2016 yılbaşı çekilişi

isteyerek evlenirim inş :)

bilemiycemmmmm nazımmmmm belkimm sanadır haa

Ne güzel işte sayende ekstra sosyalleşiyordur Allah bozmasın muhabbetinizi

Ellerine sağlııık Bunlaaaar bana değiil ama kimeee? İpucun var mıydı senin
vardı kuzum olmaz mı eski tanıdıklardan çocuğu yok

kime bilemiycem amaaaa her kadın bir çiçektir kuzummmm
Ya hayırrrrr..Koliyi bile süslemişsin ama benimki çok çirkin kalır bunun yanında
Ellerine sağlık harika olmuş:)
olur mu hiç öyle canım ya öyle deme önemli olan senin düşünüp göndermen

Eki Görüntüle 1719650 Haydi bakalım çoookk uzaklara sevgi mutluluk heyecan getir kolicik:) Kurbanımı mutlu et yüzünde bir tebessüm oluştur yeter
hmmmm kime gidecek acaba bend ehep kırmızı hediye paketlerine özenirdim ama bir türlü bulamazdım yada ben bulamıyorum

H hotcouture canım sonunda gördüm hediyelerini eve gittiğimde baktım hemen çok güzeller iyi günlerde kullan inşallah Kakao ve Ben canım kesene bereket bende kurbancığıma aynı şeyleri yapmak istedim ama benim yumurcak sağolsun bi müsade etmediği için bende yapamadım artık telden güzel güzel şeyler yazar yazar arada gönderirim

teşekkür ederim canımm.. yaptım bişiler..

Kızlarrrrrrrr hediyelerim geldii hiç ummadığım kişiden YEKTA61 Allahım o bana attığı mesajlar o naiflik, o naziklik ..Teşekkür ederim...paylaşacağım ama akşama işteyim şu ann.. dayanamadım açtım resimledim ama yüklemeyi akşam yapacağımm ..müdüreme varana kadar gördüler..çok mutlu oldum.. çok cici şeyler almışsın..kesene bereket yektacım..o yazdığın notlarr ellerine ,emeğine sağlık.katilcim bugün mesaj çektin dönemedim sana oğlumu kontrole getirmiştim ve doktorla konuşuyordum o an..

hadi gözünydın canım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

S SERAPSEV mektubun bi harika çok pis kıskandım bende kurbanıma böyle yapamadığım için
affet beni kurbancığım

Ayy hediyelerini cok merak ettik vala eve geçince yükle mutlaka şimdiden iyi günlerde kullan Kakao ve Ben ve YEKTA61 ellerine saglik kesene bereket:)

aa gerçektenmi ulaştımı sana cnmm. Çok sevindim bende takip ediyordum ama hala dağıtımda yazıyordu . Birde gönderim yerinde yenibosna yerine bahçelievler die geçiyordu acaba eline ulaşırmı bir sorun olurmu ödemesinde sorun çıkarmı die endişelerim vardı çok şükür ulaşmış sana Ya aslında ben hiç yazmayı beceremem bişeyler yazmaya çalıştım benden hatıra kalsın die . Hediyelerini beğendinmi cnm kırılan varmı içlerinden ?

kırılan yok canımm çokkkkk güzeller ,çokkk beğendimm ellerine ,emeğine ,kesene berekett.. ve hemşerim olduğunuda öğrendim.. inşallah görüşürüz .. teşekkür ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…