- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
Hoşgeldin canım hadi hayırlısı olsun inşallahMrb kızlar bende tedavıye basladım salı gunu klomen kullanyrum aşılama için başladım hadı hayırlısı Allah hepımıze sıfa versın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hadi hayırlısı olsun inşallahMrb kızlar bende tedavıye basladım salı gunu klomen kullanyrum aşılama için başladım hadı hayırlısı Allah hepımıze sıfa versın
Çok belli değil ama değerlendir senTelefonlar soluk gosteriyor niyeyse
Hoşgeldin canım hadi hayırlısı olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyorArkadaşlar daha öncede yazmıştım Fsh sorunum var diye bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurta gelişimim varmı diye çok şükür var ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü adetimin 13. Günü 14 cm'di dr izinliydi takibi bıraktım bu ay adet olunca amh istedi ama bu testi yakınındaki hastaneler yapmıyor özeldede çok pahalı aranızda bu testi yaptıran varmı ? Bu arada bat 22 şubat
Merhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyor
Hayırlı olsun canim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Ne zamandır istiyordunuz bebekMerhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyor
Hatırladım canım ne mutlu sana ne güzel haber bu hayırlı evlat olsun :)))Merhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyor
Amin saolun arkadaşlar rabbim tüm isteyenlere tez Zaman'da nasip etsin inşallah . Bu ikinci aydı Canım ama geçen ay adetim bitikten bir kaç gün sonra eşim iş seyahatine gitmişti bu ay da yumurtlamam normalmi diye ovulasyon testi yerine dr takibi yaptırmak istedimHayırlı olsun canim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Ne zamandır istiyordunuz bebek
Arkadaşlar batlari hamis arkadaşları duzenlicem yarın güzel haberlerle motive olalımMerhaba arkadaşlar, Yeni yıl hayırla gelsin inşallah
@zeynepzumra »»»
Arzuum_79 »»»
@Sabirsiz61 »»» bat ?
ece323 »»» bat ?
edosko »»» bat ?
@aybirgen »»» bat ?
elmol »»» bat ?
@matmazelyn »»» bat ?
@arvenlena »»» bat ?
@kargasa »»» bat ?
@nerdeyim »»» bat ?
@KARAKIZ34 »»» bat ?
@masalbb »»» bat ?
Ümidi kesmisken geldi mucize ne güzel bi duygu çok bekletmemis seniAmin saolun arkadaşlar rabbim tüm isteyenlere tez Zaman'da nasip etsin inşallah . Bu ikinci aydı Canım ama geçen ay adetim bitikten bir kaç gün sonra eşim iş seyahatine gitmişti bu ay da yumurtlamam normalmi diye ovulasyon testi yerine dr takibi yaptırmak istedim
hoşgeldin şeker çok şükür kurtuldun polipten önümüzdeki ay başlıyo musun çalışmalaraben geldim bat 14 mart . lakin bu ay korunuyorum.
operasyonum basarılı gectı. cok sukur agrım kanamam olmadı. cok az lekelenmem var.
Kızlar günaydın sat 28 ocak
Kan tahlilin berildiği gün ise 24 şubat bhcg 3,55 çıkmış sizce şüpheli gebelik varmıdır ?
evet canım. 10-15 gün ilişki yasak. zaten o ara yumurtlamam olur. aksilik olmazsa. %99 13-15 günder arası oluyor çünkü.hoşgeldin şeker çok şükür kurtuldun polipten önümüzdeki ay başlıyo musun çalışmalara
evet beklenen adet tarihi bat canım şifre buSAT son adet tarihi
BAT beklenen adet tarihi.
Bende ılk demıstım. ne dıyor bunlar dıye, şifreli mi konusuyorlar acep Sonra ogrendım.
canım valla olada bilir en iyi sonuç iki gün sonrasına bakmak inşallah yükselme olur geç döllenme olmuş olabilir dua edelimKızlar günaydın sat 28 ocak
Kan tahlilin berildiği gün ise 24 şubat bhcg 3,55 çıkmış sizce şüpheli gebelik varmıdır ?