0.100
Rabbim bizlere de nasip eder inşallah

Tahlillerini yaptirdin mi canım bi takviye kullaniyo musun
Bu ay umutlandim gecikince... bu değerler bebek yok demek ama belki geç döllenmedir diye umut var yine :(
Bu ay doktora gideceğim adet olursam 2. Gününde yapılıyor testler değil mi?

Sağol canım doğru soyluyosun klomen de kullandım boş geçmesin istiyorum ben de ısı takibi yapıyorum ama anlamıyorum da ovulasyon öncesi günde anı düşüş yaşayıp sonra artış oluyomus galiba bilgin var mi nasıl oluyor nasıl anlıyoruz
canım bende hıc yapmadım ama öyle oluyormus keske ovaluasyon testlerıyle deneseydın

4 aydır istiyoruz sonuç husran.. bu ay ilk defa 1 hafta gecikmenin ardından kan testi sonucu 0.100
Rabbim bizlere de nasip eder inşallah
canım aynen bende öle reglım 3 gun gecıkınce yaptrdım sonuc0,100 negatif hala adette olmadım doktora gıdıcem salı gunu

canım aynen bende öle reglım 3 gun gecıkınce yaptrdım sonuc0,100 negatif hala adette olmadım doktora gıdıcem salı gunu
Hadi bakalım inş yüzümüz güler ☺ ben pazartesiye kadar bekleyip hala adet olmazsam doktora gideyim diyorum.. en azından sorun neyse öğreneyim. Belki yükselir değerlerimiz.. İnş yani :)

Selam kizlarr ☺
Okuduğum kadarıyla en kidemliniz benim aranizda
Bizde 14 aydır bebek istiyoruz çok kez doktora gittik bütün tahlilleri yaptırdık herşey normal çıkıyor ama 14 aydır gelen giden yok maalesef.
Bu süreçte tek basıma olmak.biraz sıkıntılı olmaya başladı benim için sizlerle birbirimize destek olarak beklemek istedim

Selam kizlarr ☺
Okuduğum kadarıyla en kidemliniz benim aranizda
Bizde 14 aydır bebek istiyoruz çok kez doktora gittik bütün tahlilleri yaptırdık herşey normal çıkıyor ama 14 aydır gelen giden yok maalesef.
Bu süreçte tek basıma olmak.biraz sıkıntılı olmaya başladı benim için sizlerle birbirimize destek olarak beklemek istedim
Hoşgeldin canım benim bu ay ilk denemem daha önce kist tedavisi olduğum için adet olunca üçüncü gün testlerimi yaptırdım lh biraz yüksek çıktı diğer herşey normal klomen başladım bugün 14. Günüm yani yumurtlama dönemi olabilir onu takip ediyorum sabahları ısı ölçerek yumurtlama testleri de sipariş verdim yarın gelir büyük ihtimalle inşallah bu yıl nasip olur sana da bize canım :)

KIZLARR ADET OLDUMM COKK MUTLUYUM INANKII NASIL BI YUK KAKTI USTUMDEN ANLATAMAM NEYE BU KADAR SEVINDI DICEKSINIZ=) 2 AYDIR REGL OLAMIODUM ILAC ALMAMA RAGMEN COK KÖTUYDUM SONUNDA KENDILIGINDEN GELDI
gözün aydın canım şimdi testlerini mi yaptıracaksın ?

gözün aydın canım şimdi testlerini mi yaptıracaksın ?
yok canım ben zaten prolaktınden suphelenıodum regl olduma göre sıkıntı yoktur bence.ben sımdı ovaluasyon testı sıparıs edıcem reglm bıtınce baslıcam testlerre

daha önce olmuş muydun testlerini canım gecikme olduğu için dedim ben de gecikme yaşıyorum lh yüksek çıktı yani çatlama problemi var ilaç kullandım folik asitte içiyorum iki aydır ben de sipariş verdim yarın gelir herhalde testler

daha önce olmuş muydun testlerini canım gecikme olduğu için dedim ben de gecikme yaşıyorum lh yüksek çıktı yani çatlama problemi var ilaç kullandım folik asitte içiyorum iki aydır ben de sipariş verdim yarın gelir herhalde testler
yok canım yaptırmadım hıc ama ben zaten bı gebelık gecırdım kurtajdan sonra reglımde sıkıntı oldu.folık asıt bende ıcıyorum bır aydır

Nereden sipariş veriyorsunuz? Daha önce bu testi yapmadım hic. Sanırım başlamalıyım.

Back