• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ece323 ece323 canim kimyasal gebelik yasiyorsun demekki hic uzulme moralinide bozma en azindan hamile kalabiliyorsun. Kendi kendine sonlaniyor zaten ve sonrasinda ilk 3 ayda hamile kalan cokmus calismalara ara verme :)

kızlarr selam. uzun zamandır yoktum yoğunluktan giremedim. ben klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. pkoluydum ama adetlerim düzenli idi. ve beklemediğim bir anda oldu.

kızlarr selam. uzun zamandır yoktum yoğunluktan giremedim. ben klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. pkoluydum ama adetlerim düzenli idi. ve beklemediğim bir anda oldu.
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)) pkon ne durumdaydı kist hormon durumu nasıldı klomene cevap almana sevindim darısı başımıza

saol canım darısını hepinize. ben çok şaşırdım klomen ile bir yumurtam 21 mm olmuştu. diğerleri küçüktü. ve ufak kistlerim yoktu. çok şaşırdı. bu ay üzülme olmazsa bir dahaki ay dozunu artırırız dedi. günler geçmedi hiç. dediği tarihte hemen test yaptım çift çizgiyi gördüm. benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. suan hersey yolunda ama henüz kalp atışı almadım. 8 haftada tekrar gidicem.

Canım hayırlı olsun
saol canım darısını hepinize. ben çok şaşırdım klomen ile bir yumurtam 21 mm olmuştu. diğerleri küçüktü. ve ufak kistlerim yoktu. çok şaşırdı. bu ay üzülme olmazsa bir dahaki ay dozunu artırırız dedi. günler geçmedi hiç. dediği tarihte hemen test yaptım çift çizgiyi gördüm. benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. suan hersey yolunda ama henüz kalp atışı almadım. 8 haftada tekrar gidicem.
Bende bu ay hamile kalamzsam klomene başlanacak yumurta takibi nasıl yol aldın anlatirmisin biraz

İnşallah kalp atışlarını da duyarsin sağlıcakla kucağına almasi kalır ne mutlu sana ☺

Arkadaslar bu ay lute ile yumurtalarimi buyutmeye calistk.dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.sizce hamile kalmismiyim.sizden dua rica ediyorum:KK200:

Arkadaslar bu ay lute ile yumurtalarimi buyutmeye calistk.dr um sol yumurtamin catladigini soyledi.sizce hamile kalmismiyim.sizden dua rica ediyorum:KK200:
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun lute nedir ?

Back