• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bende mi öyle yazsam ama benim ne kel ne şişko :KK70: :KK70:
bu ara biraz kilo aldıda yedirme beni diye çığırıyor ama ben dinlermiyim... bak bu tarifi yeni denedim nasıl olmuş diye kobayım o benimm canım ayy kızlar özledim gidem eve ..bol sohbetler size benim mesaim biter hayırlı hafta sonları.. öpüyorum sizi :KK60::KK60:

adım kakao ve ben yaa.. sordu söyledim tabi hiç şaşırmadım dedi bu kadar tatlı yapan kişinin nicki olsa ,olsa bu olur dedi..evde değişik bişe pişirsem hemen sorar yarışmayamı katılıyorsun der..:KK70::KK70:sanki hiç değişik şeyler yapmıyorum ona.. :63::63:

Adam alışmış yarışmalara :D Maşallah iyi yetişiyorsun. İş-2 çocuk-eş-yemek-yarışma :KK55:

bu ara biraz kilo aldıda yedirme beni diye çığırıyor ama ben dinlermiyim... bak bu tarifi yeni denedim nasıl olmuş diye kobayım o benimm canım ayy kızlar özledim gidem eve ..bol sohbetler size benim mesaim biter hayırlı hafta sonları.. öpüyorum sizi :KK60::KK60:
iyi akşamlar iyi haftasonu canım
evet kızlar bende müsade ister haftasonu pek aktif değilim pzt günü grş. allaha emanet olun hayırlı akşamalar iyi tatiller

Adam alışmış yarışmalara :KK70: Maşallah iyi yetişiyorsun. İş-2 çocuk-eş-yemek-yarışma :KK55:
2 çocuk yok canım bir tane 5 yaşını bitirmiş oğlum var düşük yaptıktan sonra bir daha anne olamadım.. :KK43:... mutfağı seviyorum canım iş stresimi mutfak alıyor.. böyle kepçe sesleri kakao kokuları,,

2 çocuk yok canım bir tane 5 yaşını bitirmiş oğlum var düşük yaptıktan sonra bir daha anne olamadım.. :KK43:... mutfağı seviyorum canım iş stresimi mutfak alıyor.. böyle kepçe sesleri kakao kokuları,,

Canımya pardon. Ben yanlış hatırlamışım. Olsun 1 çocuk un sorumluluğu da az değil. Maşallahın var:nazar:

İnşallah vakti geldiğinde bir meleğin daha annesi olursun kısmetse.

evet kızlar bende müsade ister haftasonu pek aktif değilim pzt günü grş. allaha emanet olun hayırlı akşamalar iyi tatiller

Kızlarr :) İyi akşamlar sizlere :) Pazartesi görüşürüzz

Sizlere de iyi haftasonları :KK36:

Ben de haftasonu giremeyeceğim. Öpüyorum herkesi. Pazartesiye kadar herkes kendine çoooook iyi baksın

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kızlarr :) İyi akşamlar sizlere :) Pazartesi görüşürüzz

Sizlere de iyi haftasonları :KK36:

Ben de haftasonu giremeyeceğim. Öpüyorum herkesi. Pazartesiye kadar herkes kendine çoooook iyi baksın

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
güzel hafta sonları kendinize iyi bakın hatunlar çıktım ben :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

herkesler de gidiyormuş haftasonu oldu diye :110::110: ben de gidecem o zaman, yarın kuzenimin doğum gününü kutlayacam pazar günü de sevgilimle gezecem :KK12::KK12::KK12:

aa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuan:( bugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:):KK200: neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi

selamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım :KK53:
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya :mad:
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin :KK45:
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları :KK68:

aa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuan:KK43: bugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:):KK200: neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi
ay ben varım ben <3

selamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım :KK53:
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya :mad:
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin :KK45:
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları :KK68:
aa sende mi kaçtın eski kızıl tatlı kıss:) aynen ya katılıyorum insanın aldıkça alası geliyor:KK200:

ay ben varım ben <3
selam kuzucum sizde olmasanız kimseler kalmamış:):KK200:

Ben geldim heerkez kaçmış:KK51:
burdayım burdayım ben sabah yoktum ama şimdi döndüm:):KK200:

Back