Hayır hiç iletişime geçmedı aslında bıraz tahmın edıyorum ama emın degılım
aaaaaa gerçekmiii o zaman ben değilimm.. seni eledim kaldı bir kişi aklımda olann..Morenica benim kurbanımın da çocuğu yok
Ama lütfennnn :) :) :)İletişime geçmediğini söyleyenlerden biri o zamanŞimdi aklımdaki kişiyi söylemeyeyim topa tutulurum
Buda ben olabılırım bekarmı acaba kendısı :)Morenica benim kurbanımın da çocuğu yok
canım çok geçmiş olsun
ben de bi ara sırt ağrısından ağlayacak duruma gelmiştim korkup beyin cerrahına çıkmıştım (bel fıtığı vs diye korkup)
ama ilaç krem verdi geçti.. ara ara ağrıyo gerçi ama oturduğum içindir diye düşünüyorum
gerçi bel kemiğimde hafif aralık varmış doğuştan ve bu diğer insanlardan daha fazla ağrı yaşamama sebep oluyomuş
neti okumamak lazım insan kafaya takıyo
benim de kurbanımın çocuğu yokk
Benim katilimin de çocuğu yok@cesmi_naz canım katilim nerelerdesin?
owww oda güzelllBen senden iyice şüphelenmeye başladımmmm
çokkk güzel görünüyorlar
hadi gözünaydın canım bir an önce gitsinlerde sende paylaşşşKızlarrrrrrrrrr
Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli
Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere
Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar
Katilim tabiki sabah ifşa olan KakaovebennnnKakao ve Ben kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama
Aynen işyerinde doya doya açamıcam ben bunları şimdiçokkk güzel görünüyorlar
hadi gözünaydın canım bir an önce gitsinlerde sende paylaşşş
ama amaaaa uğradığımda da alıntılanmıom ki pekhergün geliyosun ama bize uğramıyorsun
hiç sorun değil canım teş.ederim kesene bereketama amaaaa uğradığımda da alıntılanmıom ki pek
kurbancııım hedayeeleeeeerin inşaallah bu hafta gelecek :)
bebiş beni çok uyutuyo akşamları dışarı felan çıkamıyorum o yüzden biraz ertelemeli oldu :)
yoksaa bugun verilirdi kargoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?