• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

İngilizcem var canım, yazışma olarak
Konuşma orta seviye o_O
Dil kursları işe yaramıyor, bu özel bir durum ben işitme engelliyim cihaz kullanıyorum. Dudak okuyorum. Bu yüzden konuşmayı öğrenmemde problem oluyor, dezavantaj evet
Ama şirketler engelli personel çalıştırmak zorundalar, bu yüzden de avantajlıyım alıyorlar beni, kadrolarını kapatmak için, işimi de iyi yaptığım için referanslarım sağlam olduğu için hemen iş bulabilmiştim
Ama şimdi 15 gün içinde bulmam gerektiği ortaya çıktı yani napıcam ben de bilemedim,
Umarım en kısa zamanda bulabilirsin Can'ım

öyle bir zamanda iş arıyorum ki bende sinir oluyorum valla :KK62: eğer maddi olarak zorluk çekeceksen 2 3 ay dayansan daha iyi sanki canım yaa. valla bak 2 seneyi geçti kalıcı adam akıllı bir iş arıyorum yok yani malesef :KK43:
Dayanamam yani ben gidersem gene onlar bana bişey dediler mi ben de cevap veririm. Yahu bana iş vermiyorlardı ya.
Engelli kadrosundan girdim bide, nasılsa bu bişey bilemez düşüncesi var,
Ama sonra müdürler önemli işleri bana verince herkes tarafından mobbing uygulanmaya başlandı,
Çıksam çıkamam tek yaşıyorum , maddi olarak zorluk çekerim , ama kalsam da nası katlanıcam..

İngilizcem var canım, yazışma olarak
Konuşma orta seviye o_O
Dil kursları işe yaramıyor, bu özel bir durum ben işitme engelliyim cihaz kullanıyorum. Dudak okuyorum. Bu yüzden konuşmayı öğrenmemde problem oluyor, dezavantaj evet
Ama şirketler engelli personel çalıştırmak zorundalar, bu yüzden de avantajlıyım alıyorlar beni, kadrolarını kapatmak için, işimi de iyi yaptığım için referanslarım sağlam olduğu için hemen iş bulabilmiştim
Ama şimdi 15 gün içinde bulmam gerektiği ortaya çıktı yani napıcam ben de bilemedim,

Canım evet şirketler mecbur. İstanbulda olsan çok rahat iş bulurdun 2 günde.
Sen yine de bana cv ni atar mısın canım? Nilüfer sana uzak mı? Bir firmaya aracıyla göndereceğim.

öyle bir zamanda iş arıyorum ki bende sinir oluyorum valla :KK62: eğer maddi olarak zorluk çekeceksen 2 3 ay dayansan daha iyi sanki canım yaa. valla bak 2 seneyi geçti kalıcı adam akıllı bir iş arıyorum yok yani malesef :KK43:

Canım kalıcı iş olarak bakmadan gir birine bence. Çalışırken iş aramak daha kolay.

Canım evet şirketler mecbur. İstanbulda olsan çok rahat iş bulurdun 2 günde.
Sen yine de bana cv ni atar mısın canım? Nilüfer sana uzak mı? Bir firmaya aracıyla göndereceğim.
Nilüferdeyim ben :)) atıyorum şimdi o zaman. çok teşekkür ederim. istanbul olsa evet bulurdum kesin:) ama ordada yaşam şartları zor valla

Nilüferdeyim ben :)) atıyorum şimdi o zaman. çok teşekkür ederim. istanbul olsa evet bulurdum kesin:) ama ordada yaşam şartları zor valla

Aa süper. Bekliyorum hemen. Oradaki şirketin İstanbul tarafındaki arkadaşa atacağım. Çok yakınımdır. Kırmaz elinden geleni yapar. Olursa çoook mutlu olurum. Senin için hayırlı olan olsun tabii ki.

Dayanamam yani ben gidersem gene onlar bana bişey dediler mi ben de cevap veririm. Yahu bana iş vermiyorlardı ya.
Engelli kadrosundan girdim bide, nasılsa bu bişey bilemez düşüncesi var,
Ama sonra müdürler önemli işleri bana verince herkes tarafından mobbing uygulanmaya başlandı,
Çıksam çıkamam tek yaşıyorum , maddi olarak zorluk çekerim , ama kalsam da nası katlanıcam..

işe girsen de katlanabildiğin yere kadar dursan, kar kardır sonuçta. belki bu sefer kimse uğraşmaz senle olmaz mı o_O

Canım kalıcı iş olarak bakmadan gir birine bence. Çalışırken iş aramak daha kolay.

