• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Eve gideyim orada paylaşıcammm
Hemen eve git o zaman acayip merak içindeyiz:)

asivemai asivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor :KK45: Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?
Canim cok cok gecmis olsun o zaman insallah iyi olur

Sağol arkadaşım. Çok şükür önemli birşey değil ama hepimiz şehir dışında olunca yanında birini görmek istiyor biraz nazlanıyor küçük hanım bir sürpriz yapıp 2 kız kardeş ziyaret edeceğiz. Gönlünü almış oluruz dedik.

Sağol arkadaşım. Çok şükür önemli birşey değil ama hepimiz şehir dışında olunca yanında birini görmek istiyor biraz nazlanıyor küçük hanım bir sürpriz yapıp 2 kız kardeş ziyaret edeceğiz. Gönlünü almış oluruz dedik.
Cok guzel düşünmüşsünüz cok sevinecektir eminim

geçmiş olsun şifa olsun inşallahh..:KK200:

asivemai asivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor :KK45: Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?

Canım çok geçmiş olsun. Sıkıntı yoktur inşallah

canım benim şüphelen bakalım kurbanım bekar birde :KK48:
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah bizlerden de ço kselam söyle kuzum

Back