2016 yılbaşı çekilişi

bende mi öyle yazsam ama benim ne kel ne şişko
bu ara biraz kilo aldıda yedirme beni diye çığırıyor ama ben dinlermiyim... bak bu tarifi yeni denedim nasıl olmuş diye kobayım o benimm canım ayy kızlar özledim gidem eve ..bol sohbetler size benim mesaim biter hayırlı hafta sonları.. öpüyorum sizi

Adam alışmış yarışmalara Maşallah iyi yetişiyorsun. İş-2 çocuk-eş-yemek-yarışma

iyi akşamlar iyi haftasonu canım
evet kızlar bende müsade ister haftasonu pek aktif değilim pzt günü grş. allaha emanet olun hayırlı akşamalar iyi tatiller

Adam alışmış yarışmalara Maşallah iyi yetişiyorsun. İş-2 çocuk-eş-yemek-yarışma
2 çocuk yok canım bir tane 5 yaşını bitirmiş oğlum var düşük yaptıktan sonra bir daha anne olamadım.. ... mutfağı seviyorum canım iş stresimi mutfak alıyor.. böyle kepçe sesleri kakao kokuları,,

Canımya pardon. Ben yanlış hatırlamışım. Olsun 1 çocuk un sorumluluğu da az değil. Maşallahın var

İnşallah vakti geldiğinde bir meleğin daha annesi olursun kısmetse.

evet kızlar bende müsade ister haftasonu pek aktif değilim pzt günü grş. allaha emanet olun hayırlı akşamalar iyi tatiller

Kızlarr :) İyi akşamlar sizlere :) Pazartesi görüşürüzz

Sizlere de iyi haftasonları

Ben de haftasonu giremeyeceğim. Öpüyorum herkesi. Pazartesiye kadar herkes kendine çoooook iyi baksın

Kızlarr :) İyi akşamlar sizlere :) Pazartesi görüşürüzz

Sizlere de iyi haftasonları

Ben de haftasonu giremeyeceğim. Öpüyorum herkesi. Pazartesiye kadar herkes kendine çoooook iyi baksın

güzel hafta sonları kendinize iyi bakın hatunlar çıktım ben

herkesler de gidiyormuş haftasonu oldu diye ben de gidecem o zaman, yarın kuzenimin doğum gününü kutlayacam pazar günü de sevgilimle gezecem

aa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuan bugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:) neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi

selamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları

ay ben varım ben <3

aa sende mi kaçtın eski kızıl tatlı kıss:) aynen ya katılıyorum insanın aldıkça alası geliyor

ay ben varım ben <3
selam kuzucum sizde olmasanız kimseler kalmamış:)

Ben geldim heerkez kaçmış
burdayım burdayım ben sabah yoktum ama şimdi döndüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…