Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isteyerek evlenirim inş :)Annemin Bi lafı vardır boyle diyenler en once evleniyor diye bende katılıyorum:) yarın Bigun kızlar ben evleniyorum dersen şaşırmayız bilesin tatlı kısss:)
Ayy kime ki acaba orda çiçekler gordum Çiçek seven biri olsa gerek:)
Ahaha gelinliği seçmem en az 6 ay süpermiş:) vala bu Ada'm diyorum da once Bi is güç bulalım da hayirlisiyla:)
bilemiycemmmmm nazımmmmm belkimm sanadır haahee öyledir hiç sorma ikimizde bütün gün evde olunca elti gibi olduk evin içinde, didiş dur başka işimiz yok benden kurtulmak için halk eğitimin kurslarına gidiyormuş öyle diyor
benim dimi, hadi itiraf et artık bak şurda kaldı bikaç gün
vardı kuzum olmaz mı eski tanıdıklardan çocuğu yokNe güzel işte sayende ekstra sosyalleşiyordur Allah bozmasın muhabbetinizi
Ellerine sağlııık Bunlaaaar bana değiil ama kimeee? İpucun var mıydı senin
kime bilemiycem amaaaa her kadın bir çiçektir kuzummmmAnnemin Bi lafı vardır boyle diyenler en once evleniyor diye bende katılıyorum:) yarın Bigun kızlar ben evleniyorum dersen şaşırmayız bilesin tatlı kısss:)
Ayy kime ki acaba orda çiçekler gordum Çiçek seven biri olsa gerek:)
olur mu hiç öyle canım ya öyle deme önemli olan senin düşünüp göndermenYa hayırrrrr..Koliyi bile süslemişsin ama benimki çok çirkin kalır bunun yanında
Ellerine sağlık harika olmuş:)
hmmmm kime gidecek acaba bend ehep kırmızı hediye paketlerine özenirdim ama bir türlü bulamazdım yada ben bulamıyorumEki Görüntüle 1719650 Haydi bakalım çoookk uzaklara sevgi mutluluk heyecan getir kolicik:) Kurbanımı mutlu et yüzünde bir tebessüm oluştur yeter
katilciğini öğrenmişsin..
Cevrimhici gözüm üstünde sensin hissediyorummmmm...
teşekkür ederim canımm.. yaptım bişiler..H hotcouture canım sonunda gördüm hediyelerini eve gittiğimde baktım hemen çok güzeller iyi günlerde kullan inşallah Kakao ve Ben canım kesene bereket bende kurbancığıma aynı şeyleri yapmak istedim ama benim yumurcak sağolsun bi müsade etmediği için bende yapamadım artık telden güzel güzel şeyler yazar yazar arada gönderirim
Mektuba bayildim ne kadar guzel ya:)Kızlar mektubumda hazır sadece bir parça daha hedıyem ve çikilota kaldı onlarıda aldım mı hazırım ınş bakalım kime gider Eki Görüntüle 1719810
Ellerine saglik bakalım kurbanın kim cok cici gözüküyorlarEki Görüntüle 1719650 Haydi bakalım çoookk uzaklara sevgi mutluluk heyecan getir kolicik:) Kurbanımı mutlu et yüzünde bir tebessüm oluştur yeter
hadi gözünydın canım akşamı sabırsızlıkla bekliyorumKızlarrrrrrrr hediyelerim geldii hiç ummadığım kişiden YEKTA61 Allahım o bana attığı mesajlar o naiflik, o naziklik ..Teşekkür ederim...paylaşacağım ama akşama işteyim şu ann.. dayanamadım açtım resimledim ama yüklemeyi akşam yapacağımm ..müdüreme varana kadar gördüler..çok mutlu oldum.. çok cici şeyler almışsın..kesene bereket yektacım..o yazdığın notlarr ellerine ,emeğine sağlık.katilcim bugün mesaj çektin dönemedim sana oğlumu kontrole getirmiştim ve doktorla konuşuyordum o an..
