Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hedıyelerım geldi canım kurbancıgımma çok çok teşekkür ediyorum öncelikle emeğine ellerine sağlık gerçekten çok mutlu etti beni hele ona nasıl bir güzel mektup öyle Eki Görüntüle 1727684 Eki Görüntüle 1727684 Eki Görüntüle 1727685
güle ,güle iyi günlerde kullanın..kesenize bereket güzel seçimler.Kızlar hedıyelerım geldi canım kurbancıgımma çok çok teşekkür ediyorum öncelikle emeğine ellerine sağlık gerçekten çok mutlu etti beni hele ona nasıl bir güzel mektup öyle Eki Görüntüle 1727684 Eki Görüntüle 1727684 Eki Görüntüle 1727685
Tesekkur ederım :)güle ,güle iyi günlerde kullanın..kesenize bereket güzel seçimler.
ariesfount![]()
canım neler var ya misal o kutu da sonra tektek yaabilir misinKızlar hedıyelerım geldi canım kurbancıgımma çok çok teşekkür ediyorum öncelikle emeğine ellerine sağlık gerçekten çok mutlu etti beni hele ona nasıl bir güzel mektup öyle Eki Görüntüle 1727684 Eki Görüntüle 1727684 Eki Görüntüle 1727685
canım neler var ya misal o kutu da sonra tektek yaabilir misin![]()
canım onu hemen etiketleyelimBenim kurbancım da yayınlamadı sanırım ben mi göremiyorum :S
canım onu hemen etiketleyelimSahihuban kuzum resim nerde
güle ,güle kullan katilciğininde kesesine berekett..Eki Görüntüle 1729658 canim arkadasim elleriyle yapmis kardan adamlari.. okadar guzel ki tarifi yok..