- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
ne yapacaz kendini ele veren bir KATİLİM benn..Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapacaz kendini ele veren bir KATİLİM benn..Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz bakiyim
inşallah canımO zaman ara at fırçanı biraz daha düşsün üstüne bak yetmiyormuş demekki :) Sıkma canını hiç vesvesedir o.
İpuçlarını topladin mi hiç iletişime geçmedi mi?
hımmm ben değilimmm...Kızlaar ben bi ipucu daha verecem benim kurbanımın çocuğu yok
olur böyle şeyler geçen seferde de benim katilciğim hemde ta enbaştan kendini ele vermişdi sen en azından baya geçtikten sora ele verdinne yapacaz kendini ele veren bir KATİLİM benn..
Hadi gözun aydın canım katılını buldun darısı bızım başımıza dıyelım :)Fotoğrafından da belli aslında ilk aklıma gelen isimlerdendin
Ama açık vermedin de bugün araştırayım dedim kargoya verdiğni tarihi demesen belki hala anlamıcaktım
Ayyy çok sevindim şimdii
birileri benim lafımın aynısını yazmış
hemi de 1 numaralı katil adayım
hımmm ben değilimmm...
Benmıyım acaba :)hımmm ben değilimmm...
Aynen kargoya vericeği tarihten çaktımmolur böyle şeyler geçen seferde de benim katilciğim hemde ta enbaştan kendini ele vermişdi sen en azından baya geçtikten sora ele verdin
Kakao ve Ben yaa ama ben şimdi bu yazdığınız notu tekrar okudum çok duygulandımm çok hoşuma gitti
her şey kargoya verdikten sonra başladı heyecandanolur böyle şeyler geçen seferde de benim katilciğim hemde ta enbaştan kendini ele vermişdi sen en azından baya geçtikten sora ele verdin
Hayır hiç iletişime geçmedı aslında bıraz tahmın edıyorum ama emın degılımO zaman ara at fırçanı biraz daha düşsün üstüne bak yetmiyormuş demekki :) Sıkma canını hiç vesvesedir o.
İpuçlarını topladin mi hiç iletişime geçmedi mi?
olsun canım sorun değil acemilikdayanamadımm napammm..ele verdik yakayı..
ben senden de şüphelenmiştim ama değilmişsinnGünaydın kızlarım mesajları okudum sanıyorum kı bir katilimiz daha ifşa olmus aman nolcak zaten bugun hediyeleri eline gecicek ne guzel:)
Kızlaar ben bi ipucu daha verecem benim kurbanımın çocuğu yok