• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

aa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuan:KK43: bugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:):KK200: neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi
Kurbanima cokmu benzedin ne? Belkide benimdir katilin ne dersin :cool:

selamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım :KK53:
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya :mad:
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin :KK45:
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları :KK68:
Kurbanin ben olabilirmiyim acaba, merak ettim simdi :KK72:

ben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmam :KK53: yarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar :KK51: pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle :KK45:

ben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmam :KK53: yarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar :KK51: pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle :KK45:
kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yani:KK70::KK70::KK70::KK70: normalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz

kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yani:KK70::KK70::KK70::KK70: normalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz

yok değiliz, yakınız ama malesef aynı şehirlerde değiliz. ancak pazardan pazara görüşüyorum o da her hafta olamıyor malesef :110::110:

ay kıyamam sana zor oluyordur . Ama nişanlanıyordunuz galiba öyle bir şeyler okumuştum başlarda:KK200:

inşallah canım yeni yıldan sonra var öyle bir niyetimiz :KK51: pazar günü adamın başın:KK51: yiyecem zaten tarih koyalım diye, belki de terk edilirim belli mi olur :KK45:

şöyle bir baktım ki diğer çekilişteki kızlar birbirini lıne dan ekleyip grup kurmuşlar :KK69::KK69:

bizim grupta evli hatunlar çok baksana, haftasonu olunca hepsi kaçıyor :p

bu siteden tanıştığım arkadaşlarımdan oluşan whatsap gruplarım var benim, hatta yüzyüze görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlarım da var :KK37: duygulandım şimdi yaa, seviyorum valla kadınlar kulübünü En Büyük KK

Neyse, oğlanı uyutayım ben..Uyku tutmazsa sen de buralarda olursan görüşürüz canım, öperim sulu sulu:KK53::KK53:

Back