2016 yılbaşı çekilişi

Amaaan olursa olsun. 1 boyaya bakar Önemli olan ruhun ve genel görüntün göstermiyor mis gibi

Benim de beyazlarım var aman o yaşa bağlı değil ki :)

çocuk mevzusunda da ben onu hiç istemiyorum işte, evliliği de gerekli görmedim o yüzden

Amaaan olursa olsun. 1 boyaya bakar Önemli olan ruhun ve genel görüntün göstermiyor mis gibi

içimdeki çocuk zaten daha 5 yaşında annem geçen gün 15 yaşına gelsen bana yeter, 10 yaş çocuklar için çok zor bir yaş, katlanamıyorum dedi

Benim de beyazlarım var aman o yaşa bağlı değil ki :)

çocuk mevzusunda da ben onu hiç istemiyorum işte, evliliği de gerekli görmedim o yüzden

senin yaşlarında ben de öyleydim diyecem ama gayet de değildim valla, nişanlıydım ben o zamanlar evel ezel evlenmek istediysem demek hep

Bende 92 liyim ama uzun iliskin olunca Bi de bütün arkadaşların okul bitince pıtır pıtır evlenince noluuoruz evde mi kaldım moduna giriyosun:))

Annen süpermiş

Bende 92 liyim ama uzun iliskin olunca Bi de bütün arkadaşların okul bitince pıtır pıtır evlenince noluuoruz evde mi kaldım moduna giriyosun:))

Ben lisedeyken enn fazla 24 25 de evleneceğim derdim. Bana "amaa çok erkeeeen" diyen tüm arkadaşlarım şu an evli Benim evlilikle ilgili görüşlerim ise zamanla çok değişti. Evlenmeyi istediğim biri var. Ama hemen evlenelim modunda değilim. Gelinliğimi seçmem en az 6 ay diyorum kendisine

Ama uzun ilişkin varsa ve evet bu kişi diyorsan çok sürmez senin de :)) Evlilikten önce işi ayarlarsan zaten tadından yenmez.

Ne güzel işte sayende ekstra sosyalleşiyordur Allah bozmasın muhabbetinizi

Bunlar kime acabaaaaaa

Ellerine sağlııık Bunlaaaar bana değiil ama kimeee? İpucun var mıydı senin

nazo kaçar kızçeler, kurbancıkın hediyelerini kargoya verip ordan da kursa geçeyim, kaçışım yok bari hazırlanmaya başlayım artık

benimkiler de evlendi okulum da bitti
ama hiç öyle bir kaygım yok valla :) istemiyorum da zaten
Annemin Bi lafı vardır boyle diyenler en once evleniyor diye bende katılıyorum:) yarın Bigun kızlar ben evleniyorum dersen şaşırmayız bilesin tatlı kısss:)

Bunlar kime acabaaaaaa
Ayy kime ki acaba orda çiçekler gordum Çiçek seven biri olsa gerek:)

Ahaha gelinliği seçmem en az 6 ay süpermiş:) vala bu Ada'm diyorum da once Bi is güç bulalım da hayirlisiyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…