Ben geldim:) sınavı atlattım iyi kötü ohh kurtuldum
Ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum hediyelere bakmadım bunu yazıp bakacağım :)Morenica bana da staj ayarla elin degmisken canım bilgisayar yazılım alanında falan olur yani:)
H hotcouture canım istanbul da olsan bende bi iki kere söylerdim ama Bursada hiç tanıdığım yok@cesmi_naz kuzum ya bende istiyorum 3d cizim zamanı uyduramadim gidemedim bu sene.
kızlarrr bana bi yardım edin bakayım kitap severler
şimdi biz iş yerinde de çekiliş yaptık ama çok sevdiğim bir arkadaşım çıktı ve oda bir kitap sever vve ona son çıkan kitaptan almak istiyorum ne olabilir yardımcı olun bana
Düşünmen yeter cnmmBen geldim:) sınavı atlattım iyi kötü ohh kurtuldum
Ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum hediyelere bakmadım bunu yazıp bakacağım :)Morenica bana da staj ayarla elin degmisken canım bilgisayar yazılım alanında falan olur yani:)
H hotcouture canım istanbul da olsan bende bi iki kere söylerdim ama Bursada hiç tanıdığım yok@cesmi_naz kuzum ya bende istiyorum 3d cizim zamanı uyduramadim gidemedim bu sene.
teşekkür ederim cnm.Kakao ve Ben güle güle kullan, katilciğinin kesesine bereket :)
maalesefNe tarz kitaplar sever ki? Bir fikrin var mı?
teşekkür ederim kurbancığım güle ,güle kullansınH hotcouture canım hediyelerin çok güzel güle güle kullan:)
Kakao ve Ben kesene bereket canım ne güzel sepetler hazirlamissin.
Ben kurbanima bi iki şey daha alayım ya gözüme az geldi :/
az kaldı azcık daha sabret bakem
ayy utandım bak şimdigönlünden ne koparsan kuzum ama şunu diyebilirim tekrar tekrar lütfen biblo tarzı şeyler olmasın benim adam almıyo eve öyle şeyler bide mmmm şalım çok var işte ondan onu belirtmeyi unutmuşum çok utandım
benimle neden konuşmuyorsun sen bakimm küstümhatta kırıldım
ya yavrum konuşuyoruz :)
buarada utanmaaa ..
bugün akşamımı senin için ayırdım :))
sen biraz daha detaylı istek ihtiyac belirtirsen ona göre benim içim rahat eder içime siner :)
maalesef
Hediyelerini sen de mi tamamlamadıın? Ben de tamamlayacağım bu akşam
asivemai nin tanıtımına baktım da ne güzel anlatmış kendini. Şanslısın çok :))
kuzum bakya yavrum konuşuyoruz :)
buarada utanmaaa ..
bugün akşamımı senin için ayırdım :))
sen biraz daha detaylı istek ihtiyac belirtirsen ona göre benim içim rahat eder içime siner :)
a pardon ben whatsapp ı unuttum. Sanki sadece ben katilimle konuşuyorum
Şahsen ben @cesmi_naz ım ile konuşa konuşa öğrendim kim olduğunu
Hediyelerini sen de mi tamamlamadıın? Ben de tamamlayacağım bu akşam
asivemai nin tanıtımına baktım da ne güzel anlatmış kendini. Şanslısın çok :))
heeee ozaman başka spor takılırm sonra üstüme hangisi yakışırsa onu alırım yoksa modaymış eskiymiş farketmez ben ona bi ayar çekiyorum çünküyaa tarzını yazmamışın ki _?
vintage mi modern mi meselaaa?
cesminazım benm ex kurbanım :)
tabiki konuşcaz :) tanışalımm dı mııı
eşya olarak da moderntamamlamadım :)
evet deee tarzını eşya anlamda bilemedim _?
kendisine de belirttim zaten :)
yaa tarzını yazmamışın ki _?
vintage mi modern mi meselaaa?
tamamlamadım :)
evet deee tarzını eşya anlamda bilemedim _?
kendisine de belirttim zaten :)
kızlarrr bana bi yardım edin bakayım kitap severler
şimdi biz iş yerinde de çekiliş yaptık ama çok sevdiğim bir arkadaşım çıktı ve oda bir kitap sever vve ona son çıkan kitaptan almak istiyorum ne olabilir yardımcı olun bana
hmmm güzel e benziyobunu alabilirsin cnm sanırım yeni çıktı ben çok merak edyorum mesela okumak istiyorum.
Eki Görüntüle 1719967
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?