- 18 Aralık 2009
- 6.255
- 7.126
- 773
İşte benim hediyelerim bende sonunda kavuştum kızlarrrSahihuban kuzummm kesene bereket hepsi çok çok güzel örtülerime bayıldımmmmnm şuan telden çok yazamıyorum kızı uyutup hemen pc başına geçicem
canım benimmmm hepsi birbirinden güzel.iyi günlerde kullankızlar kimse kusura bakmasın ama en şanslı kurban benim, hediyelerimi görünce siz de bana hak vereceksinizcanım geranio mmmm, burcumm ellerine yüreğine sağlık, kesene bereket. 40 yıllık hatrımız var artık harca harca bitmez ,
kutunun paketli hali
tüm hediyelerimin paketli hali
şu tepsimin güzelliğine bakar mısınızhem de mutfağımın renkleri düşünülerek hazırlanmış
ev terliklerim
geçen hafta aldığım botlarımla aynı renk boyunluğum
baharatlıklarımve içinden çıkan çikolatalar ile 40 yıllık hatrımızın kahvesi, kış aylarımın en faydalı bitki çayı
en bi güzel süt bardağım
müstakbel evimin en özenli ve güzel askılığı
canıımm güzeeelll tatllıııı çerçevelerim
yarını görmesi çok zor olan çikolatalarım
pırtı çenem yüzünden bas bas bağırdığım ve okumak istediğimi söylediğim kitabım( bugün hatta bi kitapçıya gittim de elime alıp bıraktım az daha sabredeyim diye )
olmazsa olmazımız( bu da direk çeyize giden parçalardan )
içinde yazılanlar aramızda saklı çok kıymetli mektubum
veee tüm hediyeleriimmmm
haksız mıyım kızlar en şanslı kurban benim demektecanım burcuummm valla 100milyon kez daha teşekkür etsem sevincimi anlatamam, katilimin sen olmasına ayrı mutlu oldum, yaptıkların özenin ayrı mutlu etti beni eline yüreğine emeğine sağlık canım arkadaşım, daha 40 yıllık hatrımız var bizim harca harca bitmez
İşte benim hediyelerim bende sonunda kavuştum kızlarrrSahihuban kuzummm kesene bereket hepsi çok çok güzel örtülerime bayıldımmmmnm şuan telden çok yazamıyorum kızı uyutup hemen pc başına geçicem
çok sağol camım bemim kesene bereket tekrar tekrar teşekkür ederimgüle güle kullanın kızcenleee :)
hayırlı olsn canım
çok sağol kuzum evet cimcime hem çikolatasını yiyo hem benim deodorantı kendine sıkmaya çalışıyodu :)Sahihuban çok güzeller kesene bereket.çok zevkli seçimler yapmışsın.@asivemai iyi günlerde kullan.o prenses kızınmı ya çok tatlı maşaallah.
Ne demek canım güzel günlerde kullanbunlar çantalarım.balım kararsız kalmış hangisini alayım diye iki tane birden almış :)
Eki Görüntüle 1724736
bunlarr çeyizime kaldıracağım kupalarım tuzluklarım küçük not kağıtlarım çok güzeller bittim.şalımı şimdi kullanacam :)
Eki Görüntüle 1724739
Eki Görüntüle 1724740
çok zevkli seçilmiş kazak ve hırkamm
Eki Görüntüle 1724741
henüz açmaya fırsatım olmadı oyunum :)
Eki Görüntüle 1724742
direk açar açmaz birini yediğim çikolatam.acıkmıştım iyi geldi:) birinide şimdi yiyorum
Eki Görüntüle 1724747
kırmızı cicim.onlarda çeyize ama birini alacam hemen paketin içinden.şans getirsinnn.inşallah iş yerindeki erkek arkadaşlar anlamamıştır ne olduğunu
Eki Görüntüle 1724748
Eki Görüntüle 1724749
M mhnds çok teşekkür ederim.iyikide bu çekilişe katılmışımda tanımışım seni.kesene bereket.hepsinin üzerine ayrı ayrı yerleştirdiğin notlar çok anlamlıydı.dostluğumuz hiç bitmesin.
