- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
Hemen aramış bulmuş yaaaaaaaaa
Unutmuşum ben oraya yazdığımı,
ay herşeyimi yazmışım oraya zaten
Hahaha Hiç kaçırmam. Katilciğim xyzt-5544 ı bulana kadar tek tek kaç kere baktım ben oraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen aramış bulmuş yaaaaaaaaa
Unutmuşum ben oraya yazdığımı,
ay herşeyimi yazmışım oraya zaten
bak bu konuda sana katılıyorum hatta çocuk yapma mevzu olmasa evlenmek istemeyebilirim bile de işte çocuk istiyorum ben, yani bazen istemiyorum ama bazen de istiyorum işte
Allahtan herkes yaşını göstermiyorsun diyor da daha fazla komplekse girmiyorum halbuki beyaz saçlarım bile var rüyamda kocaman beyaz saçlarım vardı boyatmaya gidiyordum
İnşallah kurtulurum yaaaaOh şükür. Eennn kısa zamanda o adam ve ortamdan kurtul inşallah.
Benim de beyazlarım var aman o yaşa bağlı değil ki :)bak bu konuda sana katılıyorum hatta çocuk yapma mevzu olmasa evlenmek istemeyebilirim bile de işte çocuk istiyorum ben, yani bazen istemiyorum ama bazen de istiyorum işte
Allahtan herkes yaşını göstermiyorsun diyor da daha fazla komplekse girmiyorum halbuki beyaz saçlarım bile var rüyamda kocaman beyaz saçlarım vardı boyatmaya gidiyordum
Amaaan olursa olsun. 1 boyaya bakar Önemli olan ruhun ve genel görüntün göstermiyor mis gibi
Benim de beyazlarım var aman o yaşa bağlı değil ki :)
çocuk mevzusunda da ben onu hiç istemiyorum işte, evliliği de gerekli görmedim o yüzden
içimdeki çocuk zaten daha 5 yaşında annem geçen gün 15 yaşına gelsen bana yeter, 10 yaş çocuklar için çok zor bir yaş, katlanamıyorum dedi
senin yaşlarında ben de öyleydim diyecem ama gayet de değildim valla, nişanlıydım ben o zamanlar evel ezel evlenmek istediysem demek hep
benimkiler de evlendi okulum da bittiBende 92 liyim ama uzun iliskin olunca Bi de bütün arkadaşların okul bitince pıtır pıtır evlenince noluuoruz evde mi kaldım moduna giriyosun:))
Bende 92 liyim ama uzun iliskin olunca Bi de bütün arkadaşların okul bitince pıtır pıtır evlenince noluuoruz evde mi kaldım moduna giriyosun:))
Annen süpermiş
Bunlar kime acabaaaaaa
hee öyledir hiç sorma ikimizde bütün gün evde olunca elti gibi olduk evin içinde, didiş dur başka işimiz yok benden kurtulmak için halk eğitimin kurslarına gidiyormuş öyle diyor
benim dimi, hadi itiraf et artık bak şurda kaldı bikaç gün
Bunlar kime acabaaaaaa
Ne güzel işte sayende ekstra sosyalleşiyordur Allah bozmasın muhabbetinizi
Annemin Bi lafı vardır boyle diyenler en once evleniyor diye bende katılıyorum:) yarın Bigun kızlar ben evleniyorum dersen şaşırmayız bilesin tatlı kısss:)benimkiler de evlendi okulum da bitti
ama hiç öyle bir kaygım yok valla :) istemiyorum da zaten
Ayy kime ki acaba orda çiçekler gordum Çiçek seven biri olsa gerek:)Bunlar kime acabaaaaaa
Ahaha gelinliği seçmem en az 6 ay süpermiş:) vala bu Ada'm diyorum da once Bi is güç bulalım da hayirlisiyla:)Ben lisedeyken enn fazla 24 25 de evleneceğim derdim. Bana "amaa çok erkeeeen" diyen tüm arkadaşlarım şu an evli Benim evlilikle ilgili görüşlerim ise zamanla çok değişti. Evlenmeyi istediğim biri var. Ama hemen evlenelim modunda değilim. Gelinliğimi seçmem en az 6 ay diyorum kendisine
Ama uzun ilişkin varsa ve evet bu kişi diyorsan çok sürmez senin de :)) Evlilikten önce işi ayarlarsan zaten tadından yenmez.
teşekkür ederim..Kızlar günaydın:) canim H hotcouture hediyelerin cok guzel canim benim guzel günlerde kullan Kakao ve Ben canim senin de ellerine saglik kesene bereket
katilciğini öğrenmişsin..Hoşgeldin katilciğimm Ne kursuna gidiyorsun?
şükür yok bişi..Görüşüürüüz katilcik,
İyi geçer umarum
Ya hayırrrrr..Koliyi bile süslemişsin ama benimki çok çirkin kalır bunun yanındaKolim bugün yola çıkar