Tesekkur ederım canım umarım kurbanımda begenir :)Mektuba bayildim ne kadar guzel ya:)
ayyy yanlış yare attım mesajı kızlar hatlar karıştı.yemek topiğindeydim enson katıldığım yarışmaya yazıyordum ne ara buraya geldimm..teşekkür ederim saraycam yaptım bişiler beğendiğine sevindim..
inşallah canımKıskanma canım sana gonderırım daha sonra kısmet belkı ılerleyen cekılıslerde bana dusersin :)
ayy çok sevindim canımmkırılan yok canımm çokkkkk güzeller ,çokkk beğendimm ellerine ,emeğine ,kesene berekett.. ve hemşerim olduğunuda öğrendim.. inşallah görüşürüz .. teşekkür ederimm..
Aynen iyi ki de bu çekilişe katılmışım bu guzel insanları tanıdığım icin:)ne kadar güzel insanlar var burada ya.iyikide katılmışım. hiç pişman olmadım açıkcası :)
katiliiiim nerelerdeesin :??
çok tatlısım hoş sohbetsin :)
ama hiç renk vermiosun_?
katiliiiim nerelerdeesin :??
çok tatlısım hoş sohbetsin :)
ama hiç renk vermiosun_?
kurbancımmm :)
Kayacans kim olduğunu bilmeden nasıl anladın hoş sohbet olduğunu :) Hediyeleri gelmeyen bir tek ben mi katilimi öğrendimmm
az kaldı azcık daha sabret bakemkurbancımmm :)
sen biliosun hadi deee bana :)
peki pekiiiii sen neler seversin bi aazcık ayrıntılı deeeee
benimle neden konuşmuyorsun sen bakimm küstümnasıl mı anladım :)
yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)
nickini bilmiyorum ama muhabbetimiz sürekli :)
ordaaan biliyorum :)
Kim biliray inşallah benimdir çok güzel görünüyorlar :)
Bence de çok güzel oldu iyi ki katılmışım:)Ay heycanla bekliyoruz tatlı kısss minnos anne:)
Ayy ne kadar tatlı bir katil Yaa bu topik cok guzel oldu ya :)
nasıl mı anladım :)
yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)
nickini bilmiyorum ama muhabbetimiz sürekli :)
ordaaan biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?