canımmm ya keşke seninde sevincine ortak olabilseydikÇok güzel güle güle kullanın kızlar hediyelerinizi kızlar bayıldımmm hepsine kesenize bereket katiller valla süper görünüyorlar
Sağlık olsun güzel arkadaşım bir daha ki sefere inşallahcanımmm ya keşke seninde sevincine ortak olabilseydik
sadece toplu olarak attığın resim görünüyor bende güle,güle kullan. kesene bereketkızlar kimse kusura bakmasın ama en şanslı kurban benim, hediyelerimi görünce siz de bana hak vereceksinizcanım geranio mmmm, burcumm ellerine yüreğine sağlık, kesene bereket. 40 yıllık hatrımız var artık harca harca bitmez ,
kutunun paketli hali
tüm hediyelerimin paketli hali
şu tepsimin güzelliğine bakar mısınızhem de mutfağımın renkleri düşünülerek hazırlanmış
ev terliklerim
geçen hafta aldığım botlarımla aynı renk boyunluğum
baharatlıklarımve içinden çıkan çikolatalar ile 40 yıllık hatrımızın kahvesi, kış aylarımın en faydalı bitki çayı
en bi güzel süt bardağım
müstakbel evimin en özenli ve güzel askılığı
canıımm güzeeelll tatllıııı çerçevelerim
yarını görmesi çok zor olan çikolatalarım
pırtı çenem yüzünden bas bas bağırdığım ve okumak istediğimi söylediğim kitabım( bugün hatta bi kitapçıya gittim de elime alıp bıraktım az daha sabredeyim diye )
olmazsa olmazımız( bu da direk çeyize giden parçalardan )
içinde yazılanlar aramızda saklı çok kıymetli mektubum
veee tüm hediyeleriimmmm
haksız mıyım kızlar en şanslı kurban benim demektecanım burcuummm valla 100milyon kez daha teşekkür etsem sevincimi anlatamam, katilimin sen olmasına ayrı mutlu oldum, yaptıkların özenin ayrı mutlu etti beni eline yüreğine emeğine sağlık canım arkadaşım, daha 40 yıllık hatrımız var bizim harca harca bitmez
çok güzeller güle,güle kullan ...bunlar çantalarım.balım kararsız kalmış hangisini alayım diye iki tane birden almış :)
Eki Görüntüle 1724736
bunlarr çeyizime kaldıracağım kupalarım tuzluklarım küçük not kağıtlarım çok güzeller bittim.şalımı şimdi kullanacam :)
Eki Görüntüle 1724739
Eki Görüntüle 1724740
çok zevkli seçilmiş kazak ve hırkamm
Eki Görüntüle 1724741
henüz açmaya fırsatım olmadı oyunum :)
Eki Görüntüle 1724742
direk açar açmaz birini yediğim çikolatam.acıkmıştım iyi geldi:) birinide şimdi yiyorum
Eki Görüntüle 1724747
kırmızı cicim.onlarda çeyize ama birini alacam hemen paketin içinden.şans getirsinnn.inşallah iş yerindeki erkek arkadaşlar anlamamıştır ne olduğunu
Eki Görüntüle 1724748
Eki Görüntüle 1724749
M mhnds çok teşekkür ederim.iyikide bu çekilişe katılmışımda tanımışım seni.kesene bereket.hepsinin üzerine ayrı ayrı yerleştirdiğin notlar çok anlamlıydı.dostluğumuz hiç bitmesin.
güle,güle kullan tatlımm kesene bereket katilcik..Eveeeet sıra benim güzel hediyelerime geldii :)
Hepinizin bildiği gibi benim katilim @cesmi_naz idi. Anladığımda çok şaşırmıştım whatsapp ta da konuda da hiiiç tahmin etmemiştim. Öğrendiğim günden beri heyecan ve mutluluğum artarak devam etti. Dün hediyelerimi tek tek açtığımda ki heyecanım kıskanılacak boyuttaydı. Nitekim öyle oldu :))
Ben bu hediyeleşme sürecindeki en şanslı kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Katilim benim zevkimi çok iyi anlamış.
Ve hepsinden önemlisi aramızdaki güzel muhabbet herşeye değer...
İşte kıymetli hediyelerim :)
Bu güzel özenli paketleme için çok teşekkür ediyorum. Çok hoş çok incesin
Eki Görüntüle 1724784
Dün iş yerinde dayanamayıp açtığım sarı kutudan çıkan güzel mi güzel bilekliklerim :)) Zevkle takacağımdan emin olabilirsin canım katilim :) Dün ne kadar uyumlu olduğumuzu söylemiştim duruşunu da paylaştım:))
Eki Görüntüle 1724785
Eki Görüntüle 1724787
Eki Görüntüle 1724789
Yine dün iş yerinde siyah kutumdan çıkan çikolatalarımmm :) Fotoğrafını çekebilmek için bitirmemiştim ama artık yoklaaarr :))
Eki Görüntüle 1724793
Katilciğimin şans getirmesini umduğu güzel çorabımm:))
Eki Görüntüle 1724795
Yılbaşı gecesi kendim için giymeyi düşündüğüm kırmızı iç çamaşırım:))
Eki Görüntüle 1724800
Veee merakla elime alıp bitirmeyi istediğim kitabımm. Tam bir yılbaşı kitabı:))
Eki Görüntüle 1724803
Eki Görüntüle 1724806
Sevdiceğimle birlikte kahvemizi yudumlayacağımız kupalarımız :))
Eki Görüntüle 1724807
İş yerinde masamda yerini alan el kremim ve duş jelim. El kreminin kokusu çok hoş. Yumuşacık yaptı ellerimi. Kullandıkça katilimi anımsayacağım :)
Eki Görüntüle 1724809
Hediyelerimin arasında bir de dosya geldi. İçinde aşağıda görülen hoş defter, mandal ayıraç notluk çıktı. Çok hoşuma gitti:) Gerçekten gördükçe katilimi hatırlatacak bana. Şimdiden yerlerini aldılar :))
Eki Görüntüle 1724812
Katilimin el emeği göz nuru hediyesi :) Çok özel bu hediye. Çeyizim yok normalde ama anneannemin heves edip hazırladığı parçaların arasında yerini aldı :)
Eki Görüntüle 1724824
Ve hediyelerimin toplu halii :))
Eki Görüntüle 1724829
Katilimin de temenni ettiği gibi, güzel bir dostluğun temellerini attık inşallah
Eki Görüntüle 1724831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?