• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

neden şuan ki saçlarında güzel canım tabi aynı saç rengini diyorsak :KK66:
ben çoook uzun yıllar hep kızıldım bütünleştim o renkle o nedenle vazgeçmek çok zor oldu
ama bebek düşüncesiyle vazgeçtim çünkü o süreçte boyamamzdım ve çok kötü olurdu
ilerde mutlaka geri dönücem :mad:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben saçlarına bayıldım canım :KK36:
ama kendi resmini koymasan mı acaba dışardan bakan biri anlar yoksa seni ziyaretcilerden herkes görebiliyor o_O
canımm yaaa yedi sülalem buraya üye olduğumu biliyor yarışmalara katıldığımı biliyor:KK70: hatta ziyaretçi olarak girip tarif bile alıyorlar.. o yüzden sıkıntı yok sağol canımm..

canımm yaaa yedi sülalem buraya üye olduğumu biliyor yarışmalara katıldığımı biliyor:KK70: hatta ziyaretçi olarak girip tarif bile alıyorlar.. o yüzden sıkıntı yok sağol canımm..

Süpermiş :D :D

Bazen böyle yazarken kendini baskı altında hissetmiyor musun? Ay şunu yazmayın şu görse yanlış anlar falan ?

ben çoook uzun yıllar hep kızıldım bütünleştim o renkle o nedenle vazgeçmek çok zor oldu
ama bebek düşüncesiyle vazgeçtim çünkü o süreçte boyamamzdım ve çok kötü olurdu
ilerde mutlaka geri dönücem :mad:
hadi inşallah olur canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla

Süpermiş :KK70: :KK70:

Bazen böyle yazarken kendini baskı altında hissetmiyor musun? Ay şunu yazmayın şu görse yanlış anlar falan ?
kız yazmammı çok öncelerden herifim için yazmıştım buda ziyaretçi olarak takip edip okumuş azıcık ondan bahsettim aynen şöyle keldir ,meldir ama canımdır o benim .akşam bi baktım çiçek almış gelmiş ki hiç huyuda değildir. dedim bu ne keliz ,meliz ama bizde severiz demezmi..:KK70::KK70:ben şokk..:KK57::KK57:yok be güzelim şeffafım ben

kız yazmammı çok öncelerden herifim için yazmıştım buda ziyaretçi olarak takip edip okumuş azıcık ondan bahsettim aynen şöyle keldir ,meldir ama canımdır o benim .akşam bi baktım çiçek almış gelmiş ki hiç huyuda değildir. dedim bu ne keliz ,meliz ama bizde severiz demezmi..:KK70::KK70:ben şokk..:KK57::KK57:yok be güzelim şeffafım ben

:D Güzelmiş. Arada demek lazım o zaman

Imm bol köpüklü kahvem:21:

IMG_0777.JPG

:D :D :D :D :D bende mi öyle yazsam ama benim ne kel ne şişko :D :D

bide ben herkesi üye yapmak için uğraş veriyordum bi aralar iş arkadaşlarımı görümcemi kardeşim üyedir zaten ama pek aktif değil hatta iş yerindekiler katıldınmı yarışmaya derler herkes gelsin ,,herkes bilsinn delimiyim ne :KK70:

Kk ailesini genişletiyorsun desene:D Benim kimseye hayrım yokmuş meğersem o_O
Zaten bir kişiye söylesen ipin ucu kaçar.

Senin de mi kullanıcı adını biliyor canım?
adım kakao ve ben yaa.. sordu söyledim tabi hiç şaşırmadım dedi bu kadar tatlı yapan kişinin nicki olsa ,olsa bu olur dedi..evde değişik bişe pişirsem hemen sorar yarışmayamı katılıyorsun der..:KK70::KK70:sanki hiç değişik şeyler yapmıyorum ona.. :63::63:

Back