- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
iyi eğlenceler şimdiden o zaman canımteyzemin kızının doğum günü bugün onu kutlamak için evlerine gidecem de, cücük hanfendi az önce aradı nerede kaldın acaba, ne zaamn geleceksin bana yardıma diyorsanırsın annesi bütün işleri 6 yaşındaki sarı cadıya yaptırıyor
haftaya gidecem bende düğün derneğe kuzenlerle toplaşıp, merakla bekliyorum
aynen valla Özgem, ankaraya gittim kısa süreliğine o zamanda bile ilk görüşmek istediğim arkadaşlarım burdan tanıştığım arkadaşlarımdı, iyi ki de tanışmışız diyorum her seferinde
ayy kurarız tabii, inşallah bu sefer çekilişten sonra da muhabbet devam eder, whatsap olur, burası olur, güzel dostluklarımız oluşuyor çok seviniyorum
biz de düşündük ama nasıl ki, klasik türk komedisi mi yoksa güzel miydiDun isten sora esimle avmye gittik. Ordanda sinema yaptik dugun dernegecok guzeldi tavsiye ederim. Eve 12 gibiydi geldigimizde oyuzden giremedim. Malum hafta icleride cok erken kalkiyoruz bugun oglene kadr uyudum
oh ne güzel yaa yarım günSelam kızlar.
Cumartesi günleri bende çalışıyorum.
Yarım saat sonra çıkacağım.
Herkes tatil yapıyormuş ne güzel.
Toplantıya girdim ama hala uyanamadım.
günaydınn noldu dün??Kızlar gunaydin:) dun gece cok kabus gibi bir geceydi benim icin cok basım agriyordu 4 te bas Ağrı'sıyla uyandim 6 ya kadar mide bulantısı falan uyuyamadım. O yuzden yeni kalktım. Haftasonu olmasına rağmen bikac kisi var forumda cok sevindim:) bence de çekilişten sonra Bi whatsapp grubu kurulmali:)
Ahaha kimseler olmuyo haftasonu ya yoksa sende isten sonra olmicak misingünaydınn noldu dün??
valla 2 kişiyi görebildim ben başka kimse yok forumda :)
olmucam tatil yapcamAhaha kimseler olmuyo haftasonu ya yoksa sende isten sonra olmicak misinya sorma canim bas Ağrı'sı benim migrene dondu heralde korkuyorum
Evet ondan da olabilir. Aa desenize Bir ben kaldım buralarda:)olmucam tatil yapcam
dikkat et kendine havalar da soğuk zaten tetiklemiştir o da
pazartesi coşar burasıEvet ondan da olabilir. Aa desenize Bir ben kaldım buralarda:)
Kesinlikle bana yazık diil mi ben hep buralardayım:)pazartesi coşar burası
ama 1 güncük yalnız kalrısın =)Kesinlikle bana yazık diil mi ben hep buralardayım:)
Aa super cok sevindim iletişim kurulunca daha tatlı oluyor dimi:) sen kurbanınla iletişime gectin mi pekibugün bana katilim yazdı mesajlaştık
güzel oldu ama kim olduunu bilmiyorum tabi:)Aa super cok sevindim iletişim kurulunca daha tatlı oluyor dimi:) sen kurbanınla iletişime gectin mi peki
Aa kurbanına yazık ama bak senin katılın seninle iletişime gecmis:)güzel oldu ama kim olduunu bilmiyorum tabi:)
ben iiletilşime geçmedim :)))))))))))
Olsun yazarım bir ara ben :)Aa kurbanına yazık ama bak senin katılın seninle iletişime gecmis:)
Niye korkuyorsun kı tatlı kısss:)Ben de daha yazmadim korkumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?