• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canımm merhaba tahlıl sonuclarım ıyk cıktı bana yanlıs teshıs koymuslar pıslık doktorlar zehırlı guatrm falan yok onlar yuzunden bı ayım boşa gıttı
sevindim canım yaa yeterki hastalık olmasın bunu da atlattın çok şükür sadece tsh düşüklüğü için bi ilaç mı başladın canım ?

Canim bizim böyle geç olunca aylar da geçip gidiyor. Her ay olanlar ne kadar şanslı en azından yeni bir ay yeni bir umut oluyor onlar için
valla öyle canım böyle beklemek daha kötü ama pkoda şu da var regl gelmese de iki ay sonra bile yumurtlama olabiliyor mesela dört ay regl olmayan kişi doktora gidince bir aylık gebe çıkabiliyor öyle de bişey bu yaa

sevindim canım yaa yeterki hastalık olmasın bunu da atlattın çok şükür sadece tsh düşüklüğü için bi ilaç mı başladın canım ?
o kullandıgın ılaca 15 gun daha devam et dedı 15.gun sonra tekrar tahlıl vercem sonuca bakcak

valla öyle canım böyle beklemek daha kötü ama pkoda şu da var regl gelmese de iki ay sonra bile yumurtlama olabiliyor mesela dört ay regl olmayan kişi doktora gidince bir aylık gebe çıkabiliyor öyle de bişey bu yaa
Ne olacağı kestirilemeyen bisey yanı sürprizlerle dolu :)

Ovu testi denedin mi hiç canim ?

Ovu testi denedin mi hiç canim ?
iki ay kullandım hatta bu ay yakaladım herhalde dedim bigün kopkoyu oldu ikisi de sonra hep silikti ama progesteron testi yumurtlama yok dedi sonuç alamıyosun canım pkoda malesef

iki ay kullandım hatta bu ay yakaladım herhalde dedim bigün kopkoyu oldu ikisi de sonra hep silikti ama progesteron testi yumurtlama yok dedi sonuç alamıyosun canım pkoda malesef
Anladım canim . bende okuduğum kadarıyla tam kesin sonuç vermiyormus o yüzden kullanmadim hiç. Doktorun kontrolü önemli burda

Tahlil sonuçlarını gostericem canm bugün. Ne sorayim doktora :) nasıl bi tedavi uygulamayı düşünüyor musunuz mu diyim :))

Tahlil sonuçlarını gostericem canm bugün. Ne sorayim doktora :) nasıl bi tedavi uygulamayı düşünüyor musunuz mu diyim :))
ben biran önce bebek istiyorum tedavi süreci başlatalım doktor de gebelik düşündüğünü yansıt mutlaka yoksa başka yönde tedaviye gider

Back