• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

teyzemin kızının doğum günü bugün onu kutlamak için evlerine gidecem de, cücük hanfendi az önce aradı nerede kaldın acaba, ne zaamn geleceksin bana yardıma diyor :KK57::KK57: sanırsın annesi bütün işleri 6 yaşındaki sarı cadıya yaptırıyor :KK53:

haftaya gidecem bende düğün derneğe kuzenlerle toplaşıp, merakla bekliyorum :KK53:

aynen valla Özgem, ankaraya gittim kısa süreliğine o zamanda bile ilk görüşmek istediğim arkadaşlarım burdan tanıştığım arkadaşlarımdı, iyi ki de tanışmışız diyorum her seferinde :KK19:

ayy kurarız tabii, inşallah bu sefer çekilişten sonra da muhabbet devam eder, whatsap olur, burası olur, güzel dostluklarımız oluşuyor çok seviniyorum :KK49:
iyi eğlenceler şimdiden o zaman canım :cool::cool:

Dun isten sora esimle avmye gittik. Ordanda sinema yaptik dugun dernege :-)cok guzeldi tavsiye ederim. Eve 12 gibiydi geldigimizde oyuzden giremedim. Malum hafta icleride cok erken kalkiyoruz bugun oglene kadr uyudum :-)
biz de düşündük ama nasıl ki, klasik türk komedisi mi yoksa güzel miydi

Kızlar gunaydin:) dun gece cok kabus gibi bir geceydi benim icin cok basım agriyordu 4 te bas Ağrı'sıyla uyandim 6 ya kadar mide bulantısı falan uyuyamadım. O yuzden yeni kalktım. Haftasonu olmasına rağmen bikac kisi var forumda cok sevindim:) bence de çekilişten sonra Bi whatsapp grubu kurulmali:)

Kızlar gunaydin:) dun gece cok kabus gibi bir geceydi benim icin cok basım agriyordu 4 te bas Ağrı'sıyla uyandim 6 ya kadar mide bulantısı falan uyuyamadım. O yuzden yeni kalktım. Haftasonu olmasına rağmen bikac kisi var forumda cok sevindim:) bence de çekilişten sonra Bi whatsapp grubu kurulmali:)
günaydınn noldu dün??
valla 2 kişiyi görebildim ben başka kimse yok forumda :)

Back