• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kızlarrr bana bi yardım edin bakayım kitap severler
şimdi biz iş yerinde de çekiliş yaptık ama çok sevdiğim bir arkadaşım çıktı ve oda bir kitap sever vve ona son çıkan kitaptan almak istiyorum ne olabilir yardımcı olun bana

Ben geldim:) sınavı atlattım iyi kötü ohh kurtuldum:21:

Ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum hediyelere bakmadım bunu yazıp bakacağım :) Morenica Morenica bana da staj ayarla elin degmisken canım :KK70: bilgisayar yazılım alanında falan olur yani:)
H hotcouture canım istanbul da olsan bende bi iki kere söylerdim ama Bursada hiç tanıdığım yok :KK43: @cesmi_naz kuzum ya bende istiyorum 3d cizim zamanı uyduramadim gidemedim bu sene.

Sınav iyi de kötü de olsa atlatınca ayrı bir rahatlıyor insan.

Canım sen İstanbuldasın zaten. İstediğin staj olsun :D Cv ni gönder ayarlarım yazılım alanında. Kendi iş yerimde olur erken gönderirsen.

şimdi biz iş yerinde de çekiliş yaptık ama çok sevdiğim bir arkadaşım çıktı ve oda bir kitap sever vve ona son çıkan kitaptan almak istiyorum ne olabilir yardımcı olun bana

Ne tarz kitaplar sever ki? Bir fikrin var mı?

Ben geldim:) sınavı atlattım iyi kötü ohh kurtuldum:21:

Ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum hediyelere bakmadım bunu yazıp bakacağım :) Morenica Morenica bana da staj ayarla elin degmisken canım :KK70: bilgisayar yazılım alanında falan olur yani:)
H hotcouture canım istanbul da olsan bende bi iki kere söylerdim ama Bursada hiç tanıdığım yok :KK43: @cesmi_naz kuzum ya bende istiyorum 3d cizim zamanı uyduramadim gidemedim bu sene.
Düşünmen yeter cnmm

az kaldı azcık daha sabret bakem :KK48::KK48:
ayy utandım bak şimdi :KK16::KK16::oops::oops::oops: gönlünden ne koparsan kuzum ama şunu diyebilirim tekrar tekrar lütfen biblo tarzı şeyler olmasın benim adam almıyo eve öyle şeyler :oops::oops: bide mmmm şalım çok var işte ondan onu belirtmeyi unutmuşum :oops::oops: çok utandım
benimle neden konuşmuyorsun sen bakimm küstüm :KK12::KK12::KK12: hatta kırıldım :63::63::63::63:

ya yavrum konuşuyoruz :)

buarada utanmaaa ..

bugün akşamımı senin için ayırdım :))

sen biraz daha detaylı istek ihtiyac belirtirsen ona göre benim içim rahat eder içime siner :)

buarada utanmaaa ..

sen biraz daha detaylı istek ihtiyac belirtirsen ona göre benim içim rahat eder içime siner :)

Hediyelerini sen de mi tamamlamadıın? Ben de tamamlayacağım bu akşam :KK49:

asivemai asivemai nin tanıtımına baktım da ne güzel anlatmış kendini. Şanslısın çok :))

Hediyelerini sen de mi tamamlamadıın? Ben de tamamlayacağım bu akşam :KK49:

asivemai asivemai nin tanıtımına baktım da ne güzel anlatmış kendini. Şanslısın çok :))

buarada utanmaaa ..

kuzum bak Morenica Morenica ne güzel yazmış işte kendimi ne güzel tanıtmışım :D :D :D

cesminazım benm ex kurbanım :)

tabiki konuşcaz :) tanışalımm dı mııı

Ex kurbanının kurbanı olmuşum :D :D

Benim kurbanım ara ara uğruyor konuya. Yoksa çook konuşacağım kendisiyle daha iyi tanıyacağım ama.. Zaten benden hiiiç şüphelenmiyor :D :D

bunu alabilirsin cnm sanırım yeni çıktı ben çok merak edyorum mesela okumak istiyorum.

mucellaa73f448b47fc10889196e6ba397954e6.jpg

Back