• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Bugün ne kadar sıkıcı bir gün değil mi??

Sadece sıkıcı da değil..
Tıka basa öğlen pide yedim. Yumurtalı, kaşarlı, kıymalı açık koca pideyi tek başıma götürdüm.. Midem çok fena şimdi.. Nasıl bir açlıktırya :(

Canım çok geçmiş olsun. Sıkıntı yoktur inşallah
Önemli birşey yok denilebilir ama orda yalnız olmasından kaynaklı biraz sızlanıyor babam da sizi özledi herhalde ondan böyle oluyor deyince işi gücü bırakıp gitmeye karar verdim gönlünü edeyim kız kardeşim bende geliyorum deyince çifte olacak :KK53:

Önemli birşey yok denilebilir ama orda yalnız olmasından kaynaklı biraz sızlanıyor babam da sizi özledi herhalde ondan böyle oluyor deyince işi gücü bırakıp gitmeye karar verdim gönlünü edeyim kız kardeşim bende geliyorum deyince çifte olacak :KK53:

İyi düşünmüşsünüz. 2 kız kardeş beraber gidin pek bir mutlu olurlar.
Neredeler bu arada?

İyiyim canim benim saol bikac gündür cok sık uğrayamıyordum. Sen nasılsın?

Sadece sıkıcı da değil..
Tıka basa öğlen pide yedim. Yumurtalı, kaşarlı, kıymalı açık koca pideyi tek başıma götürdüm.. Midem çok fena şimdi.. Nasıl bir açlıktırya :KK43:
Ayy keske bende yesem canim Nasıl cekti suan:))

:oops: Ya aslında şu an hissettiklerimi hissetsen hiç de canın çekmezdi. Çok fazla geldi. Yerken durdurmadım kendimi şimdi hiç iyi değilim.
Çekmesin canın :(

Sadece sıkıcı da değil..
Tıka basa öğlen pide yedim. Yumurtalı, kaşarlı, kıymalı açık koca pideyi tek başıma götürdüm.. Midem çok fena şimdi.. Nasıl bir açlıktırya :KK43:
ohhh ohhh afiyetler olsun ben burda oruçlu oruçlu takılayım sen tıka basa yemek yeeee :mad::mad: :D :D şaka bi yana afiyet olsun kuzum bende akşama inşallah lahmacun yiyeceğim yemek isteyen buyursun gelsin ;)

evet farkettim özlettin kendini bende iyi olmaya çalışıyorum işte misafirler var bi yandan kızım bugünde niyetli olunca beynim zonk zonk zonkluyo resmen ahhhh

Kargo firmasından aradılar kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum ama Mersin'den yola çıkmak üzere bir paketim varmış. Yakaladım sayılır az kaldı katilimi bulmaya :rolleyes:

ohhh ohhh afiyetler olsun ben burda oruçlu oruçlu takılayım sen tıka basa yemek yeeee :mad::mad: :KK70: :KK70: şaka bi yana afiyet olsun kuzum bende akşama inşallah lahmacun yiyeceğim yemek isteyen buyursun gelsin :KK66:
evet farkettim özlettin kendini bende iyi olmaya çalışıyorum işte misafirler var bi yandan kızım bugünde niyetli olunca beynim zonk zonk zonkluyo resmen ahhhh
Kıyamam kuzum vala kolay gelsin ısın zor:)

ohhh ohhh afiyetler olsun ben burda oruçlu oruçlu takılayım sen tıka basa yemek yeeee :mad::mad: :KK70: :KK70: şaka bi yana afiyet olsun kuzum bende akşama inşallah lahmacun yiyeceğim yemek isteyen buyursun gelsin :KK66:

Canımya.. Ben o kadar kötü hissederek yazdım ki. Hiç kimsenin canının çekeceğini düşünemedim :( :(

Çok ayıp bana...

Yakın olsaydın iftarda misafir ederdim. Gerçi misafir doluya sende de..

Allah kabul etsin oruçlarını

Back