şuan zaten geçici kalıcı ayrımı yapmıyorum canım. sadece kendi mesleğimi yapmak istiyorum o_O

işe girsen de katlanabildiğin yere kadar dursan, kar kardır sonuçta. belki bu sefer kimse uğraşmaz senle olmaz mı o_O

şuan zaten geçici kalıcı ayrımı yapmıyorum canım. sadece kendi mesleğimi yapmak istiyorum o_O
Ay sanmıyorummm :((((((((
Hep tartışma her gün diken üstünde oturuyordum gene öyle olur değişmezki

Sakaryada mimar tanıdığım var canım. Serdivan tarafında çalışıyor o da. Sordurayım bir istersen? Uzak kalmıyor değil mi?

Ay sanmıyorummm :KK43:(((((((
Hep tartışma her gün diken üstünde oturuyordum gene öyle olur değişmezki

napacaksın peki, senin içinden ne geçiyor ?
Sakaryada mimar tanıdığım var canım. Serdivan tarafında çalışıyor o da. Sordurayım bir istersen? Uzak kalmıyor değil mi?

sakarya da her yere giderim canım, sorun değil. bugün hızır gibi hepimize yetişiyorsun valla :KK48:

sakarya da her yere giderim canım, sorun değil. bugün hızır gibi hepimize yetişiyorsun valla :KK48:
Ben diyorum bi yandan, boşver işi gücü ailenin yanına dön, izmire :) evde otur.
ama düzenim var işte burada, aldığım eğitimler var onlarıda bırakamam, sevgilim var vs.
bi yandan git katlan diyorum, iş bulana kadar
bir yandan çık diyorum
karmaşık yanii

:D ah keşke elimizde olsa hepimizin de istediğimiz gibi çalışabilsek istediğimiz yerlerde. Arkadaşın öğlen arası gelsin arayacağım zaten numaran var gerekirse veririm o da kız. İnşallah hayırlıysa olur

işe alım uzmanımız Morenica Morenica

:)) Benim sektörden olsanız aslında daha rahat bulurdum ama kısmet canım olur inşallah. Arkadaşımla konuştum. Cuma İstanbulda genel toplantıları olacak. Genel müdür yardımcısıyla detaylı yüzyüze konuşacak. Ya dediğim şirket ya da Nilüfer Belediyesi için söyleyecek. Elinden geleni yapacağına eminim. Çok iyi biridir. Aynı şirkette olursanız tanışırsınız zaten:))

Ben diyorum bi yandan, boşver işi gücü ailenin yanına dön, izmire :) evde otur.
ama düzenim var işte burada, aldığım eğitimler var onlarıda bırakamam, sevgilim var vs.
bi yandan git katlan diyorum, iş bulana kadar
bir yandan çık diyorum
karmaşık yanii

Canım acele etme. Dönüş falan düşünme şu an.

:)) Benim sektörden olsanız aslında daha rahat bulurdum ama kısmet canım olur inşallah. Arkadaşımla konuştum. Cuma İstanbulda genel toplantıları olacak. Genel müdür yardımcısıyla detaylı yüzyüze konuşacak. Ya dediğim şirket ya da Nilüfer Belediyesi için söyleyecek. Elinden geleni yapacağına eminim. Çok iyi biridir. Aynı şirkette olursanız tanışırsınız zaten:))
Senin sektör neydi canım,
Arkadaşınla kouştun mu ne güzel ne çabukk :))
Ç ok teşekkür ederim inşallah bir şey çıkar, Belediye de olur valla şuan,
oradaki ortama gitmektense daha iyi..

oradaki ortam şöyle;

Bana iş vermezler. verirlerse aa bizim işimize atlıyor derler, bişey sorarım sen karışma bilmezsin o bizim işimiz derler.
o bölge müdürü de her attığım mailden herkesi CCye koyup bana bir kulp takar,
iş bitmezdi mesaiye kalırdım neden kaldın derdi
kalmazdım, kızıyor diye. neden kalmadın iş bitmemiş derdi...

saat 6 olurdu çıkış saati, toplantı yapardı 8e 9a kadar tutardı fıkra anlatır boş boş konuşurdu
herşeye muhalefet, sanki şube müdürü o. bu şekilde zaten şube müdürünü de ezmiş oluyordu.

arkadaşlar da kendi aralarında yemeğe giderler ben, çağırmazlardı
ben bir konuyu çözüp hallettiğimde derlerdi ki"kendi başına yapsın zaten biz kimiz ki" deyip müdüre şikayet ederlerdi, bizi dışlıyor diye

Back