2016 yılbaşı çekilişi

Kayacans kim olduğunu bilmeden nasıl anladın hoş sohbet olduğunu :) Hediyeleri gelmeyen bir tek ben mi katilimi öğrendimmm

nasıl mı anladım :)

yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)

nickini bilmiyorum ama muhabbetimiz sürekli :)

ordaaan biliyorum :)

kurbancımmm :)

sen biliosun hadi deee bana :)

peki pekiiiii sen neler seversin bi aazcık ayrıntılı deeeee
az kaldı azcık daha sabret bakem
ayy utandım bak şimdi gönlünden ne koparsan kuzum ama şunu diyebilirim tekrar tekrar lütfen biblo tarzı şeyler olmasın benim adam almıyo eve öyle şeyler bide mmmm şalım çok var işte ondan onu belirtmeyi unutmuşum çok utandım

yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)

benimle neden konuşmuyorsun sen bakimm küstüm hatta kırıldım

a pardon ben whatsapp ı unuttum. Sanki sadece ben katilimle konuşuyorum

Şahsen ben @cesmi_naz ım ile konuşa konuşa öğrendim kim olduğunu

Ben geldim:) sınavı atlattım iyi kötü ohh kurtuldum

Ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum hediyelere bakmadım bunu yazıp bakacağım :) Morenica bana da staj ayarla elin degmisken canım bilgisayar yazılım alanında falan olur yani:)
H hotcouture canım istanbul da olsan bende bi iki kere söylerdim ama Bursada hiç tanıdığım yok @cesmi_naz kuzum ya bende istiyorum 3d cizim zamanı uyduramadim gidemedim bu sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…