• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Haftaya çarşambaya kadar baktırma dedi doktor :) Bekle dedi moralin bozulmasın çok erken kan tahlili için dedi :)

kaç gün günün geçmişti canım
benimde haftaya salı çarşamba bekliyorum adetimi dün kanda baktırdım 0,1 cıktı
genede bir umut işte bekliyorum inşallah vardır

yani böyle kendi kendinede tedavi olunmuyor ki
benim tedavim belli canım aldığım kiloyu geri vermem lazım acil bi şekilde yine düzenim dönecektir geri doktor da o şekilde söyledi tabi diğer sorunlar için tedaviye devam etmek zorundayım

Çok da kilon yokmuş , spor çok iyi gelir elbet , ben de 1 ocaktan beri adet olmuyorum malesef
ben de 14 ocaktan beri olmadım bekliyorum halaaa kiloyu birden aldım resmen her ay bi kilo şeklinde yığıldı bedenime hiçbişeyim olmuyor mutsuzum :(

ben de 14 ocaktan beri olmadım bekliyorum halaaa kiloyu birden aldım resmen her ay bi kilo şeklinde yığıldı bedenime hiçbişeyim olmuyor mutsuzum :KK43:
canım cok kılo yokmus bıraz versen ıyı olur bende 1,66 ım 51 kıloyum zayıfsın dıo doktorum

halt etmiş o mis gibisin o zaman valla zayıflık iyidir iyi kilo zahmet bunalım mutsuzluk :KK43:
YA İŞTE İLLA BI KULP TAKICAKLAR INAN BASIMA BU SON GELEN OLAYDAN SONRA DOKTORLARIN HEPSINDEN NEFRET EDIYORUM.KADIN DOGUM DOKTORUMUDA COK SEVERIM MUTLU GIDERIM O ADAMA GIDERKEN SUAN ONU BILE GÖRMEK ISTEMIYORUM=)HELE EN SON GITTIGIM PROF.ADAM HASTA CIKMADIM DIE UZULDU RESMEN YA 300 TL MUAYNE UCRETI VERIYORUM YA GELIR KAPISI KESILDI ADAMIN

YA İŞTE İLLA BI KULP TAKICAKLAR INAN BASIMA BU SON GELEN OLAYDAN SONRA DOKTORLARIN HEPSINDEN NEFRET EDIYORUM.KADIN DOGUM DOKTORUMUDA COK SEVERIM MUTLU GIDERIM O ADAMA GIDERKEN SUAN ONU BILE GÖRMEK ISTEMIYORUM=)HELE EN SON GITTIGIM PROF.ADAM HASTA CIKMADIM DIE UZULDU RESMEN YA 300 TL MUAYNE UCRETI VERIYORUM YA GELIR KAPISI KESILDI ADAMIN
ah canım özelin eline mi düştün sen ben o hataya mide problemimde düştüm gereksiz para verdim şimdi teşhis tahlil araştırmada kontrolleri takibi özelde devam düşünüyorum

Back