• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

bak bu konuda sana katılıyorum :KK45: hatta çocuk yapma mevzu olmasa evlenmek istemeyebilirim bile de işte çocuk istiyorum ben, yani bazen istemiyorum ama bazen de istiyorum işte :KK47:

Allahtan herkes yaşını göstermiyorsun diyor da daha fazla komplekse girmiyorum :KK53: halbuki beyaz saçlarım bile var :110: rüyamda kocaman beyaz saçlarım vardı boyatmaya gidiyordum :mad:

Amaaan olursa olsun. 1 boyaya bakar :D Önemli olan ruhun ve genel görüntün göstermiyor mis gibi

bak bu konuda sana katılıyorum :KK45: hatta çocuk yapma mevzu olmasa evlenmek istemeyebilirim bile de işte çocuk istiyorum ben, yani bazen istemiyorum ama bazen de istiyorum işte :KK47:

Allahtan herkes yaşını göstermiyorsun diyor da daha fazla komplekse girmiyorum :KK53: halbuki beyaz saçlarım bile var :110: rüyamda kocaman beyaz saçlarım vardı boyatmaya gidiyordum :mad:
Benim de beyazlarım var aman o yaşa bağlı değil ki :)

çocuk mevzusunda da ben onu hiç istemiyorum işte, evliliği de gerekli görmedim o yüzden :KK55::KK55:

Amaaan olursa olsun. 1 boyaya bakar :KK70: Önemli olan ruhun ve genel görüntün göstermiyor mis gibi

içimdeki çocuk zaten daha 5 yaşında :KK53: annem geçen gün 15 yaşına gelsen bana yeter, 10 yaş çocuklar için çok zor bir yaş, katlanamıyorum dedi :KK70::KK70:

Benim de beyazlarım var aman o yaşa bağlı değil ki :)

çocuk mevzusunda da ben onu hiç istemiyorum işte, evliliği de gerekli görmedim o yüzden :KK55::KK55:

senin yaşlarında ben de öyleydim diyecem ama gayet de değildim valla, nişanlıydım ben o zamanlar :KK53: evel ezel evlenmek istediysem demek hep :KK53:

Bende 92 liyim ama uzun iliskin olunca Bi de bütün arkadaşların okul bitince pıtır pıtır evlenince noluuoruz evde mi kaldım moduna giriyosun:))

içimdeki çocuk zaten daha 5 yaşında :KK53: annem geçen gün 15 yaşına gelsen bana yeter, 10 yaş çocuklar için çok zor bir yaş, katlanamıyorum dedi :KK70::KK70:

senin yaşlarında ben de öyleydim diyecem ama gayet de değildim valla, nişanlıydım ben o zamanlar :KK53: evel ezel evlenmek istediysem demek hep :KK53:

:D :D Annen süpermiş

Bunlar kime acabaaaaaa

Eklentiler

• IMG_20151216_121243.jpg
    IMG_20151216_121243.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 44
Bende 92 liyim ama uzun iliskin olunca Bi de bütün arkadaşların okul bitince pıtır pıtır evlenince noluuoruz evde mi kaldım moduna giriyosun:))

Ben lisedeyken enn fazla 24 25 de evleneceğim derdim. Bana "amaa çok erkeeeen" diyen tüm arkadaşlarım şu an evli :D :D Benim evlilikle ilgili görüşlerim ise zamanla çok değişti. Evlenmeyi istediğim biri var. Ama hemen evlenelim modunda değilim. Gelinliğimi seçmem en az 6 ay diyorum kendisine :D :D

Ama uzun ilişkin varsa ve evet bu kişi diyorsan çok sürmez senin de :)) Evlilikten önce işi ayarlarsan zaten tadından yenmez.

hee öyledir hiç sorma :KK53: ikimizde bütün gün evde olunca elti gibi olduk evin içinde, didiş dur başka işimiz yok :KK53: benden kurtulmak için halk eğitimin kurslarına gidiyormuş öyle diyor :KK70:

benim dimi, hadi itiraf et artık bak şurda kaldı bikaç gün :KK15::KK15:

Ne güzel işte sayende ekstra sosyalleşiyordur :KK70: :KK70: Allah bozmasın muhabbetinizi

Bunlar kime acabaaaaaa

Ellerine sağlııık Bunlaaaar bana değiil ama kimeee? İpucun var mıydı senin :KK70:

nazo kaçar kızçeler, kurbancıkın hediyelerini kargoya verip ordan da kursa geçeyim, kaçışım yok bari hazırlanmaya başlayım artık :KK53:

benimkiler de evlendi okulum da bitti
ama hiç öyle bir kaygım yok valla :) istemiyorum da zaten
Annemin Bi lafı vardır boyle diyenler en once evleniyor diye bende katılıyorum:) yarın Bigun kızlar ben evleniyorum dersen şaşırmayız bilesin tatlı kısss:)

Bunlar kime acabaaaaaa
Ayy kime ki acaba orda çiçekler gordum Çiçek seven biri olsa gerek:)

Ben lisedeyken enn fazla 24 25 de evleneceğim derdim. Bana "amaa çok erkeeeen" diyen tüm arkadaşlarım şu an evli :KK70: :KK70: Benim evlilikle ilgili görüşlerim ise zamanla çok değişti. Evlenmeyi istediğim biri var. Ama hemen evlenelim modunda değilim. Gelinliğimi seçmem en az 6 ay diyorum kendisine :KK70: :KK70:

Ama uzun ilişkin varsa ve evet bu kişi diyorsan çok sürmez senin de :)) Evlilikten önce işi ayarlarsan zaten tadından yenmez.
Ahaha gelinliği seçmem en az 6 ay süpermiş:) vala bu Ada'm diyorum da once Bi is güç bulalım da hayirlisiyla:)

Back