2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canım hayırlı olsun melegin merak ettim hangi ayetleri yazdın bide kaç kere ictin

bat a daha 6 gün var hafta sonu saçlarımı boyatmayı düşünüyorum diye kana baktırdım 0,1 çıktı
bu ayda boş geçtik

Kizlar yumurtlamayi arttirmak için bal çörekotu ve tarcin kurunu denmekte fayda var ben bu ay kullandim bakalim hamilelik olacak mi? Yumurtlama akintim dun geldi umarim herşey istediğimiz gibi olur

Ümidi kesmisken geldi mucize ne güzel bi duygu çok bekletmemis seni
Evet Can'ım aynen öyle çok şükür ... yumurta takibinde dr bana ilk gittiğim de sağda yumurtan var iki gün sonra gel belki çatlar o zamana kadar dedi yani ertesi gün çatlama ihtimali varsa büyük olması gerekir diye düşündüm sevindim 4 gün sonra gidebildim hafta sonu girdi araya bu sefer solda 13 cm büyümüyor dedi kafam karıştı iki gün sonra yine 14 cm kalitesiz büyümüyor amh yapalım adet olunca dedi moralim sıfıra indi gerçekten dr lar bir tuhaf gerçekten o an söylediklerinin yada onun biraz dikkatsizliğinin bize neler yaşatacağını düşünemiyorlar iyiki ümidimi kesmeden nasılsa olmaz diye çalışmaları bırakmamışım Mucize oldu gerçekten

Canlarım ben hala hastalanmadım inşallah hamilelik vardır doktorla görüştüm şüpheli gebelik dedi

Eklentiler

• upload_2016-2-26_7-48-18.png
    95 bayt · Görüntüleme: 34
  • upload_2016-2-26_7-48-18.png
    95 bayt · Görüntüleme: 32
Sonunda ilgilendim ve ilk sayfayı bat olarak düzenledim tablo ekledim

Kızlar doktorla konuştum geç yumurtlamışım bebek tutmuş sonrasında bugun bebegim düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…