- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
ohh mis afiyet olsunn şifa olsunn köpüğüde yerindeymişş haa..
ha ha aha benimkideaynen canım hatta bazen sizleri bile kıskanıyo
bu ara biraz kilo aldıda yedirme beni diye çığırıyor ama ben dinlermiyim... bak bu tarifi yeni denedim nasıl olmuş diye kobayım o benimm canım ayy kızlar özledim gidem eve ..bol sohbetler size benim mesaim biter hayırlı hafta sonları.. öpüyorum sizibende mi öyle yazsam ama benim ne kel ne şişko
adım kakao ve ben yaa.. sordu söyledim tabi hiç şaşırmadım dedi bu kadar tatlı yapan kişinin nicki olsa ,olsa bu olur dedi..evde değişik bişe pişirsem hemen sorar yarışmayamı katılıyorsun der..sanki hiç değişik şeyler yapmıyorum ona..
iyi akşamlar iyi haftasonu canımbu ara biraz kilo aldıda yedirme beni diye çığırıyor ama ben dinlermiyim... bak bu tarifi yeni denedim nasıl olmuş diye kobayım o benimm canım ayy kızlar özledim gidem eve ..bol sohbetler size benim mesaim biter hayırlı hafta sonları.. öpüyorum sizi
2 çocuk yok canım bir tane 5 yaşını bitirmiş oğlum var düşük yaptıktan sonra bir daha anne olamadım..Adam alışmış yarışmalaraMaşallah iyi yetişiyorsun. İş-2 çocuk-eş-yemek-yarışma
aynen canım hatta bazen sizleri bile kıskanıyo
2 çocuk yok canım bir tane 5 yaşını bitirmiş oğlum var düşük yaptıktan sonra bir daha anne olamadım..... mutfağı seviyorum canım iş stresimi mutfak alıyor.. böyle kepçe sesleri kakao kokuları,,
bu ara biraz kilo aldıda yedirme beni diye çığırıyor ama ben dinlermiyim... bak bu tarifi yeni denedim nasıl olmuş diye kobayım o benimm canım ayy kızlar özledim gidem eve ..bol sohbetler size benim mesaim biter hayırlı hafta sonları.. öpüyorum sizi
iyi akşamlar iyi haftasonu canım
evet kızlar bende müsade ister haftasonu pek aktif değilim pzt günü grş. allaha emanet olun hayırlı akşamalar iyi tatiller
Kızlarr :) İyi akşamlar sizlere :) Pazartesi görüşürüzz
inşallahh canımmCanımya pardon. Ben yanlış hatırlamışım. Olsun 1 çocuk un sorumluluğu da az değil. Maşallahın var
İnşallah vakti geldiğinde bir meleğin daha annesi olursun kısmetse.
iyi akşamlar iyi haftasonu canım
evet kızlar bende müsade ister haftasonu pek aktif değilim pzt günü grş. allaha emanet olun hayırlı akşamalar iyi tatiller
Kızlarr :) İyi akşamlar sizlere :) Pazartesi görüşürüzz
güzel hafta sonları kendinize iyi bakın hatunlar çıktım benSizlere de iyi haftasonları
Ben de haftasonu giremeyeceğim. Öpüyorum herkesi. Pazartesiye kadar herkes kendine çoooook iyi baksın
ay ben varım ben <3aa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuanbugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:) neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi
aa sende mi kaçtın eski kızıl tatlı kıss:) aynen ya katılıyorum insanın aldıkça alası geliyorselamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları
selam kuzucum sizde olmasanız kimseler kalmamış:)ay ben varım ben <3
burdayım burdayım ben sabah yoktum ama şimdi döndüm:)Ben geldim heerkez kaçmış
Siz uyku saatlerini sasirmissiniz beyaaBen de tam tersi..Akşam yemeğini yedim yattım uyuduk oğlanla..10 da kalktık, şimdi gözleri çıldır çıldır bakıyo ne onda uyku var ne bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?