- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
iş bulamazsam mecbur dönücem ailemin yanına :))Canım acele etme. Dönüş falan düşünme şu an.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş bulamazsam mecbur dönücem ailemin yanına :))Canım acele etme. Dönüş falan düşünme şu an.
Senin sektör neydi canım,
Arkadaşınla kouştun mu ne güzel ne çabukk :))
Ç ok teşekkür ederim inşallah bir şey çıkar, Belediye de olur valla şuan,
oradaki ortama gitmektense daha iyi..
oradaki ortam şöyle;
Bana iş vermezler. verirlerse aa bizim işimize atlıyor derler, bişey sorarım sen karışma bilmezsin o bizim işimiz derler.
o bölge müdürü de her attığım mailden herkesi CCye koyup bana bir kulp takar,
iş bitmezdi mesaiye kalırdım neden kaldın derdi
kalmazdım, kızıyor diye. neden kalmadın iş bitmemiş derdi...
saat 6 olurdu çıkış saati, toplantı yapardı 8e 9a kadar tutardı fıkra anlatır boş boş konuşurdu
herşeye muhalefet, sanki şube müdürü o. bu şekilde zaten şube müdürünü de ezmiş oluyordu.
arkadaşlar da kendi aralarında yemeğe giderler ben, çağırmazlardı
ben bir konuyu çözüp hallettiğimde derlerdi ki"kendi başına yapsın zaten biz kimiz ki" deyip müdüre şikayet ederlerdi, bizi dışlıyor diye
yaşasam da , artık bu insanlara karşı bağışıklık kazandım nasıl davrancağımı biliyorumBen okurken sinirim bozuldu. Ama maalesef bu tarz insanlar her yerde. İnşallah yeni iş yerinde böyle sıkıntılar yaşamazsın.
Ben diyorum bi yandan, boşver işi gücü ailenin yanına dön, izmire :) evde otur.
ama düzenim var işte burada, aldığım eğitimler var onlarıda bırakamam, sevgilim var vs.
bi yandan git katlan diyorum, iş bulana kadar
bir yandan çık diyorum
karmaşık yanii
ah keşke elimizde olsa hepimizin de istediğimiz gibi çalışabilsek istediğimiz yerlerde. Arkadaşın öğlen arası gelsin arayacağım zaten numaran var gerekirse veririm o da kız. İnşallah hayırlıysa olur
Senin sektör neydi canım,
Arkadaşınla kouştun mu ne güzel ne çabukk :))
Ç ok teşekkür ederim inşallah bir şey çıkar, Belediye de olur valla şuan,
oradaki ortama gitmektense daha iyi..
oradaki ortam şöyle;
Bana iş vermezler. verirlerse aa bizim işimize atlıyor derler, bişey sorarım sen karışma bilmezsin o bizim işimiz derler.
o bölge müdürü de her attığım mailden herkesi CCye koyup bana bir kulp takar,
iş bitmezdi mesaiye kalırdım neden kaldın derdi
kalmazdım, kızıyor diye. neden kalmadın iş bitmemiş derdi...
saat 6 olurdu çıkış saati, toplantı yapardı 8e 9a kadar tutardı fıkra anlatır boş boş konuşurdu
herşeye muhalefet, sanki şube müdürü o. bu şekilde zaten şube müdürünü de ezmiş oluyordu.
