2016 yılbaşı çekilişi

Kurbanima cokmu benzedin ne? Belkide benimdir katilin ne dersin

Kurbanin ben olabilirmiyim acaba, merak ettim simdi

ben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmam yarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle

ben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmam yarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle
kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yani normalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz

kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yani normalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz

yok değiliz, yakınız ama malesef aynı şehirlerde değiliz. ancak pazardan pazara görüşüyorum o da her hafta olamıyor malesef

ay kıyamam sana zor oluyordur . Ama nişanlanıyordunuz galiba öyle bir şeyler okumuştum başlarda

inşallah canım yeni yıldan sonra var öyle bir niyetimiz pazar günü adamın başın yiyecem zaten tarih koyalım diye, belki de terk edilirim belli mi olur

şöyle bir baktım ki diğer çekilişteki kızlar birbirini lıne dan ekleyip grup kurmuşlar

bizim grupta evli hatunlar çok baksana, haftasonu olunca hepsi kaçıyor

bu siteden tanıştığım arkadaşlarımdan oluşan whatsap gruplarım var benim, hatta yüzyüze görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlarım da var duygulandım şimdi yaa, seviyorum valla kadınlar kulübünü

Neyse, oğlanı uyutayım ben..Uyku tutmazsa sen de buralarda olursan görüşürüz canım, öperim sulu sulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…