- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.801
Selam canım valla sandalye, duvar dert değil bizim ev zaten çingene çadırı gibi senelerdir alıştım artık ama çok hırçınlaştılar, hep mutsuzlar, kavgaları hiç bitmiyor, tutturmaları bitmiyor, ağlama krizleri bitmiyor yoksa isterse kapıları kemirsinler dert değil bana :)) bahçeli ev işi çok iyi olmuş arkadaşım güle güle oturun biz de bakındık ama çok arttı fiyatlar ama Allah'tan ümit kesilmez inşallah hayırlısıyla bize de nasip olur. Kaç yaşında senin kuzuların canım? Bizimkiler temmuzda 4 yaşında olacaklar inşallah ve konuşmaları çok geri hele biri bizi çok korkutuyor inşallah birden açılıp yüreğimizi hafifletirler.Merhaba canimay hic sorma ben de illallah ettim artikduvalar sandalyeler hepsi mahvoldu4 senede yapmadiklarini 4 ayda yaptilar.bizim kresler eylulde acilacakmis bittim benneyse ki bahceli kucuk bi evi olan mustakil bi yer aldik gecen ay.icinde yasanacak kadar olmasa da ev yapana kadar aksamlari gidiyoruz oglanlar tasla toprakla bahcede oynuyorlarartik ogle uykusuna da yatirmiyorum sevmiyolar cunku.oglen uyuyunca da aksam uyumuyolardi.