Ayy hediyelerini cok merak ettik vala eve geçince yükle mutlaka şimdiden iyi günlerde kullan Kakao ve Ben ve YEKTA61 ellerine saglik kesene bereket:)Kızlarrrrrrrr hediyelerim geldii hiç ummadığım kişiden YEKTA61 Allahım o bana attığı mesajlar o naiflik, o naziklik ..Teşekkür ederim...paylaşacağım ama akşama işteyim şu ann.. dayanamadım açtım resimledim ama yüklemeyi akşam yapacağımm ..müdüreme varana kadar gördüler..çok mutlu oldum.. çok cici şeyler almışsın..kesene bereket yektacım..o yazdığın notlarr ellerine ,emeğine sağlık.katilcim bugün mesaj çektin dönemedim sana oğlumu kontrole getirmiştim ve doktorla konuşuyordum o an..
aa gerçektenmi ulaştımı sana cnmm. Çok sevindim bende takip ediyordum ama hala dağıtımda yazıyordu . Birde gönderim yerinde yenibosna yerine bahçelievler die geçiyordu acaba eline ulaşırmı bir sorun olurmu ödemesinde sorun çıkarmı die endişelerim vardı çok şükür ulaşmış sana Ya aslında ben hiç yazmayı beceremem bişeyler yazmaya çalıştım benden hatıra kalsın die . Hediyelerini beğendinmi cnm kırılan varmı içlerinden ?Kızlarrrrrrrr hediyelerim geldii hiç ummadığım kişiden YEKTA61 Allahım o bana attığı mesajlar o naiflik, o naziklik ..Teşekkür ederim...paylaşacağım ama akşama işteyim şu ann.. dayanamadım açtım resimledim ama yüklemeyi akşam yapacağımm ..müdüreme varana kadar gördüler..çok mutlu oldum.. çok cici şeyler almışsın..kesene bereket yektacım..o yazdığın notlarr ellerine ,emeğine sağlık.katilcim bugün mesaj çektin dönemedim sana oğlumu kontrole getirmiştim ve doktorla konuşuyordum o an..
yüklememmi resimlerini çektimm akşama hop burayaa.. çok güzeller doakolik.Ayy hediyelerini cok merak ettik vala eve geçince yükle mutlaka şimdiden iyi günlerde kullan Kakao ve Ben ve YEKTA61 ellerine saglik kesene bereket:)
Tesekkürler canım.Kurbanım çok minnoş herseyin en güzelini hakediyor, inşallah begenir:)Ellerine saglik bakalım kurbanın kim cok cici gözüküyorlar
kırılan yok canımm çokkkkk güzeller ,çokkk beğendimm ellerine ,emeğine ,kesene berekett.. ve hemşerim olduğunuda öğrendim.. inşallah görüşürüz .. teşekkür ederimm..aa gerçektenmi ulaştımı sana cnmm. Çok sevindim bende takip ediyordum ama hala dağıtımda yazıyordu . Birde gönderim yerinde yenibosna yerine bahçelievler die geçiyordu acaba eline ulaşırmı bir sorun olurmu ödemesinde sorun çıkarmı die endişelerim vardı çok şükür ulaşmış sana Ya aslında ben hiç yazmayı beceremem bişeyler yazmaya çalıştım benden hatıra kalsın die . Hediyelerini beğendinmi cnm kırılan varmı içlerinden ?
ay inşallah benimdir çok güzel görünüyorlar :)Eki Görüntüle 1719650 Haydi bakalım çoookk uzaklara sevgi mutluluk heyecan getir kolicik:) Kurbanımı mutlu et yüzünde bir tebessüm oluştur yeter
Ay heycanla bekliyoruz tatlı kısss minnos anne:)yüklememmi resimlerini çektimm akşama hop burayaa.. çok güzeller doakolik.
Ayy ne kadar tatlı bir katil Yaa bu topik cok guzel oldu ya :)Tesekkürler canım.Kurbanım çok minnoş herseyin en güzelini hakediyor, inşallah begenir:)