2016 yılbaşı çekilişi

Çıkcam, çıkmam lazım konumu okur musunn

şartlar zormuş canım yaa, yeni bir iş bulana kadar tazminatla idare edemez misin acaba ben iş yerindeki huzuru herşeyin önüne koyan bir insanım da ama maddi şartlar zorlarsa da mecbur çalışmak lazım. bilemedim şimdi

H hotcouture canım daha önce seninle konuşmuştuk hatırlarsan senin cv'ni bir kaç yere gönderdim ancak malesef ses gelmedi yabancı dil şartları var üstelik bir tane de değil 2 yabancı dil isteyen yerler var. İşten ayrılırsan dil kurslarına gitsen biraz bu arada ben duyduğum birşey olursa seninle irtibata geçerim.

Açıkçası şu an bütün sektörler diken üstünde asgari ücretin 1.300 tl olması işletmecileri düşündürüyor bütçe çalışmaları vs her yerin kapısı duvar bu ara. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

Ben de bilemedim. Zaten her yerde işten çıkarmalar var asgari ücret artıyor diye

Mersin'de sıkma diye birşey var mayalı hamur içi bol tereyağlı falan böyle bayılmıştım gezme imkanım da olmuştu orada katilim bir ses verse

İngilizcem var canım, yazışma olarak
Konuşma orta seviye
Dil kursları işe yaramıyor, bu özel bir durum ben işitme engelliyim cihaz kullanıyorum. Dudak okuyorum. Bu yüzden konuşmayı öğrenmemde problem oluyor, dezavantaj evet
Ama şirketler engelli personel çalıştırmak zorundalar, bu yüzden de avantajlıyım alıyorlar beni, kadrolarını kapatmak için, işimi de iyi yaptığım için referanslarım sağlam olduğu için hemen iş bulabilmiştim
Ama şimdi 15 gün içinde bulmam gerektiği ortaya çıktı yani napıcam ben de bilemedim,

Ben de bilemedim. Zaten her yerde işten çıkarmalar var asgari ücret artıyor diye

öyle bir zamanda iş arıyorum ki bende sinir oluyorum valla eğer maddi olarak zorluk çekeceksen 2 3 ay dayansan daha iyi sanki canım yaa. valla bak 2 seneyi geçti kalıcı adam akıllı bir iş arıyorum yok yani malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…