2016 yılbaşı çekilişi

Ben okurken sinirim bozuldu. Ama maalesef bu tarz insanlar her yerde. İnşallah yeni iş yerinde böyle sıkıntılar yaşamazsın.

Ben okurken sinirim bozuldu. Ama maalesef bu tarz insanlar her yerde. İnşallah yeni iş yerinde böyle sıkıntılar yaşamazsın.
yaşasam da , artık bu insanlara karşı bağışıklık kazandım nasıl davrancağımı biliyorum
eski yerde onlar değişmez, bir de ben artık akıllarında kötü kalmışım bir kere

bu iş değişikliği durumu sevgilini etkilemedi dimi, aynı iş yerinde çalışıyordunuz ya
2 sene ankarada iş aradıom canım seni anlıyorum, ortamımı arkadaşlarımı düzenimi bırakmak istemedim,
ama ben mecburen döndüm umarım sen dönmek zorunda kalmazsın

allahım ben ne şanslı bir katilim valla, kurbanım ne kadan da tatlı

Allah yardımcın olsun canım, inşallah mecbur kalmazsın onlara

Yok canım, biz ilişkimize işi hiç karıştırmadık, aynı iş yerinde çalışmışız yada çalışmamışız farketmez
hatta çalışmamak daha iyi olur :)

yaşasam da , artık bu insanlara karşı bağışıklık kazandım nasıl davrancağımı biliyorum
eski yerde onlar değişmez, bir de ben artık akıllarında kötü kalmışım bir kere

Bence de. Mesela dikkatimi çeken işler bitmediği için, mesai ücreti yoksa mesaiye kalmazsın artık:)

O benimm şanslılığımm

xyzt-5544 canım daha 92 li evlilik için erken sanki :)) 30 olmadan evlilik düşünmeyelim

Bence de. Mesela dikkatimi çeken işler bitmediği için, mesai ücreti yoksa mesaiye kalmazsın artık:)
mesai ücreti var, zaten para gidicek diye kalmama kızıyorlardı : )
ama adam kalmasam da kızıyordu zaten , dedim ya kulp takacak.
yemeğe çağırmadan önce bana iş görev vermişti , ilgileniyordu geliştiriyordu bişeyler öğretiyordu, ne zaman evine çağırdı "bişeyler içmeye ve yemeğe" ben gittim bunu şirketimizin en en üst İK cısı ile konuştum, adama ihtar verdiler.
işte o zamandan beri bana takık :)

xyzt-5544 canım daha 92 li evlilik için erken sanki :)) 30 olmadan evlilik düşünmeyelim

anaaaa daha pek ufakmış yaa ben herkesi kendim gibi kart sandığım için herkesi evlendirmeye çalışıyorum

Aman Allahıııımmm bu hikaye çok tanıdık. Senden dinlemedim ama sanki. Cv ni gönderdiğim arkadaşım varya o şirketten olan, onun çok yakın bir arkadaşının başına çok benzer olay geldi. Senin olay inşallah daha masumdur

Sadece çağırdı canım ben gitmedim o yüzden masum kaldı .. :)
Sonra bizim İnsan kaynaklarına soyledim, onların da en en üst müdürü ziyarete geldiğinde beni çağırdı hemen anlattırdı olayı, işte sonra ihtar verdiler.
sonra da hep laf sokuşturdu / bu kez işle ilgili tabi

Oh şükür. Eennn kısa zamanda o adam ve ortamdan kurtul inşallah.

Yaa aman evlenmeyelim nolcak
hayatın sonu/ son mevkisi evlilikmiş gibi gösteriyorlar zaten ben sinir oluyorum

bak bu konuda sana katılıyorum hatta çocuk yapma mevzu olmasa evlenmek istemeyebilirim bile de işte çocuk istiyorum ben, yani bazen istemiyorum ama bazen de istiyorum işte

Kim demiş. İdeal yaştasın gayette. Ayrıca gördüm seni kim demiş 30

Allahtan herkes yaşını göstermiyorsun diyor da daha fazla komplekse girmiyorum halbuki beyaz saçlarım bile var rüyamda kocaman beyaz saçlarım vardı boyatmaya gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…