He,yazar belki üzülme..Mesajından bile anladım çok tatlı biri
Neyse, oğlanı uyutayım ben..Uyku tutmazsa sen de buralarda olursan görüşürüz canım, öperim sulu sulu
Allah korusun kuzum ya niye terkedilesin ya hayirlisi olsun en yakın zamanda insallah:)inşallah canım yeni yıldan sonra var öyle bir niyetimizpazar günü adamın başın yiyecem zaten tarih koyalım diye, belki de terk edilirim belli mi olur
bizim grupta evli hatunlar çok baksana, haftasonu olunca hepsi kaçıyor
İfşa etme tatlı kısss programı da unutma o Zaman
Biz buralardayız genelde sen gecesisin hihhSabahçılar gececiler diye ayrıldık ya la..
Allah korusun kuzum ya niye terkedilesin ya hayirlisi olsun en yakın zamanda insallah:)
Hadi bakalım insallah Can'ım hayirlisi olsunbilmiyorum valla, bazen canavar kaçıyor içime her an terk edilebilirim
amin bebeğim inşallah, şöyle hayırlısından şubat gibi gelsinler istesinler beni babamdan
Hadi bakalım insallah Can'ım hayirlisi olsun
canımm yaaa yedi sülalem buraya üye olduğumu biliyor yarışmalara katıldığımı biliyorhatta ziyaretçi olarak girip tarif bile alıyorlar.. o yüzden sıkıntı yok sağol canımm..
burda olanlar var canımGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
hoşgeldiiin gel de az konuşalım sıkıldım buralardaben de geldiiimmm
bu hayattaki en iyi 2 arkadaşımı bu sitede tanıdımbu siteden tanıştığım arkadaşlarımdan oluşan whatsap gruplarım var benim, hatta yüzyüze görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlarım da varduygulandım şimdi yaa, seviyorum valla kadınlar kulübünü
hoşgeldiiin gel de az konuşalım sıkıldım buralarda
Dun isten sora esimle avmye gittik. Ordanda sinema yaptik dugun dernegecok guzeldi tavsiye ederim. Eve 12 gibiydi geldigimizde oyuzden giremedim. Malum hafta icleride cok erken kalkiyoruz bugun oglene kadr uyudum
bu hayattaki en iyi 2 arkadaşımı bu sitede tanıdım
diğer tanıştığım kızlarla da whatsapp grubumuz var bizim de
iyi ki var burası cidden
bu topik sayesinde de bi grup kurarız whatsappta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?