2016 üçüz anneleri :)

Evett cok korkuyorum onlara bisey olucak dye aklm cikiyoo.bide boyle doktor bulamaynca deli olyorm. Aranida bursada olan varmii.varsa hangi doktoraa gidiyosnz onerirsenz bna cok mtlu olucamm.
Bursa da değilim ama perinatolog bulabilirsen iyi olur çünkü ikili üçlü testte yapmıyorlar bize detaylı ultrason çok önemli onlarda bu konuda uzman daha detaylı inceliyorlar
 
Kizlar ben su anda hastanedeyim gece wcye kalkarken kanamam oldu apar topar hastaneye geldik
Şükür 3de iyi görünürde bo sorun yok ama doktor bu gece kalmami istedi

azerinim gözün aydın üçüzlerin oluyomuş çok sevindim canım bende hamileyim tekmi çiftmi bilmiyorum daha çok yeniler çünkü inşallah bebişlerine hiç bişey olmayacak kalbini ferah tut güzel arkadaşım
 
Merhaba arkadaşlar.Allah nasip ederse 2016 üçüz annesi olucam.pek üçüz konulari olmadigi icin yeni konu açtım. Buyrun birlikte yazisalim.kimler var üçüz annesi olacak?
Eki Görüntüle 1664240



Maşallah maşallah maşallah
Allah'ımmm gözümde canlandı evde 3 tane aynısından minik minik erkekler..
Allah esirgesin sizleri inşallah...
Rabbim kucağında da göstersin canım...
 
Caniiiim gozun aydin:)nasil sevindim anlatamam inşallah kucağına aldığın gunleri de görürsün :)
 
Merhaba güzel anneler bana da dua eder misiniz ben de üçüz annesi olmak istiyorum hem de çok <3 ismim selin. Allah bana da nasip eder de aranıza katılırım inşallah
Gecen sene aynen senin gibi ikiz anneleri topigine yazmisdim hic ihtimal yok ama ben de ikiz annesi olmak istiyorum diye:)
Megersem Allahim 2 degil 3 verecekmis:))
Inşallah senin de duan kabul olur canim
 
Gecen sene aynen senin gibi ikiz anneleri topigine yazmisdim hic ihtimal yok ama ben de ikiz annesi olmak istiyorum diye:)
Megersem Allahim 2 degil 3 verecekmis:))
Inşallah senin de duan kabul olur canim
canım eğer özel değilse sormak istiyorum. normal yolla mı oldu tedavi mi ? bende 2 düşük yapmıştım. ikizlerim olsun çok istedim ama tek oldu. 2. ye ikiz çok istiyorum hem yaş geçiyor diye. ama nasip kısmet tabi. ilaç falan kullanıyorlarmış çoğul gebelik için. sen kullandın mı?
 
Yok canim ne ozeli:)
1 aylik klomen tedavisiyle hamile kaldim catlatma ignesi olmadim ama
Çoğul gebelik istiyodum hep ama onun icin atmadım ilacı stresten hamile kalamiyordum
Allah senin de gonlune gore versin canim
bebisini saglicakla al kucağına
 
amin canım. hepimiz alalım inşallah bebeişleri kucağımıza sağlıcakla.
ne güzel ya tedavisiz sayılır 3 çok tabide bana :) hayırlısı diyelim. ikiz kızlarım olursa çok sevinirim bundan sonra. abi olur bebişimde :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…