- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 73
- 36
saol kuzum benımCanımm vardır bir hayır sonucun iyi olmasına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol kuzum benımCanımm vardır bir hayır sonucun iyi olmasına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm
SAT son adet tarihi
BAT beklenen adet tarihi.
Bende ılk demıstım. ne dıyor bunlar dıye, şifreli mi konusuyorlar acep Sonra ogrendım.
Canım hayırlı olsun melegin merak ettim hangi ayetleri yazdın bide kaç kere ictinMerhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyor
İlk gittiğimde söylemiştim de yine söylerim canimben biran önce bebek istiyorum tedavi süreci başlatalım doktor de gebelik düşündüğünü yansıt mutlaka yoksa başka yönde tedaviye gider
Evet Can'ım aynen öyle çok şükür ... yumurta takibinde dr bana ilk gittiğim de sağda yumurtan var iki gün sonra gel belki çatlar o zamana kadar dedi yani ertesi gün çatlama ihtimali varsa büyük olması gerekir diye düşündüm sevindim 4 gün sonra gidebildim hafta sonu girdi araya bu sefer solda 13 cm büyümüyor dedi kafam karıştı iki gün sonra yine 14 cm kalitesiz büyümüyor amh yapalım adet olunca dedi moralim sıfıra indi gerçekten dr lar bir tuhaf gerçekten o an söylediklerinin yada onun biraz dikkatsizliğinin bize neler yaşatacağını düşünemiyorlar iyiki ümidimi kesmeden nasılsa olmaz diye çalışmaları bırakmamışım Mucize oldu gerçektenÜmidi kesmisken geldi mucize ne güzel bi duygu çok bekletmemis seni
Canım internete kurandaki şifa ayetleri diye yaz hemen çıkıyo 6 tane bir gün suda beklettim 7 gün içtimCanım hayırlı olsun melegin merak ettim hangi ayetleri yazdın bide kaç kere ictin
Anladım canım sağol hayırlısıyla melegini kucağına alCanım internete kurandaki şifa ayetleri diye yaz hemen çıkıyo 6 tane bir gün suda beklettim 7 gün içtim
İnşallah canım bakılacak mı bugün de kanda ?Canlarım ben hala hastalanmadım inşallah hamilelik vardır doktorla görüştüm şüpheli gebelik dedi
Haftaya çarşambaya kadar baktırma dedi doktor :) Bekle dedi moralin bozulmasın çok erken kan tahlili için dedi :)İnşallah canım bakılacak mı bugün de kanda ?
Idrat testi yapiyomusun.pekiCanlarım ben hala hastalanmadım inşallah hamilelik vardır doktorla görüştüm şüpheli gebelik dedi
Sayfaları inceledim bat yazanları eklemeye çalıştım elimden geldiğinceeline saglık canım elmol
benim bat a da sonsuzluk işareti lazımeline saglık canım elmol
ya nasıl oluyo canım öyle kiKızlar doktorla konuştum geç yumurtlamışım bebek tutmuş sonrasında bugun bebegim düştü