canım benim şüphelen bakalım kurbanım bekar birde
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah bizlerden de ço kselam söyle kuzum
A.S arkadaşım çok sağolun bu ara bir bana mı oluyor bilmiyorum böyle herşey üst üste geliyor. Hayırlısı inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim şüphelen bakalım kurbanım bekar birde
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah bizlerden de ço kselam söyle kuzum
A.S arkadaşım çok sağolun bu ara bir bana mı oluyor bilmiyorum böyle herşey üst üste geliyor. Hayırlısı inşallah.
Önemli birşey yok denilebilir ama orda yalnız olmasından kaynaklı biraz sızlanıyor babam da sizi özledi herhalde ondan böyle oluyor deyince işi gücü bırakıp gitmeye karar verdim gönlünü edeyim kız kardeşim bende geliyorum deyince çifte olacakCanım çok geçmiş olsun. Sıkıntı yoktur inşallah
Canım öyle deme. Allah büyük dertler vermesin hiçbirimize.
Önemli birşey yok denilebilir ama orda yalnız olmasından kaynaklı biraz sızlanıyor babam da sizi özledi herhalde ondan böyle oluyor deyince işi gücü bırakıp gitmeye karar verdim gönlünü edeyim kız kardeşim bende geliyorum deyince çifte olacak
İyiyim canim benim saol bikac gündür cok sık uğrayamıyordum. Sen nasılsın?
Ayy keske bende yesem canim Nasıl cekti suan:))Bugün ne kadar sıkıcı bir gün değil mi??
Sadece sıkıcı da değil..
Tıka basa öğlen pide yedim. Yumurtalı, kaşarlı, kıymalı açık koca pideyi tek başıma götürdüm.. Midem çok fena şimdi.. Nasıl bir açlıktırya
İyiyim canim benim saol bikac gündür cok sık uğrayamıyordum. Sen nasılsın?
Ayy keske bende yesem canim Nasıl cekti suan:))
Ay kıyamam kuzu geçmişler olsun soda falan icYa aslında şu an hissettiklerimi hissetsen hiç de canın çekmezdi. Çok fazla geldi. Yerken durdurmadım kendimi şimdi hiç iyi değilim.
Çekmesin canın
Ay kıyamam kuzu geçmişler olsun soda falan ic
ohhh ohhh afiyetler olsun ben burda oruçlu oruçlu takılayım sen tıka basa yemek yeeee şaka bi yana afiyet olsun kuzum bende akşama inşallah lahmacun yiyeceğim yemek isteyen buyursun gelsinBugün ne kadar sıkıcı bir gün değil mi??
Sadece sıkıcı da değil..
Tıka basa öğlen pide yedim. Yumurtalı, kaşarlı, kıymalı açık koca pideyi tek başıma götürdüm.. Midem çok fena şimdi.. Nasıl bir açlıktırya
evet farkettim özlettin kendini bende iyi olmaya çalışıyorum işte misafirler var bi yandan kızım bugünde niyetli olunca beynim zonk zonk zonkluyo resmen ahhhhİyiyim canim benim saol bikac gündür cok sık uğrayamıyordum. Sen nasılsın?
Ayy keske bende yesem canim Nasıl cekti suan:))
mersin sevdası nerden çıktıMersin'i de çok severim haaa kız kalesi falan müthiştir. Mersin'li çık artık ortaya
Kıyamam kuzum vala kolay gelsin ısın zor:)ohhh ohhh afiyetler olsun ben burda oruçlu oruçlu takılayım sen tıka basa yemek yeeee şaka bi yana afiyet olsun kuzum bende akşama inşallah lahmacun yiyeceğim yemek isteyen buyursun gelsin
evet farkettim özlettin kendini bende iyi olmaya çalışıyorum işte misafirler var bi yandan kızım bugünde niyetli olunca beynim zonk zonk zonkluyo resmen ahhhh
ohhh ohhh afiyetler olsun ben burda oruçlu oruçlu takılayım sen tıka basa yemek yeeee şaka bi yana afiyet olsun kuzum bende akşama inşallah lahmacun yiyeceğim yemek isteyen buyursun gelsin
evet farkettim özlettin kendini bende iyi olmaya çalışıyorum işte misafirler var bi yandan kızım bugünde niyetli olunca beynim zonk zonk zonkluyo resmen ahhhh
Kargo firmasından aradılar kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum ama Mersin'den yola çıkmak üzere bir paketim varmış. Yakaladım sayılır az kaldı katilimi bulmaya