• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

canım çok geçmiş olsun
ben de bi ara sırt ağrısından ağlayacak duruma gelmiştim korkup beyin cerrahına çıkmıştım (bel fıtığı vs diye korkup)
ama ilaç krem verdi geçti.. ara ara ağrıyo gerçi ama oturduğum içindir diye düşünüyorum
gerçi bel kemiğimde hafif aralık varmış doğuştan ve bu diğer insanlardan daha fazla ağrı yaşamama sebep oluyomuş
neti okumamak lazım insan kafaya takıyo

Malesef ben okuduğum şeylerden çok etkileniyorum zaten okb olduğum için taktım şimdi kesin kanserim ben diye kız kardeşimin burnundan getiriyorum :KK43:

20151214_230711.jpg

Kızlarrrrrrrrrr

Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli

Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere :KK71::KK71:

Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar

Katilim tabiki sabah ifşa olan Kakaovebennnn Kakao ve Ben Kakao ve Ben :KK23::KK23::KK23::KK68: kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama :KK46:

20151215_131440.jpg
20151215_131606.jpg

burdan canım canım kurbancığıma sesleniyorum
öhö öhö bir ki bir ki

Sevgili kurban adayım kaynanamlar halen bende kalmaktalar kaynana -- k.peder --- görümce
tabii benim pıtırcık hepsine bedel o yüzden işten eve gidince çok iş oluyo yemek çay meyve kız derken inan pilim bitiyor ve her yere yani nete falan gir çık yapıyorum hemen..Seni unutmadım :) merak etme inşallah perşembe günü son bir ürün daha alır almaz nasipse ya perşembe yada cuma bi aksilik olmazsa göndereceğim şimdiden özür dilerim gecikme için seni kocaman öpüyorummmm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

çokkk güzel görünüyorlar
Kızlarrrrrrrrrr

Hediyelerim geldi ama
Müdürler falan burası çok kalabalık açıp bakamıyorum
Bir masama geldim iki koca koli

Millet bana baktı nerden geldi kızardım bozardım Kadınlar kulubu çekilişi mi diyeyim koskoca müdürlere :KK71::KK71:

Dedim arkadaşım gönderdi yerime geçtim
Şimdi de azıcık ucundan bakıyım dedim ama açamıyorummmm bir gitsinler öyle açıp diğer topiğe öyle resim koyucam şimdilik bu kadar

Katilim tabiki sabah ifşa olan Kakaovebennnn Kakao ve Ben Kakao ve Ben :KK23::KK23::KK23::KK68: kocaman öpücükler sana
çok zahmet etmişsin bir de bana "umarım beğenirsin "diyosun beğenilmicek gibiler mi kimbilir daha içinde neler var daha açamıyorum ama :KK46:

20151215_131440.jpg
20151215_131606.jpg
hadi gözünaydın canım bir an önce gitsinlerde sende paylaşşş

hergün geliyosun ama bize uğramıyorsun :KK43:
ama amaaaa uğradığımda da alıntılanmıom ki pek :(

kurbancııım hedayeeleeeeerin inşaallah bu hafta gelecek :)

bebiş beni çok uyutuyo akşamları dışarı felan çıkamıyorum o yüzden biraz ertelemeli oldu :)
yoksaa bugun verilirdi kargoya

ama amaaaa uğradığımda da alıntılanmıom ki pek :KK43:

kurbancııım hedayeeleeeeerin inşaallah bu hafta gelecek :)

bebiş beni çok uyutuyo akşamları dışarı felan çıkamıyorum o yüzden biraz ertelemeli oldu :)
yoksaa bugun verilirdi kargoya
hiç sorun değil canım teş.ederim kesene bereket

Back