• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kızlarrr bana bi yardım edin bakayım kitap severler
şimdi biz iş yerinde de çekiliş yaptık ama çok sevdiğim bir arkadaşım çıktı ve oda bir kitap sever vve ona son çıkan kitaptan almak istiyorum ne olabilir yardımcı olun bana
Can'ım internetten almayı düşünürsen eger kitapyurdu'na bak orda yeni çıkanları bulabilirsin.tarzini bilmediğimiz icin öneri de bulunamadım:(

Sınav iyi de kötü de olsa atlatınca ayrı bir rahatlıyor insan.

Canım sen İstanbuldasın zaten. İstediğin staj olsun :KK70: Cv ni gönder ayarlarım yazılım alanında. Kendi iş yerimde olur erken gönderirsen.
Sorma canım vizeler bitti ohh biraz keyif yapayım sonra gelsin finaller:21:

O zaman ozelden yaziyorum durumumu neler yapabildiğini neler yapmak istediğimi falan.

senin mesleğn nedir canım ya çok merak ettim
derken şimdi tanıtımını okudum orda yazıyodu

Bilgisayar mühendisiyim canım. İlgisi olmayan bir alanla daha aktif ilgileniyorum 2 senedir. O yüzden akşamları ve haftasonu internet başında olamıyorum. Yoğunluktan.

aynen canım bakınıyorum bakalım

Canım d&r da var. http://www.dr.com.tr/Kitap/Mucella/Nazan-Bekiroglu/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000667409 internet üzerinden alırsan indirimli ancak gidip mağazasından alırsan normal fiyatına yani 25 e alırsın.

ben geldiimmmm :KK49::KK49::KK49: :KK49: anaamm okuldan amma uzaklaşmışım haa, kursta resmen kafam şişti :KK12: şimdi bilgisayardaki bikaç işimi halledip ödevimi yapmam lazım, hocacım kontrol edecek yarın :KK45:
hocam da bir kafa adam yalnız, adamla quantum fiziği izafiyet teorisi falan konuştuk bugün bayıldım yaa adama :rolleyes:
kurbancıkın hediy:KK72:esi bugün yola çıktı, katilimden hala ses yok :KK43:
ümranım bu arada yektacımdan güzel bi tüyo almışsın değerlendir derim, okumadım ama çok öneriyorlar Nazan Bekiroğlu'nu. Nar Ağacı kitabı da güzel diye duymuştum hatta.

Selam kizlar bugun gelemedim ama ne guzel konuşmussunuz hepsini okudum
Birazdan da yeni hediyelere bakicam
Bugun is gorusmesine gittim cok guzel gecti calismami istiyorlar
Ama suan aldigimdan daha az bi maas bi de servis imkani yok kendi aracimla gitmem lazim 45 dk bi yol
Araba otomatik benzinli oldugu icin 500 e yakin yakicak aylik
Maas konusunu bi tekrar konusup netlestircem onun disinda iyi insanlara benzyolar ve issiz kalmayacagim o guzel

Back