- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 şubat canmm@zeynepzumra »»»
@Arzuum_79 »»»
Sabirsiz61 »»» bat 2 Mart
ece323 »»» bat 22 Şubat
@edosko »»» bat 14 Mart
elmol »»» bat ?
M matmazelyn »»» bat ?
@arvenlena »»» bat ?
kargasa »»» bat 3 Mart
@nerdeyim »»» bat ?
@KARAKIZ34 »»» bat ?
@masalbb »»» bat ?
kızlar güncelliyorum listeyi böyle kopyalayıp kendimizi ekleyelim mi araya konuda devam etsin ilk sayfa dışında da
Geçti mi senin de canım günün ?11 şubat canmm
Yok canım 11 günm varGeçti mi senin de canım günün ?
O zaman bat 10 martYok canım 11 günm var
Aynen canım bakalımO zaman bat 10 mart
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler getiri bu tarihAynen canım bakalım
HayırdırBen ilk defa cok rahat bı bat beklıyorum 3 mart))
Rahatszlıgım sebebıyle canım çok çalısma olmadı boş gectı bu ay regl olmayı beklıyorımHayırdır
Hadi yaaaa üzüldüm bende bu ay çalışma var gerçi bnde her ay çalışma var ama hüsranRahatszlıgım sebebıyle canım çok çalısma olmadı boş gectı bu ay regl olmayı beklıyorım
amann herseyın hayırlısı de canım bende olmuo dıe kendımı yerken kendı saglık problemlerımle ugrasıyorumHadi yaaaa üzüldüm bende bu ay çalışma var gerçi bnde her ay çalışma var ama hüsran
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)) pkon ne durumdaydı kist hormon durumu nasıldı klomene cevap almana sevindim darısı başımızakızlarr selam. uzun zamandır yoktum yoğunluktan giremedim. ben klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. pkoluydum ama adetlerim düzenli idi. ve beklemediğim bir anda oldu.
Bende bu ay hamile kalamzsam klomene başlanacak yumurta takibi nasıl yol aldın anlatirmisin birazsaol canım darısını hepinize. ben çok şaşırdım klomen ile bir yumurtam 21 mm olmuştu. diğerleri küçüktü. ve ufak kistlerim yoktu. çok şaşırdı. bu ay üzülme olmazsa bir dahaki ay dozunu artırırız dedi. günler geçmedi hiç. dediği tarihte hemen test yaptım çift çizgiyi gördüm. benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. suan hersey yolunda ama henüz kalp atışı almadım. 8 haftada tekrar gidicem.
İnşallah kalp atışlarını da duyarsin sağlıcakla kucağına almasi kalır ne mutlu sana ☺saol canım darısını hepinize. ben çok şaşırdım klomen ile bir yumurtam 21 mm olmuştu. diğerleri küçüktü. ve ufak kistlerim yoktu. çok şaşırdı. bu ay üzülme olmazsa bir dahaki ay dozunu artırırız dedi. günler geçmedi hiç. dediği tarihte hemen test yaptım çift çizgiyi gördüm. benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. suan hersey yolunda ama henüz kalp atışı almadım. 8 haftada tekrar gidicem.
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun lute nedir ?Arkadaslar bu ay lute ile yumurtalarimi buyutmeye calistk.dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.sizce hamile kalmismiyim.sizden dua rica ediyorum