- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arada bursada olan, tanıdığı olan vs. var ise iş arıyorum, yardımlarınızı beklerim
Hoşgeldin katilciğimm Ne kursuna gidiyorsun?
Kızlar bu arada bursada olan, tanıdığı olan vs. var ise iş arıyorum, yardımlarınızı beklerim
Lojistik operasyonu , destek hizmetler- insan kaynakları alanlarında deneyimliyim canımYa konunu az önce okudum ( Daha önce sormuştum ama emin olamadım. Hangi alanda arıyordun? Pozisyon ne olarak?
Çıkcam, çıkmam lazım konumu okur musunn3d max kursuna başlıyorum canım bugün, 3boyutlu çizim kursu
işten mi çıktın
Çıkcam, çıkmam lazım konumu okur musunn
Lojistik operasyonu , destek hizmetler- insan kaynakları alanlarında deneyimliyim canım
Kızlar hediye topiğinin linkini atar mısınız buraya ?
İlk sayfada var canım.
Buyur;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi-hediye-topigi.883823/
Teşekkürler Morenica
Yok gelmedi Mersin'li de yok hala ortaya çıkmadı. Ben bu akşam memlekete yolculuk yapacağım hediyeler geldiğinde ben şehir dışında olacağım malesef ama pazartesiyi iple çekiyorum şimdiden...Rica ederimm. Hediyelerin mi geldi yoksaaa
Ben de bilemedim. Zaten her yerde işten çıkarmalar var asgari ücret artıyor diyeşartlar zormuş canım yaa, yeni bir iş bulana kadar tazminatla idare edemez misin acaba ben iş yerindeki huzuru herşeyin önüne koyan bir insanım da ama maddi şartlar zorlarsa da mecbur çalışmak lazım. bilemedim şimdi
İngilizcem var canım, yazışma olarakH hotcouture canım daha önce seninle konuşmuştuk hatırlarsan senin cv'ni bir kaç yere gönderdim ancak malesef ses gelmedi yabancı dil şartları var üstelik bir tane de değil 2 yabancı dil isteyen yerler var. İşten ayrılırsan dil kurslarına gitsen biraz bu arada ben duyduğum birşey olursa seninle irtibata geçerim.
Ben de bilemedim. Zaten her yerde işten çıkarmalar var asgari ücret artıyor diye
Kızlar günaydın:) canim H hotcouture hediyelerin cok guzel canim benim guzel günlerde kullan Kakao ve Ben canim senin de ellerine saglik kesene bereket