canımm merhaba tahlıl sonuclarım ıyk cıktı bana yanlıs teshıs koymuslar pıslık doktorlar zehırlı guatrm falan yok onlar yuzunden bı ayım boşa gıttıolmadım canımve 43. gün çok mutsuzum ilaçla olmak istemiyorum
Canim bizim böyle geç olunca aylar da geçip gidiyor. Her ay olanlar ne kadar şanslı en azından yeni bir ay yeni bir umut oluyor onlar içinolmadım canımve 43. gün çok mutsuzum ilaçla olmak istemiyorum
sevindim canım yaa yeterki hastalık olmasın bunu da atlattın çok şükür sadece tsh düşüklüğü için bi ilaç mı başladın canım ?canımm merhaba tahlıl sonuclarım ıyk cıktı bana yanlıs teshıs koymuslar pıslık doktorlar zehırlı guatrm falan yok onlar yuzunden bı ayım boşa gıttı
valla öyle canım böyle beklemek daha kötü ama pkoda şu da var regl gelmese de iki ay sonra bile yumurtlama olabiliyor mesela dört ay regl olmayan kişi doktora gidince bir aylık gebe çıkabiliyor öyle de bişey bu yaaCanim bizim böyle geç olunca aylar da geçip gidiyor. Her ay olanlar ne kadar şanslı en azından yeni bir ay yeni bir umut oluyor onlar için
dr a gittin mi ?olmadım canımve 43. gün çok mutsuzum ilaçla olmak istemiyorum
yok canım kendiliğinden olmayı beklicem bu defadr a gittin mi ?
o kullandıgın ılaca 15 gun daha devam et dedı 15.gun sonra tekrar tahlıl vercem sonuca bakcaksevindim canım yaa yeterki hastalık olmasın bunu da atlattın çok şükür sadece tsh düşüklüğü için bi ilaç mı başladın canım ?
benim de 15 gün sonra endokrin randevum bakalım beni neler bekleyeceko kullandıgın ılaca 15 gun daha devam et dedı 15.gun sonra tekrar tahlıl vercem sonuca bakcak
Ne olacağı kestirilemeyen bisey yanı sürprizlerle dolu :)valla öyle canım böyle beklemek daha kötü ama pkoda şu da var regl gelmese de iki ay sonra bile yumurtlama olabiliyor mesela dört ay regl olmayan kişi doktora gidince bir aylık gebe çıkabiliyor öyle de bişey bu yaa
sürpriz yumurta bence burdan çıkmış bi buluşNe olacağı kestirilemeyen bisey yanı sürprizlerle dolu :)
Ovu testi denedin mi hiç canim ?valla öyle canım böyle beklemek daha kötü ama pkoda şu da var regl gelmese de iki ay sonra bile yumurtlama olabiliyor mesela dört ay regl olmayan kişi doktora gidince bir aylık gebe çıkabiliyor öyle de bişey bu yaa
iki ay kullandım hatta bu ay yakaladım herhalde dedim bigün kopkoyu oldu ikisi de sonra hep silikti ama progesteron testi yumurtlama yok dedi sonuç alamıyosun canım pkoda malesefOvu testi denedin mi hiç canim ?
Canımm vardır bir hayır sonucun iyi olmasına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmcanımm merhaba tahlıl sonuclarım ıyk cıktı bana yanlıs teshıs koymuslar pıslık doktorlar zehırlı guatrm falan yok onlar yuzunden bı ayım boşa gıttı
Anladım canim . bende okuduğum kadarıyla tam kesin sonuç vermiyormus o yüzden kullanmadim hiç. Doktorun kontrolü önemli burdaiki ay kullandım hatta bu ay yakaladım herhalde dedim bigün kopkoyu oldu ikisi de sonra hep silikti ama progesteron testi yumurtlama yok dedi sonuç alamıyosun canım pkoda malesef
Tahlil sonuçlarını gostericem canm bugün. Ne sorayim doktora :) nasıl bi tedavi uygulamayı düşünüyor musunuz mu diyim :))iki ay kullandım hatta bu ay yakaladım herhalde dedim bigün kopkoyu oldu ikisi de sonra hep silikti ama progesteron testi yumurtlama yok dedi sonuç alamıyosun canım pkoda malesef
ben biran önce bebek istiyorum tedavi süreci başlatalım doktor de gebelik düşündüğünü yansıt mutlaka yoksa başka yönde tedaviye giderTahlil sonuçlarını gostericem canm bugün. Ne sorayim doktora :) nasıl bi tedavi uygulamayı düşünüyor musunuz mu diyim :))
sen banada at sonuclarını uzman oldum bı haftada=)benim de 15 gün sonra endokrin randevum bakalım beni neler bekleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?