• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kayacans kim olduğunu bilmeden nasıl anladın hoş sohbet olduğunu :) Hediyeleri gelmeyen bir tek ben mi katilimi öğrendimmm :KK49:

nasıl mı anladım :)

yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)

nickini bilmiyorum ama muhabbetimiz sürekli :)

ordaaan biliyorum :)

kurbancımmm :)

sen biliosun hadi deee bana :)

peki pekiiiii sen neler seversin bi aazcık ayrıntılı deeeee
az kaldı azcık daha sabret bakem :KK48::KK48:
ayy utandım bak şimdi :KK16::KK16::oops::oops::oops: gönlünden ne koparsan kuzum ama şunu diyebilirim tekrar tekrar lütfen biblo tarzı şeyler olmasın benim adam almıyo eve öyle şeyler :oops::oops: bide mmmm şalım çok var işte ondan onu belirtmeyi unutmuşum :oops::oops: çok utandım

yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)

benimle neden konuşmuyorsun sen bakimm küstüm :KK12::KK12::KK12: hatta kırıldım :63::63::63::63:

a pardon ben whatsapp ı unuttum. Sanki sadece ben katilimle konuşuyorum :D :D

Şahsen ben @cesmi_naz ım ile konuşa konuşa öğrendim kim olduğunu :D :D :D

Ben geldim:) sınavı atlattım iyi kötü ohh kurtuldum:21:

Ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum hediyelere bakmadım bunu yazıp bakacağım :) Morenica Morenica bana da staj ayarla elin degmisken canım :D bilgisayar yazılım alanında falan olur yani:)
H hotcouture canım istanbul da olsan bende bi iki kere söylerdim ama Bursada hiç tanıdığım yok :( @cesmi_naz kuzum ya bende istiyorum 3d cizim zamanı uyduramadim gidemedim bu sene.

Back