• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım Fsh sorunum var diye bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurta gelişimim varmı diye çok şükür var ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü adetimin 13. Günü 14 cm'di dr izinliydi takibi bıraktım bu ay adet olunca amh istedi ama bu testi yakınındaki hastaneler yapmıyor özeldede çok pahalı aranızda bu testi yaptıran varmı ? Bu arada bat 22 şubat
Merhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyor

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    19,1 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar bu mesajı 17 şubatta yazmıştım Fsh yüksekti ve dr takipte yumurtan gelişmiyor dedi bu ay adet olunca gel amh ye bakalım dedi çok üzüldüm ama pes etmedim aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı içtim ve kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp onu suya koydum dua ederek içtim ve adet günüm bir gün geçti test yaptım ve hamileymişim rabbim herseye Kadir sonucu sizinle paylaşmak istedim sağlık sorunları sizi ümitsizliğe kaptırmasın geçen ay tam menopoz modundaydım rabbim dilerse herşey oluyor

Ay maşallah ya Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım :)

Hayırlı olsun canim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Ne zamandır istiyordunuz bebek

Hatırladım canım ne mutlu sana ne güzel haber bu hayırlı evlat olsun :)))

ece323 ece323 nerelerdesin sen de güzel haberlerini ver inşallah

Hayırlı olsun canim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Ne zamandır istiyordunuz bebek
Amin saolun arkadaşlar rabbim tüm isteyenlere tez Zaman'da nasip etsin inşallah . Bu ikinci aydı Canım ama geçen ay adetim bitikten bir kaç gün sonra eşim iş seyahatine gitmişti bu ay da yumurtlamam normalmi diye ovulasyon testi yerine dr takibi yaptırmak istedim

Amin saolun arkadaşlar rabbim tüm isteyenlere tez Zaman'da nasip etsin inşallah . Bu ikinci aydı Canım ama geçen ay adetim bitikten bir kaç gün sonra eşim iş seyahatine gitmişti bu ay da yumurtlamam normalmi diye ovulasyon testi yerine dr takibi yaptırmak istedim
Ümidi kesmisken geldi mucize ne güzel bi duygu çok bekletmemis seni

ben geldim :rolleyes: bat 14 mart . lakin bu ay korunuyorum.
operasyonum basarılı gectı. cok sukur agrım kanamam olmadı. cok az lekelenmem var.

Kızlar günaydın sat 28 ocak
Kan tahlilin berildiği gün ise 24 şubat bhcg 3,55 çıkmış sizce şüpheli gebelik varmıdır ?

Kan tahlilin berildiği gün ise 24 şubat bhcg 3,55 çıkmış sizce şüpheli gebelik varmıdır ?

operasyonum basarılı gectı. cok sukur agrım kanamam olmadı. cok az lekelenmem var.

edosko edosko ece323 ece323 hosgeldın gecmıs olsn canım neyın vardı ne oprsynu gecrdın ya bırde kızlar ben acemıyım bat ne demek sat ne demek ben bılmıyom bana ogrtıııın :(

hoşgeldin şeker çok şükür kurtuldun polipten önümüzdeki ay başlıyo musun çalışmalara

hoşgeldin şeker çok şükür kurtuldun polipten önümüzdeki ay başlıyo musun çalışmalara
evet canım. 10-15 gün ilişki yasak. zaten o ara yumurtlamam olur. aksilik olmazsa. %99 13-15 günder arası oluyor çünkü.
yani önümüzdeki ay tekrar baslıyoruz :)
ne olacak bılmıyorum. en son asılama deneyelım demıstı dr. ama adet olunca haberlesıcez .

edosko edosko ece323 ece323 hosgeldın gecmıs olsn canım neyın vardı ne oprsynu gecrdın ya bırde kızlar ben acemıyım bat ne demek sat ne demek ben bılmıyom bana ogrtıııın :KK43:
SAT son adet tarihi
BAT beklenen adet tarihi.
Bende ılk demıstım. ne dıyor bunlar dıye, şifreli mi konusuyorlar acep :D Sonra ogrendım.

canım valla olada bilir en iyi sonuç iki gün sonrasına bakmak inşallah yükselme olur geç döllenme olmuş olabilir dua edelim

Back