2016 yılbaşı çekilişi hediye topiği

güle güle kullann :) ex kurbanım @cesmi_naz zevkine kesene bereket :)

Canim gule gule kullan saglicakla..o bantlarida kargocu yapti dokulmesin diye..biraz estetik durmamis ama..

Beğenmene sevindim tatlım
Kart yazmıştım bide o evde kalmış ama görüşürsek veririm

Bir benim kurban kaldı garibim S SERAPSEV az kaldı kuzum yarın belki ama öbür gün kesin elinde olmuş olur gecikme kargo yüzünden yaşanıyor kusura bakma arkadaşım ya

Bir benim kurban kaldı garibim S SERAPSEV az kaldı kuzum yarın belki ama öbür gün kesin elinde olmuş olur gecikme kargo yüzünden yaşanıyor kusura bakma arkadaşım ya
Ne demek arkadasım ben beklıyorum sorun degıl daha heyecanlı oluyor boyle ben kargo beklemeye alıskınım zaten hem bu arada yasanan bı aksılık dolay ben daha kargomu veremedım bıle kargoya neyse daha vakıt var inş :)

Aklım hep sende bu ara biliyor musun aldıklarımı beğenecek mi koşturmacada atladığım birşey oldu mu falan diye offf umarım beğenirsin bende rahatlarım

Aklım hep sende bu ara biliyor musun aldıklarımı beğenecek mi koşturmacada atladığım birşey oldu mu falan diye offf umarım beğenirsin bende rahatlarım
Hiç aklın bende kalmasın sımdıden hepsını gormeden begendım bıle onemlı olan manevıyat benım ıcın ben cok kucuk seylerle bıle mutlu olmasını bılen bırıyım cok tesekkur ederım sımdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…