2016 yılbaşı çekilişi hediye topiği

Merhaba arkadaşlar

Buraya ilk yazmanın ve hediyelerimi paylaşmanın heyecanını yaşıyorumm :)

Öncelikle canımm canımmm katilimm Peynirsiz Cheeseburger arkadaşıma verdigi emekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Evet büyük bir paket bekliyordum ama bu kadar dolu dolu olacagını hiiç düşünmemiştim :) Herbirini severek kullanacagımdan emin olabilirsin.

Berem ve eldivenim :)

Mektubumun içi :) Ayy canım benim nede güzel şeyler yazmış... Bende seni çok sevdimm

Romanım ve defterimm :)

Kutumun kapalı haliii :)

Mutfak önlügü setim :) Eşime güzel yemekler yapmak içinnn :)

Vücud bakım ürünlerimm ohh misss gibi kokuyolar :)

Kartpostal defterim ;

Yumuşacık çorabımm

Özene bezene yazılmış notlarımm :)

Kolyem , Küpem ve Bilekliklerim :)

Kutuyu açtıgım ilk hali :)

Çikolatalarımm ayy ımmm :)

Yılbaşına özel iç çamaşırım

Mektubumun kapalı halii

Ojelerimm rengarenkkk :)

Boya kalemlerimm :)

Berem

Kahve Kupam :)

Bu çekilişi düzenleyen asivemai arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Katilcigimede sonsuz teşekkürlerimi tekrar iletiyorum.. :)
Yeniyıl hepimize öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirsin..

Ayy Can'ım gule gule kullan cok şanslısın ilk senin hediyelerin geldi:)

Sağlıkla, huzurla kullan.hepsi çok güzel.

Oğluşumu da unutmamış, canım yaa
Benim için çok değerli olan, aylarca almayı isteyip te nasip olmayan bir kitap..Kürk Mantolu Madonna...O kadar mutlu oldum ki anlatamam..O güzel fincana kahvemi koyup, kitabımı da elime almak için sabırsızlanıyorum..
Şu güzelliğe bakar mısınız?

Kitaplarım, kahvem,kupam,çikolatalarım,oğluşumun kıyafetleri, oğluş evden dönünce saldıracağı çikolatalaryılbaşı kartım, ve tabii ki kırmızı donumkremim..Hepsini de çok sevdim..Hepsini severek almış belli ki canım katilim..Ben seni tanıdığıma çok mutlu oldum..Tatlı mı tatlı, canayakın, ilgili sevecen bir arkadaş edindim..İyi ki var bu çekilişler..Arkadaşlığımız daim olsun meLinDa..

Eklentiler

• DSCF3236.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 164
  • DSCF3237.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 178
güle ,güle kullann kırmızı donn neredee

Arkadaşlar, uzun uzun yazmıştım ama nedense göndermemiş..
Katilim meLinDa idi
Neden bilmem ama bu çekilişte inşaallah bana meLinDa çıkar diye geçirdim içimden ve o kadar mutlu oldum ki kartı okuyunca
Canayakın, sevimli,çok tatlı ve ilgili bir katilim varmış meğer
Kendi adıma onu tanıdığıma çok sevindim..Gerçekten hepsi özene bözene hazırlanmış hediyelerin..
Aylarca arayıp da alması nasip olmayan bir kitap...Kürk Mantolu Madonna..O kadar mutlu oldum ki anlatamam..O güzel fincanıma kahvemi koyup, zevkle okuyacağım kitabımı inşaallah..

hepsi çok güzel kupana bayıldım iyi günlerde kullan.@melinda kesene bereket seninde çok zevkli seçimler yapmışsın

güle güle kullan cnm hepsi çok güzeller katilciğininde cebine bereket :)

Benim sevimli katilim gecenin_resmi Fatosun haptigi ilk cekiliste kendisi katilimdi biraz acemi oldugu icin soyleyivermisti hemen katilim oldugunu ozmn cok tatli gelmisti bana Baya isinmistim kendisine bu Cekilistede 2. Kez ona cikmisim. Hediyelerini cok begendimm hepsi ayri guzeel. Herbiri icin cookk coook tesekkur ederim. Taa uzaklardan boyle sicacik sevimli bir arkadas edindimm.
Gelelim Hediyelerime
İlk kutuyu actigimdaki halleri

Eklentiler

• PicsArt_12-14-09.12.10.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…