Umarım en kısa zamanda bulabilirsin Can'ımİngilizcem var canım, yazışma olarak
Konuşma orta seviye
Dil kursları işe yaramıyor, bu özel bir durum ben işitme engelliyim cihaz kullanıyorum. Dudak okuyorum. Bu yüzden konuşmayı öğrenmemde problem oluyor, dezavantaj evet
Ama şirketler engelli personel çalıştırmak zorundalar, bu yüzden de avantajlıyım alıyorlar beni, kadrolarını kapatmak için, işimi de iyi yaptığım için referanslarım sağlam olduğu için hemen iş bulabilmiştim
Ama şimdi 15 gün içinde bulmam gerektiği ortaya çıktı yani napıcam ben de bilemedim,
Dayanamam yani ben gidersem gene onlar bana bişey dediler mi ben de cevap veririm. Yahu bana iş vermiyorlardı ya.öyle bir zamanda iş arıyorum ki bende sinir oluyorum vallaeğer maddi olarak zorluk çekeceksen 2 3 ay dayansan daha iyi sanki canım yaa. valla bak 2 seneyi geçti kalıcı adam akıllı bir iş arıyorum yok yani malesef
İssiz güçsüz ve okulsuz olunca elde uyumaktan baska çare olmuyo:) sabaha karşı yatıyorum simdi erken bile kalktimTünaydın
Şu saatte uyanmak ne güzel olurdu hava tam uyumalık
İngilizcem var canım, yazışma olarak
Konuşma orta seviye
Dil kursları işe yaramıyor, bu özel bir durum ben işitme engelliyim cihaz kullanıyorum. Dudak okuyorum. Bu yüzden konuşmayı öğrenmemde problem oluyor, dezavantaj evet
Ama şirketler engelli personel çalıştırmak zorundalar, bu yüzden de avantajlıyım alıyorlar beni, kadrolarını kapatmak için, işimi de iyi yaptığım için referanslarım sağlam olduğu için hemen iş bulabilmiştim
Ama şimdi 15 gün içinde bulmam gerektiği ortaya çıktı yani napıcam ben de bilemedim,
öyle bir zamanda iş arıyorum ki bende sinir oluyorum vallaeğer maddi olarak zorluk çekeceksen 2 3 ay dayansan daha iyi sanki canım yaa. valla bak 2 seneyi geçti kalıcı adam akıllı bir iş arıyorum yok yani malesef
Nilüferdeyim ben :)) atıyorum şimdi o zaman. çok teşekkür ederim. istanbul olsa evet bulurdum kesin:) ama ordada yaşam şartları zor vallaCanım evet şirketler mecbur. İstanbulda olsan çok rahat iş bulurdun 2 günde.
Sen yine de bana cv ni atar mısın canım? Nilüfer sana uzak mı? Bir firmaya aracıyla göndereceğim.
İssiz güçsüz ve okulsuz olunca elde uyumaktan baska çare olmuyo:) sabaha karşı yatıyorum simdi erken bile kalktim
Nilüferdeyim ben :)) atıyorum şimdi o zaman. çok teşekkür ederim. istanbul olsa evet bulurdum kesin:) ama ordada yaşam şartları zor valla
Teşekkür ederim, bakalım hayırlısı o zaman :)Aa süper. Bekliyorum hemen. Oradaki şirketin İstanbul tarafındaki arkadaşa atacağım. Çok yakınımdır. Kırmaz elinden geleni yapar. Olursa çoook mutlu olurum. Senin için hayırlı olan olsun tabii ki.
Evet canim ankaradayim. Vala yeni mezunum o yuzden zorlanıyorum bana her alan olur yanı sadece tek istediğim kurumsal bir yer olması. İşletme mezunuyumCanım Ankaradaydın değil mi? Hangi alanda arıyorsun
Dayanamam yani ben gidersem gene onlar bana bişey dediler mi ben de cevap veririm. Yahu bana iş vermiyorlardı ya.
Engelli kadrosundan girdim bide, nasılsa bu bişey bilemez düşüncesi var,
Ama sonra müdürler önemli işleri bana verince herkes tarafından mobbing uygulanmaya başlandı,
Çıksam çıkamam tek yaşıyorum , maddi olarak zorluk çekerim , ama kalsam da nası katlanıcam..
Canım kalıcı iş olarak bakmadan gir birine bence. Çalışırken iş aramak daha kolay.
Ay sanmıyorummmişe girsen de katlanabildiğin yere kadar dursan, kar kardır sonuçta. belki bu sefer kimse uğraşmaz senle olmaz mı
şuan zaten geçici kalıcı ayrımı yapmıyorum canım. sadece kendi mesleğimi yapmak istiyorum
işe girsen de katlanabildiğin yere kadar dursan, kar kardır sonuçta. belki bu sefer kimse uğraşmaz senle olmaz mı
şuan zaten geçici kalıcı ayrımı yapmıyorum canım. sadece kendi mesleğimi yapmak istiyorum
Ay sanmıyorummm(((((((
Hep tartışma her gün diken üstünde oturuyordum gene öyle olur değişmezki
Sakaryada mimar tanıdığım var canım. Serdivan tarafında çalışıyor o da. Sordurayım bir istersen? Uzak kalmıyor değil mi?
Ben diyorum bi yandan, boşver işi gücü ailenin yanına dön, izmire :) evde otur.napacaksın peki, senin içinden ne geçiyor ?
sakarya da her yere giderim canım, sorun değil. bugün hızır gibi hepimize yetişiyorsun valla
işe alım uzmanımıznapacaksın peki, senin içinden ne geçiyor ?
sakarya da her yere giderim canım, sorun değil. bugün hızır gibi hepimize yetişiyorsun valla
napacaksın peki, senin içinden ne geçiyor ?
işe alım uzmanımızMorenica
Ben diyorum bi yandan, boşver işi gücü ailenin yanına dön, izmire :) evde otur.
ama düzenim var işte burada, aldığım eğitimler var onlarıda bırakamam, sevgilim var vs.
bi yandan git katlan diyorum, iş bulana kadar
bir yandan çık diyorum
karmaşık yanii
Senin sektör neydi canım,:)) Benim sektörden olsanız aslında daha rahat bulurdum ama kısmet canım olur inşallah. Arkadaşımla konuştum. Cuma İstanbulda genel toplantıları olacak. Genel müdür yardımcısıyla detaylı yüzyüze konuşacak. Ya dediğim şirket ya da Nilüfer Belediyesi için söyleyecek. Elinden geleni yapacağına eminim. Çok iyi biridir. Aynı şirkette olursanız tanışırsınız zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?