• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ah arada bana da ugrar ama cabuk kurtulmak gerek

Hayırdiirrrrr önemlibirşeyyoktur umarım
Yok canım her zamanki şeyler aslında. Çok şükür hayatım monoton gidiyor ama asilmayacak bi sorunum yok.

Ben bazen özgüven çöküşü yaşıyorum. Hayatı bi süre kendime zindan ediyorum sonra tekrar kendime geliyorum canlaniyorum. Bakalım ne kadar sürecek.

Yok canım her zamanki şeyler aslında. Çok şükür hayatım monoton gidiyor ama asilmayacak bi sorunum yok.

Ben bazen özgüven çöküşü yaşıyorum. Hayatı bi süre kendime zindan ediyorum sonra tekrar kendime geliyorum canlaniyorum. Bakalım ne kadar sürecek.

Yeniden daha yuksege cikmak icin bi sure dibe batiyorum diyorsun yani..

Allah im sifa versin de her zorluk asiliyor...

Sen de eminim asarsin kuzukoooooo

Kuzucum insallah en kısa zamanda toparlarsın bazen bana da olur oyle ya evde cok durunca oluyor özellikle:p

İyiyim bende canim kolaylar gelsin gittin mi doktora

Kusum gittim cok sukur iyiyiz...simdilik her sey yolunda..
Ama ben cok alinganlastim..
Aglayip duruom sinirleniom kociseee kiziooomm felan
Sabirla duayla beklemeye devam ediyorum....

Yahuuune hediyee aalceeeeeksiniz kizceler .?

Dua et kuzum hersey iyi olucak insallah. Olur oyle duygusallıklar ya. Aa daha kurbanına hediyeler almadin mi benim az bisi kaldı:)

Yeniden daha yuksege cikmak icin bi sure dibe batiyorum diyorsun yani..

Allah im sifa versin de her zorluk asiliyor...

Sen de eminim asarsin kuzukoooooo
Aynen canım Allah asilmayacak dert sağlık sorunu vermesin.

Geçer bi kaç güne dediğin gibi yükseğe çıkmam için dibe batman gerekiyor sanırım :) İkizlerim bide ondan çok değişken ruh hallerin oluyor alıştım :)
Kuzucum insallah en kısa zamanda toparlarsın bazen bana da olur oyle ya evde cok durunca oluyor özellikle:p

İyiyim bende canim kolaylar gelsin gittin mi doktora
Evet boş kalınca kendini dinliyorsun ya ondan sanırım. Birde bazen ne bilim çok çabuk etkileniyorum herşeyden. Geçer geçer her zamanki Geranio halleri :D
Yahuuune hediyee aalceeeeeksiniz kizceler .?

Yaa ben bir sürü şey hayal ediyorum hala yapamadım. İki tane el emeği gondericem bitince bi tanesini paylasirim buradan :)

Aman sen üzülme moralini çok yüksek tutman gerek. Sabırlı ol hepimiz duaciyiz burada güzel haberler için :)

Back