• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlarrrrrrrrrr

Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli

Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere :KK71::KK71:

Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar

Katilim tabiki sabah ifşa olan Kakaovebennnn Kakao ve Ben Kakao ve Ben :KK23::KK23::KK23::KK68: kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama :KK46:

20151215_131440.jpg
20151215_131606.jpg

Ay hadi paylaşşş merak ettikk Ellerine sağlık Kakao ve Ben Kakao ve Ben kesene bereket

saolasın kuuzm :)

bence erkek :)

eşime göre de kız :)

heyecan inan bugun başladı ..daha çok korku vardı telaş bi de....

çok şükür kuzucumuzu gödük elhamdülillah :)

Elhamdülillah:) Bence kız olacak :KK46:Ben öyle hissettim :KK53:

Gün geçtikçe annelik duygusu artıyordur çok normal

asivemai asivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor :KK45: Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?

Kızlarrrrrrrrrr

Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli

Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere :KK71::KK71:

Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar

Katilim tabiki sabah ifşa olan Kakaovebennnn Kakao ve Ben Kakao ve Ben :KK23::KK23::KK23::KK68: kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama :KK46:

20151215_131440.jpg
20151215_131606.jpg
canım hasarsız geldiği için sevindim kolilerin dış görünüşü için ÖZÜR iş yerinde anca onları bulabildim..

Back