Geçmiş olsunasivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?
Benim kurban benden değil başkalarından şüpheleniyor.Yazık ona yaSon güne kadar anlamayacak herhalde
Ay nolcakcanım hasarsız geldiği için sevindim kolilerin dış görünüşü için ÖZÜR iş yerinde anca onları bulabildim..
Hemen eve git o zaman acayip merak içindeyiz:)Eve gideyim orada paylaşıcammm
Canim cok cok gecmis olsun o zaman insallah iyi olurasivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?
Aynen işyerinde doya doya açamıcam ben bunları şimdi
Eve götürüp orda fotograflıcam sanırım
ama eve götürmesi de ayrı konu,Kakao ve Ben canım sağolsun kocamanlar :))))
Bilmem kiBen miyimmm ?
Hemen eve git o zaman acayip merak içindeyiz:)
Canim cok cok gecmis olsun o zaman insallah iyi olur
Hemen eve git o zaman acayip merak içindeyiz:)
Canim cok cok gecmis olsun o zaman insallah iyi olur
SAĞOL KUZUM.. HEPİMİZİN KESESİNE BEREKET..Ay hadi paylaşşş merak ettikk Ellerine sağlıkKakao ve Ben kesene bereket
Cok guzel düşünmüşsünüz cok sevinecektir eminimSağol arkadaşım. Çok şükür önemli birşey değil ama hepimiz şehir dışında olunca yanında birini görmek istiyor biraz nazlanıyor küçük hanım bir sürpriz yapıp 2 kız kardeş ziyaret edeceğiz. Gönlünü almış oluruz dedik.
geçmiş olsun şifa olsun inşallahh..Sağol arkadaşım. Çok şükür önemli birşey değil ama hepimiz şehir dışında olunca yanında birini görmek istiyor biraz nazlanıyor küçük hanım bir sürpriz yapıp 2 kız kardeş ziyaret edeceğiz. Gönlünü almış oluruz dedik.
ohh maşallahh kazasız belasız kucağınıza almak nasip olsunn..saolasın kuuzm :)
bence erkek :)
eşime göre de kız :)
heyecan inan bugun başladı ..daha çok korku vardı telaş bi de....
çok şükür kuzucumuzu gödük elhamdülillah :)
Cok guzel düşünmüşsünüz cok sevinecektir eminim
asivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?
AMİNNNNNN..Sevinecek az gelir deli olacak muhtemelen Allah başımızdan eksik etmesin anne ve babalarımızı
canım benim şüphelen bakalım kurbanım bekar birdeasivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?