arkadaşlar da kendi aralarında yemeğe giderler ben, çağırmazlardı
ben bir konuyu çözüp hallettiğimde derlerdi ki"kendi başına yapsın zaten biz kimiz ki" deyip müdüre şikayet ederlerdi, bizi dışlıyor diye
Yok canım, biz ilişkimize işi hiç karıştırmadık, aynı iş yerinde çalışmışız yada çalışmamışız farketmezbu iş değişikliği durumu sevgilini etkilemedi dimi, aynı iş yerinde çalışıyordunuz ya
2 sene ankarada iş aradıom canım seni anlıyorum, ortamımı arkadaşlarımı düzenimi bırakmak istemedim,
ama ben mecburen döndüm umarım sen dönmek zorunda kalmazsın
allahım ben ne şanslı bir katilim valla, kurbanım ne kadan da tatlı
Allah yardımcın olsun canım, inşallah mecbur kalmazsın onlara
Yok canım, biz ilişkimize işi hiç karıştırmadık, aynı iş yerinde çalışmışız yada çalışmamışız farketmez
hatta çalışmamak daha iyi olur :)
yaşasam da , artık bu insanlara karşı bağışıklık kazandım nasıl davrancağımı biliyorum
eski yerde onlar değişmez, bir de ben artık akıllarında kötü kalmışım bir kere
Yaa düşünmüyorum :)evlilik yok mu yakın zaamnda
bu iş değişikliği durumu sevgilini etkilemedi dimi, aynı iş yerinde çalışıyordunuz ya
2 sene ankarada iş aradıom canım seni anlıyorum, ortamımı arkadaşlarımı düzenimi bırakmak istemedim,
ama ben mecburen döndüm umarım sen dönmek zorunda kalmazsın
allahım ben ne şanslı bir katilim valla, kurbanım ne kadan da tatlı
Allah yardımcın olsun canım, inşallah mecbur kalmazsın onlara
Yaa düşünmüyorum :)
ben İnsan Kayankları uzmanlığı istiyorum önce bir kariyer hedefimi gerçekleştireyim,sonra bakarız ,
benim hiç düğünlük falan hayallerim olmadı evliliği düşünmedim ya değişiğim biraz
mesai ücreti var, zaten para gidicek diye kalmama kızıyorlardı : )Bence de. Mesela dikkatimi çeken işler bitmediği için, mesai ücreti yoksa mesaiye kalmazsın artık:)
yaa evet :)xyzt-5544 canım daha 92 li evlilik için erken sanki :)) 30 olmadan evlilik düşünmeyelim
Yaa düşünmüyorum :)
ben İnsan Kayankları uzmanlığı istiyorum önce bir kariyer hedefimi gerçekleştireyim,sonra bakarız ,
benim hiç düğünlük falan hayallerim olmadı evliliği düşünmedim ya değişiğim biraz
xyzt-5544 canım daha 92 li evlilik için erken sanki :)) 30 olmadan evlilik düşünmeyelim
mesai ücreti var, zaten para gidicek diye kalmama kızıyorlardı : )
ama adam kalmasam da kızıyordu zaten , dedim ya kulp takacak.
yemeğe çağırmadan önce bana iş görev vermişti , ilgileniyordu geliştiriyordu bişeyler öğretiyordu, ne zaman evine çağırdı "bişeyler içmeye ve yemeğe" ben gittim bunu şirketimizin en en üst İK cısı ile konuştum, adama ihtar verdiler.
işte o zamandan beri bana takık :)
Yaa aman evlenmeyelim nolcakanaaaa daha pek ufakmış yaa ben herkesi kendim gibi kart sandığım için herkesi evlendirmeye çalışıyorum
yaa evet :)
bak bak yaşımı açık etti hemen
anaaaa daha pek ufakmış yaa ben herkesi kendim gibi kart sandığım için herkesi evlendirmeye çalışıyorum
Sadece çağırdı canım ben gitmedim o yüzden masum kaldı .. :)Aman Allahıııımmm bu hikaye çok tanıdık. Senden dinlemedim ama sanki. Cv ni gönderdiğim arkadaşım varya o şirketten olan, onun çok yakın bir arkadaşının başına çok benzer olay geldi. Senin olay inşallah daha masumdur
Hemen aramış bulmuş yaaaaaaaaaYaa ben mi açık ettiiiimm? http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-tanitim-topigi.880305/page-2#post-43744499 cık cık cık cık
Kim demiş. İdeal yaştasın gayette. Ayrıca gördüm seni kim demiş 30
Sadece çağırdı canım ben gitmedim o yüzden masum kaldı .. :)
Sonra bizim İnsan kaynaklarına soyledim, onların da en en üst müdürü ziyarete geldiğinde beni çağırdı hemen anlattırdı olayı, işte sonra ihtar verdiler.
sonra da hep laf sokuşturdu / bu kez işle ilgili tabi
Yaa aman evlenmeyelim nolcak
hayatın sonu/ son mevkisi evlilikmiş gibi gösteriyorlar zaten ben sinir oluyorum
Kim demiş. İdeal yaştasın gayette. Ayrıca gördüm seni kim demiş 30