• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

inşallah canım yeni yıldan sonra var öyle bir niyetimiz :KK51: pazar günü adamın başın:KK51: yiyecem zaten tarih koyalım diye, belki de terk edilirim belli mi olur :KK45:

bizim grupta evli hatunlar çok baksana, haftasonu olunca hepsi kaçıyor :p
Allah korusun kuzum ya niye terkedilesin ya hayirlisi olsun en yakın zamanda insallah:)

bizimkiler line dan ekleşmez ya :KK70:
biz senle whatsapptan kaynatıyoruz ancak D doakolik
İfşa etme tatlı kısss programı da unutma o Zaman;)

Sabahçılar gececiler diye ayrıldık ya la..
Biz buralardayız genelde sen gecesisin hihh

Dun isten sora esimle avmye gittik. Ordanda sinema yaptik dugun dernege :-)cok guzeldi tavsiye ederim. Eve 12 gibiydi geldigimizde oyuzden giremedim. Malum hafta icleride cok erken kalkiyoruz bugun oglene kadr uyudum :-)

Selam kızlar.
Cumartesi günleri bende çalışıyorum.
Yarım saat sonra çıkacağım.
Herkes tatil yapıyormuş ne güzel.
Toplantıya girdim ama hala uyanamadım. :KK57:

bu siteden tanıştığım arkadaşlarımdan oluşan whatsap gruplarım var benim, hatta yüzyüze görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlarım da var :KK37: duygulandım şimdi yaa, seviyorum valla kadınlar kulübünü En Büyük KK
bu hayattaki en iyi 2 arkadaşımı bu sitede tanıdım
diğer tanıştığım kızlarla da whatsapp grubumuz var bizim de
iyi ki var burası cidden
bu topik sayesinde de bi grup kurarız whatsappta :KK200:

hoşgeldiiin gel de az konuşalım sıkıldım buralarda

teyzemin kızının doğum günü bugün onu kutlamak için evlerine gidecem de, cücük hanfendi az önce aradı nerede kaldın acaba, ne zaamn geleceksin bana yardıma diyor :KK57::KK57: sanırsın annesi bütün işleri 6 yaşındaki sarı cadıya yaptırıyor :KK53:

Dun isten sora esimle avmye gittik. Ordanda sinema yaptik dugun dernege :-)cok guzeldi tavsiye ederim. Eve 12 gibiydi geldigimizde oyuzden giremedim. Malum hafta icleride cok erken kalkiyoruz bugun oglene kadr uyudum :-)

haftaya gidecem bende düğün derneğe kuzenlerle toplaşıp, merakla bekliyorum :KK53:
bu hayattaki en iyi 2 arkadaşımı bu sitede tanıdım
diğer tanıştığım kızlarla da whatsapp grubumuz var bizim de
iyi ki var burası cidden
bu topik sayesinde de bi grup kurarız whatsappta :KK200:

aynen valla Özgem, ankaraya gittim kısa süreliğine o zamanda bile ilk görüşmek istediğim arkadaşlarım burdan tanıştığım arkadaşlarımdı, iyi ki de tanışmışız diyorum her seferinde :KK19:

ayy kurarız tabii, inşallah bu sefer çekilişten sonra da muhabbet devam eder, whatsap olur, burası olur, güzel dostluklarımız oluşuyor çok seviniyorum :KK49:

Back