• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

ben de konuyu değiştireyim ve içimi dökeyim size (azcık uzun yazcam okuyun ama :KK53: )
iş problemlerim vardı biliyonuz ve dava açtım dava devam ediyo daha haberleri yok henüz dilekçem gelmemiş
sonracığıma bana başkan personel kısıtlamasına gidiyoruz tek avukata düşürücez dedi.. tabi ben buna asla inanmadım kesin tanıdığı biri gelecek dedim
bugün de başka bi avukatın görüşmeye geldiğini öğrendim.. biliyodum böyle olacağını ama çok gücüme gitti.. gözümün içine baka baka yalan söyledi çünkü.. karşısında 5 yaşında çocuk var sandı sanırım.. bana yalan söyleyecek ben de peki o zaman hoşçakalın diyip kaderimi kabullenicem sandı
dürüst olmak bu kadar mı zor? başkasını alıcaz demek bu kadar mı zor.. gururuma yediremiyorum resmen..29 yaşında işinde gücünde eğitimli çalışkan bi kadınım.. el altından hiç bi açıklama yapılmaksızın bana insan kaynakları bi evrak vericek sözleşmeniz yenilenmeyecek diye.. ben de hiç sorgulamadan peki diyip gidicem sandılar sanırım
nefretim çok büyük o dava ile sonuna kadar uğraşıcam
bunun dışında Allah çok büyük ve gerçekten bi kapıyı kapatmadan diğerini açıyo
belediyede beni seven bi başkan yardımcısı bana başka bir belediyeden iş bulmuş :oops: o belediyenin başkanı arkadaşymış ve avukata ihtiyaçları varmış.. o da beni önermiş..
en kısa zamanda gidip görüşücem.. en azından alternatifim oldu işsiz kalmayabilirim
davayı kazanıp burada devam mı etmeli yoksa yeni bi belediyede sıfırdan mı başlamalı bilemedim
inşallah herşey güzel olur ya :mad:

Canım adına çok sevindim. Gün doğmadan neler doğar gerçekten. Hem avukatsın, anladığım kadarıyla donanımlısın sana iş mi yok. İnşallah iyi ki çıkmışım diyeceğin günler olur. Memnun olursun yeni işinden. Ve bebek kısmı da bir şey olmaz. Belediye orası. Çalışacak kişi çok. Ve ceplerinden para çıkmayacak.

işte hediyelerim hazır ve yarın kurbanıma doğru yola çıkıyor :KK55:
1551539_10153273588933671_1483169324683785395_n.jpg

:KK31::KK31:

Canımyaa ellerine sağlık. Ne kadar güzel paketlemişsin. Çok güzel görünüyorlar. Ellerine, yüreğine sağlık.

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben önceki yüklemesini de görebiliyorum. TElefondan mı giriyorsun canım?

H hotcouture güle güle kullan hepsi ayrı ayrı çok hoş KEsene bereket Kakao ve Ben Kakao ve Ben o kadar ameyattır vs oldu maşallah hazırlamış etmişsin
sağol canımm aldıkça iş yerine getirdim son bir ürün alacaktım farmasinin ürünlerinden .işte o zaman ameliyat girdi zaman ayıramadım pazarteside iş başı yapınca hemen hazırladım gönderdim.. kargo ilede firmaca çalıştığımız için çabuk oldu..

sağol canımm aldıkça iş yerine getirdim son bir ürün alacaktım farmasinin ürünlerinden .işte o zaman ameliyat girdi zaman ayıramadım pazarteside iş başı yapınca hemen hazırladım gönderdim.. kargo ilede firmaca çalıştığımız için çabuk oldu..

Farmasi uzun sürerdi. Sipariş et gelsin falan filan. O telaşta zaten zor olurdu.

Tabii kargolar gittikçe ben bir telaşa giriyorum. Benim kurbanım da kargosunu bekliyordur şimdi :(

Back