- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
yooooKızlar bir şey sorucam
Yurtiçi Kargonun Tıkla gönder uygulamasını kullanan varmı acaba
Hah bende konuyu oraya getirecektimyoooo
bende bişey sormak istiyorum kapıya kurye stiyoruz ya hani ozaman extra ücret veriliyor mu
hmmmmm bu konuda bilgisi olan bi haber edivesin aydınlatıversin biziHah bende konuyu oraya getirecektim
hadi gözünaydın canımmkızlaaar naparsınız_?
nasılsınız_?
çok şükür ki bugün bebişimizi gördüm henüz
Ayyy rüyamda bana bir hediye daha geliyordu..Bir bakıyorum GezegeNKralicesiay içim pır pır
Gözunuz aydın :)kızlaaar naparsınız_?
nasılsınız_?
kızlaaar naparsınız_?
nasılsınız_?
Kızlarrrrrrrrrr
Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli
Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere
Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar
Katilim tabiki sabah ifşa olan KakaovebennnnKakao ve Ben kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama
Canım gözün aydınnn. Ne güzel haber :) Sence kız mı erkek mi?Ne heyecanlısındır şimdi
saolasın kuuzm :)
bence erkek :)
eşime göre de kız :)
heyecan inan bugun başladı ..daha çok korku vardı telaş bi de....
çok şükür kuzucumuzu gödük elhamdülillah :)
Eve gideyim orada paylaşıcammmAy hadi paylaşşş merak ettikk Ellerine sağlıkKakao ve Ben kesene bereket
canım hasarsız geldiği için sevindim kolilerin dış görünüşü için ÖZÜR iş yerinde anca onları bulabildim..Kızlarrrrrrrrrr
Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli
Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere
Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar
Katilim tabiki sabah ifşa olan KakaovebennnnKakao ve Ben kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?