:)))benim bat a da sonsuzluk işareti lazım
Bebek tutunamamış canım kısmet işte :)ya nasıl oluyo canım öyle ki
Haftaya çarşambaya kadar baktırma dedi doktor :) Bekle dedi moralin bozulmasın çok erken kan tahlili için dedi :)
tabiki de yok canım yeni ay yeni umut hamile kalabildin en azından bu ay şansın çok daha yüksek olsun inşallahBebek tutunamamış canım kısmet işte :)
Pes etmek yok :)
ilaçla regl olmasını istemiyorum iyice tembelleşecek vucut takviye arayacak hep:)))
cok sabırlısın.
ben ellı kez gıtmıstım dr a
yani böyle kendi kendinede tedavi olunmuyor kiilaçla regl olmasını istemiyorum iyice tembelleşecek vucut takviye arayacak hep
benim tedavim belli canım aldığım kiloyu geri vermem lazım acil bi şekilde yine düzenim dönecektir geri doktor da o şekilde söyledi tabi diğer sorunlar için tedaviye devam etmek zorundayımyani böyle kendi kendinede tedavi olunmuyor ki
CANIM KAÇ KILOSNKIbenim tedavim belli canım aldığım kiloyu geri vermem lazım acil bi şekilde yine düzenim dönecektir geri doktor da o şekilde söyledi tabi diğer sorunlar için tedaviye devam etmek zorundayım
bir yıl önce martta 54 idim mayısta 56 evlendim ve şuan 65 kilo olmuşumCANIM KAÇ KILOSNKI
boy da 161 cm kilo aldıkça da döngüm uzadı ve en son iki ayı buldu spora başlıyorum yanında diyette olabilirse inşallahCANIM KAÇ KILOSNKI
Çok da kilon yokmuş , spor çok iyi gelir elbet , ben de 1 ocaktan beri adet olmuyorum malesefboy da 161 cm kilo aldıkça da döngüm uzadı ve en son iki ayı buldu spora başlıyorum yanında diyette olabilirse inşallah
ben de 14 ocaktan beri olmadım bekliyorum halaaa kiloyu birden aldım resmen her ay bi kilo şeklinde yığıldı bedenime hiçbişeyim olmuyor mutsuzumÇok da kilon yokmuş , spor çok iyi gelir elbet , ben de 1 ocaktan beri adet olmuyorum malesef
canım cok kılo yokmus bıraz versen ıyı olur bende 1,66 ım 51 kıloyum zayıfsın dıo doktorumben de 14 ocaktan beri olmadım bekliyorum halaaa kiloyu birden aldım resmen her ay bi kilo şeklinde yığıldı bedenime hiçbişeyim olmuyor mutsuzum
aa sendemı regl olmadın hala doktora gıtsene cnmÇok da kilon yokmuş , spor çok iyi gelir elbet , ben de 1 ocaktan beri adet olmuyorum malesef
halt etmiş o mis gibisin o zaman valla zayıflık iyidir iyi kilo zahmet bunalım mutsuzlukcanım cok kılo yokmus bıraz versen ıyı olur bende 1,66 ım 51 kıloyum zayıfsın dıo doktorum
canım ilaçla regl olmak istemiyorum vucut ilaca alışıp tembelleşecek yoksa hep uyarılma isteyecek diye düşündümaa sendemı regl olmadın hala doktora gıtsene cnm
YA İŞTE İLLA BI KULP TAKICAKLAR INAN BASIMA BU SON GELEN OLAYDAN SONRA DOKTORLARIN HEPSINDEN NEFRET EDIYORUM.KADIN DOGUM DOKTORUMUDA COK SEVERIM MUTLU GIDERIM O ADAMA GIDERKEN SUAN ONU BILE GÖRMEK ISTEMIYORUM=)HELE EN SON GITTIGIM PROF.ADAM HASTA CIKMADIM DIE UZULDU RESMEN YA 300 TL MUAYNE UCRETI VERIYORUM YA GELIR KAPISI KESILDI ADAMINhalt etmiş o mis gibisin o zaman valla zayıflık iyidir iyi kilo zahmet bunalım mutsuzluk
ah canım özelin eline mi düştün sen ben o hataya mide problemimde düştüm gereksiz para verdim şimdi teşhis tahlil araştırmada kontrolleri takibi özelde devam düşünüyorumYA İŞTE İLLA BI KULP TAKICAKLAR INAN BASIMA BU SON GELEN OLAYDAN SONRA DOKTORLARIN HEPSINDEN NEFRET EDIYORUM.KADIN DOGUM DOKTORUMUDA COK SEVERIM MUTLU GIDERIM O ADAMA GIDERKEN SUAN ONU BILE GÖRMEK ISTEMIYORUM=)HELE EN SON GITTIGIM PROF.ADAM HASTA CIKMADIM DIE UZULDU RESMEN YA 300 TL MUAYNE UCRETI VERIYORUM YA GELIR KAPISI KESILDI ADAMIN
NAPIM CANIM DENIZE DUSEN MISALIah canım özelin eline mi düştün sen ben o hataya mide problemimde düştüm gereksiz para verdim şimdi teşhis tahlil araştırmada kontrolleri takibi özelde devam düşünüyorum
yani fazlan var ama oyle cok kılolu da degılsınbir yıl önce martta 54 idim mayısta 56 evlendim ve şuan 65 kilo olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?