Kurbanima cokmu benzedin ne? Belkide benimdir katilin ne dersinaa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuanbugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:) neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi
Kurbanin ben olabilirmiyim acaba, merak ettim simdiselamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları
bilmem olabilir misin acaba :)Kurbanima cokmu benzedin ne? Belkide benimdir katilin ne dersin
evet ya çok heyecanlı hemen 15 i gelsin de hediye topiği açılsınhediye gönderimine de az kaldı yalnız
kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yaniben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmamyarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle
kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yaninormalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz
ay kıyamam sana zor oluyordur . Ama nişanlanıyordunuz galiba öyle bir şeyler okumuştum başlardayok değiliz, yakınız ama malesef aynı şehirlerde değiliz. ancak pazardan pazara görüşüyorum o da her hafta olamıyor malesef
ay kıyamam sana zor oluyordur . Ama nişanlanıyordunuz galiba öyle bir şeyler okumuştum başlarda
şöyle bir baktım ki diğer çekilişteki kızlar birbirini lıne dan ekleyip grup kurmuşlar
Sabahçılar gececiler diye ayrıldık ya la..
Sen de olmasan Türk kahvehanesinde içilen Cappucino gibi yalnız hissedecem kendimiben hepsinde burdayım
Sen de olmasan Türk kahvehanesinde içilen Cappucino gibi yalnız hissedecem kendimi
ben seni hiç yalnız bırakmam merak etme sengerçi ben türk kahvecisinde latte içerim o ayrı mesele ama konumuz bu değil sanırım
He,yazar belki üzülme..Mesajından bile anladım çok tatlı biribenimki hala yazmadıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?