- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
ohh ohh ne güzellHoşbuldum canım..Ancak geldim yorgunluktan 12 saat uyumuşum dün:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ohh ne güzellHoşbuldum canım..Ancak geldim yorgunluktan 12 saat uyumuşum dün:)
Nereye nereyeTekrar koydum hediyelerimii göremeyenler için
hediye topikineeeNereye nereye
ben de konuyu değiştireyim ve içimi dökeyim size (azcık uzun yazcam okuyun ama )
iş problemlerim vardı biliyonuz ve dava açtım dava devam ediyo daha haberleri yok henüz dilekçem gelmemiş
sonracığıma bana başkan personel kısıtlamasına gidiyoruz tek avukata düşürücez dedi.. tabi ben buna asla inanmadım kesin tanıdığı biri gelecek dedim
bugün de başka bi avukatın görüşmeye geldiğini öğrendim.. biliyodum böyle olacağını ama çok gücüme gitti.. gözümün içine baka baka yalan söyledi çünkü.. karşısında 5 yaşında çocuk var sandı sanırım.. bana yalan söyleyecek ben de peki o zaman hoşçakalın diyip kaderimi kabullenicem sandı
dürüst olmak bu kadar mı zor? başkasını alıcaz demek bu kadar mı zor.. gururuma yediremiyorum resmen..29 yaşında işinde gücünde eğitimli çalışkan bi kadınım.. el altından hiç bi açıklama yapılmaksızın bana insan kaynakları bi evrak vericek sözleşmeniz yenilenmeyecek diye.. ben de hiç sorgulamadan peki diyip gidicem sandılar sanırım
nefretim çok büyük o dava ile sonuna kadar uğraşıcam
bunun dışında Allah çok büyük ve gerçekten bi kapıyı kapatmadan diğerini açıyo
belediyede beni seven bi başkan yardımcısı bana başka bir belediyeden iş bulmuş o belediyenin başkanı arkadaşymış ve avukata ihtiyaçları varmış.. o da beni önermiş..
en kısa zamanda gidip görüşücem.. en azından alternatifim oldu işsiz kalmayabilirim
davayı kazanıp burada devam mı etmeli yoksa yeni bi belediyede sıfırdan mı başlamalı bilemedim
inşallah herşey güzel olur ya
işte hediyelerim hazır ve yarın kurbanıma doğru yola çıkıyor
Yaaa (H hotcouture canım hala görünmüyor
H hotcouture canım hala görünmüyor
sağol canımm aldıkça iş yerine getirdim son bir ürün alacaktım farmasinin ürünlerinden .işte o zaman ameliyat girdi zaman ayıramadım pazarteside iş başı yapınca hemen hazırladım gönderdim.. kargo ilede firmaca çalıştığımız için çabuk oldu..Ben önceki yüklemesini de görebiliyorum. TElefondan mı giriyorsun canım?
H hotcouture güle güle kullan hepsi ayrı ayrı çok hoş KEsene bereket Kakao ve Ben o kadar ameyattır vs oldu maşallah hazırlamış etmişsin
sağol canımm aldıkça iş yerine getirdim son bir ürün alacaktım farmasinin ürünlerinden .işte o zaman ameliyat girdi zaman ayıramadım pazarteside iş başı yapınca hemen hazırladım gönderdim.. kargo ilede firmaca çalıştığımız için çabuk oldu..
görmüyorum canım neden bilmiyorum resmi kurumdan giriyorum ondan görünmüyorYaaa (
Nasıl yüklenir ki ??
Senin için de farklı bir siteden daha yükliyimm
görmüyorum canım neden bilmiyorum resmi kurumdan giriyorum ondan görünmüyor
Görüşüürüüz katilcik,görüşürüz kızlar oğlumu kontrole getiriyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın..
Evet bende iş yerı bılgısayarımdan goremedım kıstlamalı oldugu ıcın cep ten gırerek baktım canım :)görmüyorum canım neden bilmiyorum resmi kurumdan giriyorum ondan görünmüyor
Güzel haberlerle gelırsınız ınş :)görüşürüz kızlar oğlumu kontrole getiriyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın..
herkese günaudın kızlaaarrrr öğlene kadar buralardayım, öğleden sonra kursum başlıyor