2016 yılbaşı çekilişi hediye topiği

mektubumu paylaşmadım çok duygulandım onu okurken o kadar düşünceli bir insan ki kelimeler yetmiyor.. fakat söylemeden edemeyeceğim katilini de cok sevdiğini araya katmış asivemai
Bu cekiliş sayesinde gerçek bir dost kazandım gece gündüz whatsapptan yaptığımız muhabbetler de buna dahil canımın içi tekrar tesekkür ederim mektubunu saklayacağım her zaman... :)

ayyy canım benim ya D doakolik bende seni çok sevdim kuzummmm inan hemen dün eve gittimi lk telefonu aldım elime ve çok güzel yakışmıştı güzel yüzlü kurbanım benim

ayyy canım benim ya D doakolik bende seni çok sevdim kuzummmm inan hemen dün eve gittimi lk telefonu aldım elime ve çok güzel yakışmıştı güzel yüzlü kurbanım benim
Ay Can'larım sizi yerim
Guzel kurbancikkk hediyeleri begenmene cok sevindim guzel günlerde kullan minnosun mamasıyla pozuna kurban olurum yerim onu:)

çok güzel bunlarr güle ,güle kullanın D doakolik kesene bereket..ayy oarada bir minnoş gördüm benn..

Sonunda hediyelerime kavuştum:) Sevgili katilim @__ATALANTE ye çok teşekkür ederim

Hediyelerini tek resimde topladım umarım net görünürler.

Öncelikle aksesuarlarım çok tatlılar not defterimi kullanacagima emin olabilirsin agackokusu siparişleri notları artık bu defterde olacak:) Mumun rengine bayıldım saklayacagim kendi evimde kullanmak için:) Biblo ve kulluge gelince ozel bi yeri ifade eden aksesuarlar çok severim kapadokya yi görmek kismet olmadı çok tatlilar teşekkürler :)

Takılarım çok cici kolyeme bayıldım yüzüğü bayila bayila kullanicam :) Oje tam benlik ve nemlendiriciye ihtiyacım vardı süper oldu:)

Leopar ev terliklerime geldi sıra:) Çok şekerler tebessüm ettim görünce ama şimdi kullanmicam kendi evime kismetse saklamayı düşünüyorum:)

Taytim ve sweetime geldi sıra. Taytımin rengine bayıldım sanırım hemen kullanmaya başlayacağım Üstüme gelince spor sevdiğimi yazmıştım tam ona göre almışsın çok tesekkurler:)

Gelelim en sonuncu hediyeme. Benim için en değerli hediye oldu "NUTUK". Yanlış anlaşılma olmasın ama diğer hediyeleri unutsam bile Nutuk'u unutmam mümkün değil. Çok mutlu oldum çok duygulandım ATAM'a ait bi hediye aldigima. Gönülden çok teşekkür ediyorum sana.

Elimdeki kitap biter bitmez başlayacağım. Şimdiye kadar okumamam büyük eksiklikti sayende biraz daha yaklasacagim Mustafa Kemal'e

Eklentiler

• IMAG0580.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 200

Begenmene coook sevindim gule gule kullan kim oldugunu hemen anladin zeki hatunsun :)
Ayrica kapadokya hediyelerini gondermemek ayip olurdu.. kapadokya bolgesonde olupta almamam olmazdi.. umarim o guzelligi görürsün bir gun.. seni tanidigim icin cook mutluyum :)

Merhaba arkadaşlar benim hediyelerim de geldi
Canım katilim tahmin ettiğim üzere Tonari to Totoro idi
whatsapptan çok güzel sohbetler ettik, yeri geldi derdimi dinledi.. çok sevdim onu ve arkadaşlığımızın daimi olacağına da eminim gelelim canım hediyelerime
Kargomun ilk hali/ Paketi açılmış hali

Hediyelerimin toplu hali

Beni çok duygulandıran mektubum/ Eşimin pek hoşuna giden çamaşırım

Çorabım/ Okumayı çok istediğim kitabım

Makyaj malzemelerim/Makyaj çantam

Yılbaşı süsüm

Çikiletalarımm
Banyo setim/ Tayt pantolonum

Küpelerim/ Bayıldığım baykuş kolyem/Tokam

Hepsine ayrı ayrı o kadar bayıldım ki, keyifle kullanacağım
Resmen moral oldu bana bunlar

Caniiiiim hepsini güle güle kullan. Gönül isterdim ki daha fazla hediye koyayim. Aklimda bir kaç şey daha vardı ama kısmet böyle oldu. Hepsini çok beğenerek aldım. Kullandiklandikca beni hatırla. Arkadasligimizin devamını dilerim tatlım. Optum çok.

kızlaaar hepinizin hediyeleri çok cici güle güle güle kulanın katillerinizin cebine bereket :)

Sağlıklı, güzel günlerde kullan @toredo kesene bereket..

kızlar kimse kusura bakmasın ama en şanslı kurban benim, hediyelerimi görünce siz de bana hak vereceksiniz canım geranio mmmm, burcumm ellerine yüreğine sağlık, kesene bereket. 40 yıllık hatrımız var artık harca harca bitmez ,

kutunun paketli hali

tüm hediyelerimin paketli hali

şu tepsimin güzelliğine bakar mısınız hem de mutfağımın renkleri düşünülerek hazırlanmış

ev terliklerim

geçen hafta aldığım botlarımla aynı renk boyunluğum

baharatlıklarım ve içinden çıkan çikolatalar ile 40 yıllık hatrımızın kahvesi, kış aylarımın en faydalı bitki çayı

en bi güzel süt bardağım

müstakbel evimin en özenli ve güzel askılığı

canıımm güzeeelll tatllıııı çerçevelerim

yarını görmesi çok zor olan çikolatalarım

pırtı çenem yüzünden bas bas bağırdığım ve okumak istediğimi söylediğim kitabım ( bugün hatta bi kitapçıya gittim de elime alıp bıraktım az daha sabredeyim diye )

olmazsa olmazımız ( bu da direk çeyize giden parçalardan )

içinde yazılanlar aramızda saklı çok kıymetli mektubum

veee tüm hediyeleriimmmm

haksız mıyım kızlar en şanslı kurban benim demekte canım burcuummm valla 100milyon kez daha teşekkür etsem sevincimi anlatamam, katilimin sen olmasına ayrı mutlu oldum, yaptıkların özenin ayrı mutlu etti beni eline yüreğine emeğine sağlık canım arkadaşım, daha 40 yıllık hatrımız var bizim harca harca bitmez

Ayyy kizardim :) güle güle kullan canim benim:)
Bu arada o siyah askilik beyaz cercevelerin askiligi aklında olsun :)
Artık kırk yıllık hatrimiz var dediğin gibi harca harca bitmez

Ayyy kizardim :) güle güle kullan canim benim:)
Bu arada o siyah askilik beyaz cercevelerin askiligi aklında olsun :)
Artık kırk yıllık hatrimiz var dediğin gibi harca harca bitmez

aaa evet bak çok mantıklı öylee, ben de askılık yaparım onu mutfakta bişeyler asarım diyordum ama senin dediğin daha mantıklı tabi ayy biran önce evim olsa da kullansam hepsini yaa, heves ettim şimdi canım burcumdan hatıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…